Markknopfler Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Είμαι μεταξύ των παρακάτω 2 οθονών και έχω μεγάλο δίλημμα.Ζητώ την άποψή σας: LG 19'' L194WT-BF WIDE BLACK LG 19'' LCD L1970HQ-BF
megas-ARIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 file den xero pia na sou protino giati kai oi 2 einai poly kales..ego exo tin LG 19'' LCD L1970HQ-BF kai eimai euxaristimenos se olla...pantos kala kaneis kai dialegeis LG...
antonl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ...pantos kala kaneis kai dialegeis LG... Sorry για το ολίγον off-topic Markknopfler. Δεν το ρωτάω επιθετικά απλά γιατί η LG αποτελεί την ιδανική αγορά; Ελπίζω όχι μόνο για την 0 pixels εγγύηση (αν θυμάμαι καλά κι άλλες εταιρείες την προσφέρουν -viewsonic;- συν του ότι δεν αποτελεί το απόλυτο μέτρο σύγκρισης). Ξαναλέω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ σε LG, μια Eizo έχω οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης ιδίοις όμασι...
megas-ARIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ego den protino LG mono giati tin exo ego..apla protou tin agoraso psaxtika poly sto internet se site me test...se kanena test den itan kato tou metriou...se olla ta test se olla ta site tin eixan apo kalh eos para poly kalh...ama omos thes kai mia deuteri lisi tha sou protina samsung tin 930bf i tin 940bf...
Tetix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Σε σχέση με την Philips 190x6 τι λέτε; Είναι στα ίδια λεφτά (280ε)
Markknopfler Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.Δεν έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τις lg αλλά έχω ιδιαίτερο κόλλημα με τα καμμένα pixel.Επίσης έχω διαβάσει κι έχω ακούσει από πολλούς ότι oι lg είναι πολυ καλές οθόνες με πολύ καλή ζωντάνια.Όσο για την philips 190x6 καλή είναι αλλά οι lg είναι και οι δύο πολύ καλύτερες αφού έχει χρόνο απόκρισης 8ms και άλλες 2 4 και 5 αντίστοιχα.Δεν έχει και πολύ καλό κόντραστ η philips..
Tetix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Aν διαβάσεις και άλλα θέματα θα δεις ότι ο χρόνος απόκρισης δεν παίζει ρόλο πρακτικά. 4ms=8ms. Απλό, ε; Και όσον αφορά τα καμμένα pixels και LG και Philips έχουν 0-pixel εγγύηση 3 χρόνων. Άσε που τα panel είναι τα ίδια (νομίζω τα φτιάχνει και τα 2 η Philips) Γι' αυτό μπερδεύομαι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.