Προς το περιεχόμενο

Εξετασεις Αγγλικων του Michigan

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν εγώ λέω να κανονίσετε να πάρετε ένα τηλεφωνάκι και να ρωτήσετε κατά πόσο είναι απαραίτητο ένα πιστοποιητικό. Και ο χαμένος να κεράσει τις μπύρες της συμφιλίωσης. Και τη βαζελίνη για το thread.

Ξέρεις τι γίνεται; Μου την σπάει να έχω ιδία πείρα κάποιων γεγονότων και να μου λέει ο άλλος, το έχω ψάξει, αυτό που λες ότι έχεις ζήσει, δε γίνεται.

Σα να σου λέω εγώ ότι το αψέντι είναι παράνομο, να μου λες εσύ εγώ έχω αγοράσει κανονικότα και εγώ να σου λέω ότι το έχω ψάξει και εσύ λες μπαρούφες.

Είναι κάπως, δε νομίζεις; Κακώς ασχολούμαι να μου πεις...

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι λες παλικάρι μου τώρα;

γιατί θα μας τρελάνεις

τι ιδία πείρα έχεις;

μήπως έκανες αίτηση για Oxbridge, Imperial, UCL, κτλ;

δηλαδή εγώ τι έχω;

και στην τελική βάλε ένα στοίχημα ρε φίλε για αυτά που λες

Δημοσ.

Βαλθήκαμε να σαμποτάρουμε τους πάντες και να τους πείσουμε οτι σε μερικές περιπτώσεις δεν χρειάζονται τα proficiency στα ξένα πανεπιστήμια.

Μας ξεσκέπασες. Μπράβο. Μπορείς να βγείς στο "κέντρο" και να το γλεντήσεις. lol βραδιάτικα

Δημοσ.

κοίτα βασικά υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να λεει κανείς ψέματα...

το μόνο σημείο που δεν πιστεύω είναι σχετικά με την πρώην.

ναι σύμφωνοι μπορεί η κοπέλα όντως να πήγε στο πανεπιστήμιο που λέει, αλλά όχι χωρίς οποιοδήποτε πιστοποιητικό αγγλικών...

πάντως για να λήξει κάπου το θέμα, εγώ αυτό που θα πω είναι ότι τα καλά πανεπιστήμια δεν σε δέχονται χωρίς πιστοποιητικό αγγλικών. και για τους δύσπιστους, ως ρίξουν μια ματιά στα site των πανεπιστημίων

τελεία και δεν ξανα ασχολούμαι με το θέμα

Δημοσ.
Βασικά ρε Σώτο κ 'συ, γιατί να λέει ψέμματα ξέρω 'γω?

Για να υπερασπιστώ την πρώην μου, με την οποία είμαι τσακωμένος και δε μιλάω πλέον... Δεν είναι προφανές; :mrgreen:

Δημοσ.
Μπορείς να βγείς στο "κέντρο" και να το γλεντήσεις. lol βραδιάτικα

ζηλεύεις ;

Για να υπερασπιστώ την πρώην μου, με την οποία είμαι τσακωμένος και δε μιλάω πλέον... Δεν είναι προφανές; :mrgreen:

για να υπερασπιστείς τις μπούρδες που λες και να καλύψεις την έλλειψη επιχειρημάτων που σε διακρίνει σε όλα τα post στο υπάρχον thread

Δημοσ.

Τώρα θα έλεγα και εγώ τίποτα για το κάθε π@υτσοπανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Ο κάθε ύστατος που πήρε τα @@ στην Ελλάδα ή που δεν είχε τα @@ να δώσει εξετάσεις και να κουραστεί, πήγε στην Αγγλία να πάρει ένα κωλόχαρτο.

Γιατί το 90% των χαρτιών που έρχονται Ελλάδα από Αγγλία, είναι για να σκουπίσεις τον (_)(_) σου.

Δεν μιλάω φυσικά για Imperial και μερικά ακόμα αυτού του επιπέδου, αλλά για αυτά που πάει η συντριπτική πλειωψηφία των Ελλήνων στόκων...

Δημοσ.
Τώρα θα έλεγα και εγώ τίποτα για το κάθε π@υτσοπανεπιστήμιο της Αγγλίας.

Ο κάθε ύστατος που πήρε τα @@ στην Ελλάδα ή που δεν είχε τα @@ να δώσει εξετάσεις και να κουραστεί, πήγε στην Αγγλία να πάρει ένα κωλόχαρτο.

Γιατί το 90% των χαρτιών που έρχονται Ελλάδα από Αγγλία, είναι για να σκουπίσεις τον (_)(_) σου.

Δεν μιλάω φυσικά για Imperial και μερικά ακόμα αυτού του επιπέδου, αλλά για αυτά που πάει η συντριπτική πλειωψηφία των Ελλήνων στόκων...

Ενώ τα Ελληνικά είναι...;

Δημοσ.

Να είσαι σίγουρος ότι από τα πανεπιστήμια του κάθε χωριού της Αγγλίας (στα οποία καταλήγουν και οι περισσότεροι Έλληνες), τα Ελληνικά είναι ασύγκριτα καλύτερα.

Τα κορυφαία της Αγγλίας όμως είναι άλλο κεφάλαιο, αλλά τα κορυφαία δεν θα πάρουν τον κάθε κουβά.

Δημοσ.
Να είσαι σίγουρος ότι από τα πανεπιστήμια του κάθε χωριού της Αγγλίας (στα οποία καταλήγουν και οι περισσότεροι Έλληνες), τα Ελληνικά είναι ασύγκριτα καλύτερα.

Τα κορυφαία της Αγγλίας όμως είναι άλλο κεφάλαιο, αλλά τα κορυφαία δεν θα πάρουν τον κάθε κουβά.

Οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο στα 50 πρώτα της Αγγλίας είναι καλύτερο από τα Ελληνικά. Και στην τελική, ακόμα και στο τελευταίο της Αγγλάις δεν διαβάζεις 1 σύγγραμμα και περνάς μάθημα, ούτε παίζει ρόλο αν γραφτείς σε φοιτιτική οργάνωση για να περνάς τα μαθήματα.

Δημοσ.

Δε ξέρω κανέναν όμως που να πέρασε πολυτεχνείο ή ιατρική στην Ελλάδα και να προτίμησε να πάει εξωτερικό. Όλοι φεύγουν για έξω μετά την αποτυχία ή όταν η αποτυχία είναι σίγουρη.

Δημοσ.

Πες τα χρυσόστομε....

Την παροιμία "όσα δε φτάνει η αλεπου....." την ξέρουμε όλοι νομίζω.

Και ειδικά όταν η αποτυχία είναι σίγουρη (όλοι έχουμε γνωρίσει τέτοια άτομα νομίζω...), το παίζουν και καλά οτί επιλέγουν εξαρχής να πάνε έξω γιατί είναι καλύτερα.

Εγώ πάντως δεν γνωρίζω και ούτε έχω ακούσει για κάποιον ικανό άνθρωπο να περάσει εδώ (σε αξιοπρεπή πανπιστημιακή σχολή), να έχει φύγει για έξω, επειδή "και καλά" είναι καλύτερα πανεπιστήμια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...