HaPagan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ το πέρασα το preliminary με 30/35 ! Πάμε γερά τώρα για το τελικό για να ξεμπερδεύουμε με τα αγγλικά!
luckyu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ το πέρασα το preliminary με 30/35 ! Πάμε γερά τώρα για το τελικό για να ξεμπερδεύουμε με τα αγγλικά! Μπράβο, αλλά σε ποια σελίδα τα είδες. Αν μπορείς κάνε ένα paste τη διαδρομή. Thanks.
cool_alex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μόλις τώρα ανέβηκαν τα αποτελέσματα: http://www.hau.gr/hau/jsp/en/en_7_7_1.jsp
KWSN_Men Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 όχι φίλε μου, δεν με κατάλαβες δεν υποτιμάω το proficiency καθόλου (έχω prof cambridge). Απλά το καλοκαίρι που μας πέρασε πήρα το πτυχίο μου (πολυτεχνείο) και όπως ήταν αναμενόμενο άρχισα να ψάχνω για δουλειά ή μεταπτυχιακο (αγγλόφωνο). Και από την εμπειρία μου μπορώ να σου πω ότι για μεταπτυχιακό, το michigan στο 99% των περιπτώσεων δεν αναγνωρίζεται, και ειδικότερα στα καλά πανεπιστήμια. Όσοι είχαν μόνο michigan έπρεπε να δώσουν TOEFL ή IELTS ενώ όσοι είχαν cambridge δεν χρειαζόταν να κάνουν τίποτα... P.S. Και την επαφή που έχεις με την γλώσσα όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, δεν την αποκτάς με κανένα πτυχίο... P.S.2 Άμα θες λεξιλόγιο τράβα προετοιμάσου για GRE/GMAT Κάπου μάλλον τα έχεις μπερδέψει... Και κάτι άλλο: Καίγεστε να πάρετε το Cambridge σώνει και καλά; Πηγαίνετε να δώσετε στη Βουλγαρτία ή στην Ιταλία, εκεί είναι πολύ πιο εύκολο.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 17 Μαρτίου Παιδιά το Final. ... Δεν μας μένει και πολύς χρόνος...γρήγορα πίσω στα θρανία
ciricaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Στην ιστοσελίδα που δίνεται δεν υπάρχει η θεσσαλονίκη. ξέρει κανείς γιατί ή κάποια άλλη ιστοσελίδα;
GCMH Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Για Θεσσαλονίκη (και γενικά για Βόρεια Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος) θα δεις την ιστοσελίδα του Ανατόλια. Πάντως τώρα που κοιτάω, η σελίδα δεν ανοίγει... Λογικό είναι
Jimmy_BlinD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 παιδιά μήπως κάποιος μπορεί να ανεβάσει κάπου τα final tests ECPE michigan? απο το 2002 και μετά? σε κανα .pdf μήπως??
gtsamour Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ποιό είναι το ποσοστό επιτυχίας στο final αν έχεις περάσει το preliminary με τα τσαρούχια ξέρει κανείς? Υπάρχει περίπτωση πχ να το έχεις περάσει με 30/35 και στο final να φας πόρτα? Ρωτάω για ένα φίλο που έδωσε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ποιό είναι το ποσοστό επιτυχίας στο final αν έχεις περάσει το preliminary με τα τσαρούχια ξέρει κανείς?Υπάρχει περίπτωση πχ να το έχεις περάσει με 30/35 και στο final να φας πόρτα? Ρωτάω για ένα φίλο που έδωσε. To 30/35 ειναι καλο σκορ αλλα δεν ειναι καθοριστικο.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 αν το 30 δεν είναι καθοριστικό ... το 24 (που πήρα ) ... τι μπορεί να είναι???
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερω πως ειναι το final αλλα το αρχικο που ειναι με πολλαπλες επιλογες ειναι και θεμα τυχης αν δεν ξερει καποιος κατι.Για αυτο λεω οτι δεν ειναι και απαραιτητα εικονα γνωσεων. Η κορη μου πηρε μονο 23 αλλα δεν σημαινει οτι σωνει και καλα δεν θα περασει το τελικο.
gtsamour Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξερω πως ειναι το final αλλα το αρχικο που ειναι με πολλαπλες επιλογες ειναι και θεμα τυχης αν δεν ξερει καποιος κατι.Για αυτο λεω οτι δεν ειναι και απαραιτητα εικονα γνωσεων. Η κορη μου πηρε μονο 23 αλλα δεν σημαινει οτι σωνει και καλα δεν θα περασει το τελικο. Από 2 που έλυσα για πλάκα δεν πιστεύω ότι η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει και πολύ, αφού κόβεσαι με 22.
beastgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Να πω μια προσωπική γνώμη για αυτά τα πτυχία. Για τα proficiency η μόνη χρησιμότητά τους κατά τη γνώμη μου είναι για το δημόσιο και μόνο (και φυσικά και για όποιον θέλει να διδάξει αγγλικά ή να γίνει μετάφραστής ή τίποτα παρόμοιο) . Για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο. Ιδίως για τους πιτσιρικάδες (γυμνάσιο ή και λύκειο) είναι παντελώς άχρηστα πρώτον γιατί ακόμα και να θέλουν να πάνε στην αγγλία για σπουδές δεν θα μετρήσει και πολύ γιατί έχουν ημερομηνία λήξης έξω (τα πανεπιστήμια ζητάνε να το έχεις πάρει το πολύ 3 χρόνια πριν και καλά κάνουν). Εμένα δε μου το δέχτηκαν για 3 χρόνια και 3 μήνες. Αλλά και πάλι αν ενδιαφέρεται κανείς για σπουδές έξω δε νομίζω να είναι τόσο αφελής να κάθεται να διαβάζει για prof ενώ μπορεί να δώσει TOEFL ή ΙLTS (το αμερικανικο και το αγγλικό αντίστοιχα) που είναι σαφώς πιο εύκολα. Πάλι αν θέλετε να μάθετε πραγματικά αγγλικά (γιατί είναι σίγουρο ότι με prof δε μαθαίνεις να μιλάς όπως και με όλα τα certificates φυσικά) δείτε και καμιά ταινία μόνο με αγγλικούς υπότιτλους πάρτε κανα βιβλίο, διαβάστε και λίγο bbc. Εγώ έτσι έμαθα αγγλικά και όχι με ένα κωλόχαρτο. Τα λέω αυτά γιατί στην ελλάδα εχει παραγίνει το κακό με τα πτυχία που οι περισσότεροι πληρώνουν απίστευτα λεφτά να τα πάρουν και οι πλειοψηφία δεν τα χρησιμοποιεί ΠΟΤΕ. Και εμένα μ αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες αλλά δε χρειάζεται να πληρώνω τα κέρατα μου σε κάθε ξένη γλώσσα για να πάρω το prof. Και το αντίστοιχο lower κάθε γλώσσας είναι αρκετό και από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να μάθει μια γλώσσα μόνος του αν πραγματικά του αρέσει. Τι το χουμε το ιντερνετ??? Όσον αφορά την αγγλία και του έλληνες καλά.... έχω δει άτομα να τελειώνουν και καλά πανεπιστήμια (βλ bristol ) και να μην μπορούν να μιλήσουν αγγλικά. Για κάποιον που πραγματικά θέλει να μάθει γλώσσα θα την μάθει και χωρίς να πληρώσει τα μαλιοκέφαλα του στο proficiency. Aπό προσωπική εμπειρία πάντα. Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.