Προς το περιεχόμενο

Ξέρει κανείς που πωλούνται βίδες ανάρτησης fans;

Imagine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί αλλά θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.<P>Ψάχνω για βίδες 1/4" seft tapping μεγάλου βήματος για ανάρτηση fans/ανεμιστήρων στο κουτί ή όπου αλλού.<BR>Έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί που να πουλάει κάτι τέτοιο λιανική ή να τρέξω σε κάνα βιδάδικο στην Αθηνάς και να κάνω καμία αλχημεία;<BR>Τα βαρέθηκα τα παξιμάδια! smile.gif<P>Imagine

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Imagine:<BR><B>Δεν ξέρω αν έχετε ασχοληθεί αλλά θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.<P>Ψάχνω για βίδες 1/4" seft tapping μεγάλου βήματος για ανάρτηση fans/ανεμιστήρων στο κουτί ή όπου αλλού.<BR>Έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί που να πουλάει κάτι τέτοιο λιανική ή να τρέξω σε κάνα βιδάδικο στην Αθηνάς και να κάνω καμία αλχημεία;<BR>Τα βαρέθηκα τα παξιμάδια! smile.gif<P>Imagine</B><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Pigene se mikra magazia kai oxi se megala px plaisio.<P>Sini8os auta ta mikra exoun kati tetoia eksartimata.<BR><P>------------------<BR>Filika,<BR>Giannis<P><B>ΠΡΟΣΟΧΗ!!!</FONT c></B><BR><B>Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!</B><BR><B>Οι μ*λ*κ*ες <u>επιστρέφονται!</u></B>

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα τελικά, μετά από προσωπική επιστολή στο checkmate.gr...<P>Aν παρόλα αυτά κάποιος θέλει να παραθέσει άλλη πηγή, μπορεί να το κάνει!<P>Imagine

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

prosopiki epistoli e?ti mou les :P plaka kano<BR>Iparxi magazi stin agia paraskevi "o Mixos" <BR>eki tha bris ta panta.<P>Byron smile.gif<p>[This message has been edited by Byron (edited 16-12-2000).]

Δημοσ.

Βασικά, μεγάλε, μπορείς (όπως εγώ) να πάς σε κανα υπολογιστικό κέντρο κανενος univ. και να πάρεις απο παλιά τροφοδοτικά, που τα αλλάζουνε... btw, φίλε, τον Μίχο, πού τον ξέρεις, Αγιοπαρασκευιώτης;; :-{D>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...