notikos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 γεία σας ! απο ενα search που εκανα ειδα οτι πολύ χρησιμοποιούν το mail washer gia ελεγχο των σπαμ.. και εγω το δουλευω αρκετο καιρο τωρα αλλα δεν βλεπω διαφορα ! Ενοώ οτι συνεχιζουν και ερχονται παρα πολλα... Μηπως μπορεί να μας εξηγησει καποιοσ πώς πρεπει να το δουλεψω?: Να κανει bouncing ?-nα κάνει delete?να κανει και τα δυο? χρειαζονται και αλλες ρυθμισεις? γενικα πια πρεπει να ναι η σωστη χρήση του, και επισης καποια στιγμη θα παψουν να ερχονται σπαμ? η τα χρεωθηκα για μια ζωη? ευχαριστω!
pikoka Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εγώ χρησιμοποιούσα το bounce για αρκετό καιρό αλλά βελτίωση δεν είδα. Μιλάμε για spam της τάξης 60-80 την ημέρα . Το μόνο που χρησιμοποιώ και δουλεύει άψογα είναι το ... delete ;-) . Άψογο πρόγραμμα , με έχει βοηθήσει πάρα πολύ .
Adavis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Και εμένα έχει εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα. Κάθε μέρα πρέπει να διαβάζω 50 και βάλε επικεφαλίδες για να δω αν είναι όντως spam ή όχι. Τί μπορεί να γίνει για αυτό;
Eusebius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μπεϊσιανό φίλτρο που κάθεται πριν τον client. Για το Spampal λένε καλά λόγια: http://www.spampal.org/ Πρόγραμμα με ενσωματωμένο τέτοιο φίλτρο. Π.χ., Thunderbird. Τα προωθείς σε πάροχο με καλό αντισπάμ και POP3 και τα παίρνεις από κει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.