triantis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παίδες έχω ενα προβληματάκι!!! Λοιπόν,έχω dsl με το wireless router της forthnet wag354g!! Εδω και μια βδομάδα που έχω κάνει format βλέπω οτι το λαμπάκι του ασύρματου δικτύου αναβοσβήνει σαν τρελο λες και το χρησιμοποιώ αλλα εγω δεν χρησιμοποιώ internet!!!Κλείνω τα πάντα ακόμα και το messenger και ακόμα δουλεύει και επίσης το εικονιδιο των windows για το ασυρματο δίκτυο ειναι συνεχεια μπλε που σημαίνει οτι συνεχώς ανταλάζω πληροφορίες με το router!!! Κανένας δεν εχει μπει στο ασυρματο δίκτυο μου γιατι βλέπω τους clients απο το router και είμαι μονο εγώ!!! Πως μπορω να δώ ποια προγράμματα χρησιμοποιούν την σύνδεση??? Και κάτι τελευταίο,οι ταχύτητες μου δεν ειναι καλές πλέον προφανώς επειδη η σύνδεση απασχολείται με κάτι άλλο!!! Δώστε μου τα φώτα σας!!
EPa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Firewall τοπικά (software) στον υπολογιστή σου έχεις; Αν όχι, βάλε ένα, και πες του να σε ρωτάει για ο,τιδήποτε. Έτσι θα δεις ποιο πρόγραμμα προσπαθεί να επικοινωνήσει με internet. Μπορείς επίσης να του πεις να διακόψει κάθε επικοινωνία με internet. Αν το λαμπάκι του WiFi συνεχίσει, τότε είναι "έξωθεν δάκτυλος". Επίσης μερικά firewalls σου δείχνουν ποιο πρόγραμμα και πόσο bandwidth χρησιμοποιεί. Όλα τα παραπάνω τα κάνει πχ. το Kerio. Επίσης τσέκαρε για ιούς. Κάποιοι κάνουν μόνο αυτό όλη την ώρα.. χρησιμοποιούν το μηχάνημά σου για επιθέσεις.
kostasplak1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 zita apo to theio na sou steilei to net limiter gia na exeis mia eikona gia to ti xrisimopoiei ti syndesi sou!
Paulus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 elpizw na einai secured i sindesi sou na min mporei o opoiosdipote na sindethei xwris kwdiko!! auto einai i pio sinithismeni periptwsi gia na ypoklepteis asyrmato diktyo!
triantis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 H sindesi mou exei kodiko,den pairnei kapoios tha peksw me netlimiter!!!
triantis7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον εβαλα το netlimiter και βλεπω οτι ειναι ενα exe το ctfmon.exe και συνεχεια χρησιμοποιεί internet!!! Έχει σήμα ένα γαιδουράκι σαν του emule Αλλα δεν ειναι τo emule γιατι εκανα format και δεν το εχω κανει install!!!! Τι ειναι αυτο ρε παιδια??Να φοβηθώ???? Εκανα ενα σύντομο googlarisma και καπου βρήκα οτι αυτο το αρχειο εχει να κάνει με την γλώσσα των ΧΡ και κατι με τα office ΑΛΛΑ δεν εχω περασμένα office!!!!
spartacus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον εβαλα το netlimiter και βλεπω οτι ειναι ενα exe το ctfmon.exe και συνεχεια χρησιμοποιεί internet!!! Έχει σήμα ένα γαιδουράκι σαν του emule Αλλα δεν ειναι τo emule γιατι εκανα format και δεν το εχω κανει install!!!! Τι ειναι αυτο ρε παιδια??Να φοβηθώ???? Εκανα ενα σύντομο googlarisma και καπου βρήκα οτι αυτο το αρχειο εχει να κάνει με την γλώσσα των ΧΡ και κατι με τα office ΑΛΛΑ δεν εχω περασμένα office!!!! Ούτε που θα το ακουμπήσεις αυτό.
DIMITRISG Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μην φοβασε ,το router σου δεν εχει και firewall ; νομιζω πως ναι και εγω εχω ενα router και το λαμπακι της συνδεσης αναβοσβηνει τακτικα και χωρις να ακουμπαω το pc οταν κατεβαζω αναβοσβηνει τρελα οταν ειμαι idle αναβοσβηνει με μικροδιακοπουλες (1-2 δευτερολεπτα )
EPa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ούτε που θα το ακουμπήσεις αυτό. Αντιθέτως. Η ίδια η Microsoft σου λέει πως να το απενεργοποιήσεις αν έχεις προβλήματα. http://support.microsoft.com/kb/282599 Επίσης είναι γνωστό ότι πολύ ιοί και spyware και τα τοιαύτα παρουσιάζονται ως ctfmon (δώσε τις λέξεις ctfmon virus στο google και θα βρεις!). Γενικώς είναι γνωστή "μούρη" το ctfmon. Αν όπως λες δεν έχεις εγκατεστημένο Office και αυτό το ctfmon βρίσκεται εκτός C:\Windows\System32 τότε μάλλον έχεις "κακόβουλο λογισμικό" κατά την ελληνική μετάφραση Καθαρίσου!
Vatos_locos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Από http://www.processlibrary.com/ ctfmon.exe is a process belonging to Microsoft Office Suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems.
triantis7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον το αρχειο αυτο ειναι στο C:\Windows\System32 !!Οπότε είναι των WIndows να υποθέσω και ας μην εχω περασμένα office!!! To θέμα ειναι γιατι εχει επικοινωνία με το internet αυτο το αρχείο!!! Ξέρεις κανείς τίποτα παραπάνω??? Spartacus εσυ γιατι λές να μην το πειράξω??Ξέρεις κάτι??
triantis7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μόλις παρατήρησα κάτι!!! Έχω 2 τέτοια αρχεία!!!Το ενα ειναι το στο C:\Windows\System32 και το άλλο στο C:\Windows\System32\dlg!! Μπαίνω στο dlg και βλέπω το αρχείο αυτό το οποιο ειναι αυτο που ειχε σύνδεση με το internet να εχει σαν 2ο ονομα στα properties emule!!! Δεν ξέρω τι παίζει μιας και εγώ δεν έχω περάσει το emule!!! Πάω στα temp που εχει κατεβάσει αλλα δεν εχει ολοκληρώσει και βλέπω κατι αρχεία ΒΑΚ η κάτι τέτοιο!!!Με λίγα λόγια κατέβαζε κάτι!!! Δαιμονισμένο μηχάνημα!!! Έφαγαν ένα ωραίο delete ολα αυτα και τώρα θα δούμε τι θα γίνει!!!Πιστεύω να διορθώθηκε!!
isaias1983 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 kane ena format na vreis tin igeia sou man....
Paulus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 opws eipe parapanw o filos mas: Description: ctfmon.exe is a process belonging to Microsoft Office Suite. It activates the Alternative User Input Text Input Processor (TIP) and the Microsoft Office XP Language Bar. This program is a non-essential system process, but should not be terminated unless suspected to be causing problems. ALLA KAI: Note: ctfmon.execould also be a process which is registered as a trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. This process is a security risk and should be removed from your system. I lisi tou na kanei format einai lisi tou stil ponaei kefali kobei kefali-giati na mpainei kaneis se tetoia tripakia xwris logo? Tespa gousta einai auta
EPa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μόλις παρατήρησα κάτι!!! Έχω 2 τέτοια αρχεία!!!Το ενα ειναι το στο C:\Windows\System32 και το άλλο στο C:\Windows\System32\dlg!! Καλά διαβάζεις τα post; Δεν είδες τι σου είπα παραπάνω; ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ !!! Καθαρίσου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.