blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μην Κάνεις Και Τον Κουτό Βρε Τάκη. Αφού Σου Έγραψα Το Λόγο: Απόδειξη Των Γενναιόδωρων Προθέσεών Σου Θα Ήταν. Αλλά Τότε Δε Θα Έμπαινε Κανείς Στο Site Σου...Θα Χάλαγε Το Σχέδιο.
webcomments Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Τα Καταλαβαίνω Όλα Αυτά Που Λες Αλλά Αν Εννοείς Οτι Σε Προβληματίζει Κάποιο Ζήτημα Ιδιαίτερα, Έλα Στο msn ή Στο yahoo μου να συνομιλήσουμε...
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ο Θάνατος Του Εμποράκου...Ωραία Ταινία! Στη Ζητιανιά Για Κανένα Hit. Spammin' Uber Alles.
webcomments Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Έτσι Λές Φίλη/ε Μου.. Αν Λοιπόν Σου Κάνω Το Χατήρι...Τι Θα Έλεγες Να Έβαζες Στο Avatar Σου Τη Φωτογραφία Σου..Προς Αποκάλυψη Ημών...ΚΑΙ Των Δύο ! :neutral:
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δεν Κάνεις Κανένα Χατήρι Σε Μένα...Στην Αξιοπιστία Σου Κάνεις, Αλλά Μάλλον Πρέπει Να Σου Δώσω Κανένα Link Σε Online Translator, Μια Και Τα Ελληνικά Δεν Τα Πιάνεις. Όσο Για Το Avatar, Δε Σου Έβαλε Κανείς Τη Θηλειά Στο Λαιμό Για Να Μας Πετάξεις Τη Φάτσα Σου...Προσωπική Σου Επιλογή Ήταν Βρε Τάκη, Μη Μας Ζητάς Και Τα Ρέστα. Εκτός Αν Νομίζεις Πως Επειδή Είσαι Ομορφόπαιδο, Θα Σου Κάναμε Τα Στραβά Μάτια Και Δε Θα Σε Αποκαλούσαμε Spammer Μεταμφιεσμένο Σε Santa Clause.
webcomments Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δε Θα Συνεχίσουμε Τη Συζήτηση Αυτή Άλλο...Γιατί Ο Χρόνος Μου Είναι Πολυ Πιεσμένος Και Εχω Πολυ Δουλειά.. Νάσαι Καλά Ότι Κι Αν Κάνεις..
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Φεύγεις; Ο Santa Clause Δηλαδή Πως Τα Καταφέρνει Και Μοιράζει Όλα Του Τα Δώρα Εν Μια Νυκτί Κι εσύ Δεν Μπορείς Να Αντέξεις Να Κάνεις Μια Περατζάδα Από Καμμιά 20 Fora Για Να Χαρίσεις Ένα Αλλά Ανεκτίμητο; Νέος Άνθρωπος Σου Λέει Μέτα...!
webcomments Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ρε Συ?.. Είναι 5 Η ωρα ξημερωματα... Ασε με να κοιμηθω ρε πστσρτσδφδ μου.. Εχω το PC ανοιχτο και σε ακουω συνεχεια να στελνεις μνμτα.. Πεσε Κοιμησου..γμδσφσδτ μου
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ώπα...έμαθες να γράφεις και σαν άνθρωπος κι όχι σα διαφημιστική εταιρία που αγνοεί τα διαδικτυακά γλωσσικά έθιμα; Υπάρχει ελπίδα δηλαδή?! Μη στενοχωριέσαι...κατέβασε το volume στο μηδέν και δεν τρέχει μία. Δε θα σου στοιχειώνω τα όνειρα, μην ανησυχείς! Και μη νευριάζεις, θα ανέβει η πίεση και θα στουκάρεις κανέναν τάρανδο σε δέντρο.
blueviper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Έλα κοιμάσαι; Θα πάμε για εκείνο το ποτό που λέγαμε; Η κατάλληλη ώρα να τσιμπήσεις τον ελληνικό που είχες κατά νου. ΞΥΠΝΑ!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ξεφύγαμε πιστεύω... λέω και γω 2 σελίδες thread κατι καλό θα τσιμπήσουμε
webcomments Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Απο Σημερα Θα Αναλαβει Η Γραμματεια Της Εταιρειας Μου Την Αποστολη Μυνηματων Σε Αυτο Το Thread.. Oσο για σενα με μεγαλη χαρα σου εχω αφιερωσει κατι να με θυμασαι: http://www.youtube.com/watch?v=9VTYtyhmkDs (Οσο μιλας να θυμασαι τι κανεις) Θα λειπω Λονδινο Για Τακτικη Ενημερωση Των Συνεργατων Μου.. Σε παρακαλω...ασε τον κοσμο να κοιμαται...πληζ
NoNuclearPower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Να'στε καλά ρε σεις.. Μα το Θεο, τέτοιο γέλιο πρωί-πρωί... :mrgreen: :mrgreen: Την ευχή μου να'χετε. Πάντα τέτοια :twisted:
xpapias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Αν μπορείς βάλε τα videos σε καλύτερη ανάλυση. Και πρόσεχε το αρχικό link που μας δίνεις γιατί βγαίνει ένας καραγκιόζης και διαφημίζει μπλουζάκια... :-P
Cristina Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Να'στε καλά ρε σεις..Μα το Θεο, τέτοιο γέλιο πρωί-πρωί... :mrgreen: :mrgreen: Την ευχή μου να'χετε. Πάντα τέτοια :twisted: Αφού διαπράξαμε και μια καλή πράξη ολκής () μπορούμε να αφήσουμε τον κόσμο να κοιμηθεί ήσυχος τώρα... Καλό ταξίδι Takis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.