Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 τι παίζει με τα προφορικά?? εγώ γιατί δίνω 10/3?? Σάββατο??? και 17 τα γραπτά??????? δεν μπορούσαν να τα κάνουν μετά τα γραπτά...??:evil: :twisted: :evil: Η κορη μου δινει 17 τα γραπτα και 24 τα προφορικα.:???: :???:
cool_alex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το Σάββατο δίνουμε γραπτά για το proficiency. Καλή μας επιτυχία!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Καλη σας επιτυχια και σε σας και ...στην κορη μου !!!! :-D
GREGKERKYRA Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το έχω πάρει εδώ και 3 χρόνια... Καλή επιτυχία και σε όλους...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο απο το αντιστοιχο Εγγλεζικο του Κεϊμπριτζ ????
crisadoum Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 κι εγώ δίνω,καλή μας επιτυχία!!τα προφορικά έχουν αρχίσει άκουσα εκτός αθηνών..έχει δώσει κανείς?
dark_banishing Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο απο το αντιστοιχο Εγγλεζικο του Κεϊμπριτζ ???? Για το καθένα πρέπει να προσέξεις σε διαφορετικούς τομείς. Εξάλλου η δυσκολία είναι η ίδια κάθε χρόνο ;
cool_alex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ειναι πιο ευκολο ή πιο δυσκολο απο το αντιστοιχο Εγγλεζικο του Κεϊμπριτζ ???? Tου Cambridge σε γενικές γραμμές θεωρείται πιο δύσκολο.
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Του Cambridge είναι σε σημεία αδικαιολόγητα δύσκολο. Καθαρά θέμα εισοδηματικής πολιτικής. Το έχω ξαναπεί, θα το πω και πάλι. Αν μένει κάποιος Βόρεια Ελλάδα, ας πάει να το δώσει στη Βουλγαρία. Και πιο φτηνό και σαφώς πιο εύκολο. Και το χαρτί ίδιο φυσικά.
kage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 sthn αρχη της βδομαδας βγηκαν τα αποτελεσματα michigan lower...με καθυστερηση τουλ 3 βδομαδες απο την αναμενομενη
gtsamour Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Το έχω πάρει εδώ και 3 χρόνια... Καλή επιτυχία και σε όλους... Να σε ρωτήσω κάτι... (η αδελφή μου δίνει αύριο). Στο βιβλίο με τα proficiency tests του GRIVAS, τα τεστ που έχει μέσα (πανομοιότυπα με αυτά του proficiency αλλά όχι τα ίδια αυτά που είχαν πέσει στο παρελθόν) είναι λίγο "τσιμπημένα" σε δυσκολία σε σύγκριση με αυτά που πέφτουν? Μήπως βάζουν στο βιβλίο ελαφρώς πιο δύσκολα με σκοπό να σε προετοιμάσουν καλύτερα? Αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει please. Tου Cambridge σε γενικές γραμμές θεωρείται πιο δύσκολο. Εγώ έχω πάρει του Cambridge. Από αυτά που κάνει η αδελφή μου που δίνει αύριο Michigan μπορώ να πω ότι του Michigan έχει σίγουρα πιο δύσκολο Vocabulary. To Cambridge είχε περισσότερη γραμματική πχ. Επίσης, του Michigan ο χρόνος που δίνεται είναι υπερβολικά λίγος. 75 λεπτά σύνολο για 40 multiple choice γραμματική, 40 vocabulary, 20 cloze, 20 Reading (4 κείμενα) και μισή ώρα για έκθεση 300 λέξεων (πάλι ίσα ίσα φθάνει). Οπότε ή τα ξέρεις και τα συμπληρώνεις αμέσως ή δεν τα ξέρεις καλά, δεν προλαβαίνεις και κόβεσαι. Χρόνος για να σκεφθείς δεν υπάρχει. Κοινώς ή τα Αγγλικά έχουν γίνει κτήμα σου, σου έρχονται μόνα τους και γρήγορα ή...... κόβεσαι. Η δική μου γνώμη είναι πως δεν τίθεται θέμα το proficiency του Cambridge να είναι πιο δύσκολο από του Michigan. (Στου Cambridge πχ ο χρόνος ήταν αρκετός και τελείωνες άνετα). Απλά τα δύο αυτά εξετάζουν με διαφορετικό τρόπο τη γνώση της γλώσσας. Το ένα με εκτενέστερο πιο αναλυτιτικό τρόπο σε πολύ περισσότερο χρόνο, το άλλο με πιο συνοπτικό τρόπο σε υπερβολικά λίγο χρόνο.
crisadoum Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 γενικά τα τεστ στα βιβλία είναι λίγο πιο δύσκολα για να σε προετοιμαζουν καλύτερα..του γρίβα είναι νορμάλ σε σχέση με εκείνα του μπέτση ή κάποια της σύλβιας καρ..
gtsamour Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 γενικά τα τεστ στα βιβλία είναι λίγο πιο δύσκολα για να σε προετοιμαζουν καλύτερα..του γρίβα είναι νορμάλ σε σχέση με εκείνα του μπέτση ή κάποια της σύλβιας καρ.. Όταν λές νορμαλ εννοείς ότι είναι ίδια με το final test σε δυσκολία ή ότι απλά είναι λιγότερο δύσκολα σε σχέση με τα άλλα βιβλία?
crisadoum Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 εννοώ ότι σε δυσκολία πλησιάζει(ο γρίβας) αρκετά το final test, ενώ τα άλλα είναι αρκετά πιο δύσκολα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.