teol20 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Παιδια κανενας που να εδινε χτες ECCE να μας πει εντυπωσεις....
maraki1975 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα , ειμαι σίγουρη οτι όλοι απο τους ομοιοπαθης ή απο τους γνωστες της καταστασης θα μπορέσουν να με βοηθήσουν ... καταρχάς ας πάρω την ιστορία απο την αρχή ...είμαι 33 (τωρα πια) χρονων και εχω τελειώσει το Πολιτικό τμήμα της Νομικής αποφάσισα πριν 2 χρόνια να δωσω για το proficiency για τρεις λογους , για να μπορω να παρω μερος σε μεταπτυχιακό , για να μπορώ να έχω μορια σε εξετασεις ΑΣΕΠ, και τρίτον αν δεν καταφέρω να κάνω τίποτα απο αυτα που λέω να μπορώ να βγάλω επάρκεια διδασκαλίας ώστε αν χρειαστεί να μπορώ να βγάλω ενα μεροκάματο απο εκεί ! στην αρχή ήθελα να δωσω του Cambridge με όσους όπως μίλησα μου είπα οτι ειναι σκέτη αυτοκτονία και να μην το κάνω αυτό στον εαυτό μου , για αυτό και ξεκίνησα του Michigan λοιπόν έδωσα το preliminary το τελευταίο που δόθηκε (μετα καταργηθηκε) το οποίο και το πέρασα οριακά στο σημείο αυτο θέλω να σας πω οτι το έδωσα δοκιμαστικά με προετοιμασία μόλις 3 μηνών οκ ! το περασα λοιπόν και η tutor μου, ήταν της άποψης να δώσω για το final στην αμέσως ερχόμενη εξεταστική τον Μάρτη ,πράγματι πηγα για την εμπειρία όπως μου είπε η φροντίστριά μου αλλά το αποτέλεσμα που ήρθε ήταν σε σχέση με την προετοιμασία αρκετα ικανοποιητικό τουλάχιστον για αυτήν....( εγω δεν θα μπορούσα να κρίνω με 3 πάλι μήνες προετοιμασία) επιασα LP--στο writing, sto speaking, και στο GCVR και BFστο listening ! ικανοποιημένη λοιπόν η καθηγήτρια απο την αποδοση ξεκίνησε την προετοιμασία την κανονική πια για τον νοέμβρη του 2007 ! και έδωσα και τα αποτελεσματα βγήκαν την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν LP---στο gcvr και στο writing , P στο speaking και δυστυχώς BF στο listening και φυσικά όπως καταλαβαίνετε ξανακόπηκα , αυτη την φορά βέβαια με πείραξε και πολυ μάλιστα το πρόβλημα ειναι οτι δεν κόβομαι σε κάποια ενότητα που μπορώ να την παλέψω (π.χ δεν πήγα καλά στην γραμματική , θα κάτσω κάτω και θα διαβάσω πολύ καλά γραμματική ) κόβομαι στο ακουστικό και αυτο με στεναχωρεί γιατί νιώθω αδύναμη να το παλέψω!!! στο σημείο αυτο που έχω φτάσει βρίσκομαι σε ενα τεράστιο δίλλημα να ξαναδώσω ή ειναι μάταιος κόπος μήπως ΄πρέπει να στραφω προς το Cambridge !!! please help me , i need your advice !!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 και το listening παλευεται, μπορεις να εξασκηθεις βλεποντας ταινιες χωρις υποτιτλους και με τα cd για listening. Παντως αν ειναι πολλα χρονια που δεν ειχες σοβαρη επαφη με τα αγγλικα μην απογοητευεσαι, σιγα σιγα θα συνηθίσει το αυτι σου...
Zderg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιατι ποια η διαφορα της γραμματικης με το listening;; Και το listening εξασκηση θέλει.. Κατσε και κανε αρκετα listening tests, ακου καποια τραγουδια βλεποντας τους στιχους τους, δες ξενες ταινιες προσπαθωντας να καταλαβεις τι λενε και πιστευω οτι θα καταφερεις να το περασεις.. Παντως αν το listening του michigan σε δυσκολεψε μια φορα, το listening του cambridge θα σε δυσκολεψει 10 φορες.. Αν και εκει βεβαια δεν κοβεσαι συνολικα αν κοπεις στο ενα part.. Προσωπικα πιστευω οτι το listening του michigan ειναι πολυ ευκολο (ειδικα τα 2 πρωτα parts), αν δεν εχει αλλαξει απο το 2006 που το πηρα εγω..
m0rpheas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη, χωρίς άγχος, δεν είναι χρειάζεται να διαβάζεις τις πιθανές απαντήσεις όταν παίζει το κομμάτι, έχεις αρκετό χρόνο να διαβάσεις και να αποφασίσεις στη συνέχεια. Αν δεν ακούσεις κάτι, τότε άστο δεν χάλασε ο κόσμος για ένα, βάλτο στην τύχη. Και ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να έχεις στο μυαλό σου την ώρα που παίζει το κομμάτι αν έκανες καλά στην προηγούμενη ερώτηση. Άποψη μου είναι να ξαναδώσεις, αφού περνάς τα υπόλοιπα, απλά πες στην καθηγήτρια σου να κάνετε παραπάνω listening. Κέμπριτζ ούτε για πλάκα. ΥΓ. που έδωσες την 2η φορά;
slygeo87 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αν μιλάτε για ecpe πριν από 3-4 μέρες έμαθα ο,τι το πέρασα! please help me , i need your advice !!! Πρέπει να πιάσεις ένα 33 στα 50. (65%) Το Α και Β είναι για 'μενα πολύ εύκολα sections, κάνε αρκετά τέτοια και με τη προϋπόθεση ο,τι καταφέρνεις να πιάσεις τουλάχιστον ένα 28-29 σε αυτά τα δυο (και παραπάνω βέβαια) πήγαινε να δώσεις.Το listening διορθώνεται εύκολα.
maraki1975 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστω ρε παιδιά για την ένθάρρυνση , θα το παλέψω άλλη μια φορά αλλά όσον αφορά το practice με τα ακουστικά έχω κάνει ήδη πολλά δεν ξέρω γιατί εκείνη την ώρα την πατάω... οκ θα δώδω αλλη μια ευκαιρία στον εαυτό μου αλλα αν αποτύχω πάλι θα μου κοπούν τα φτερά αυτο ειναι σίγουρο ... ευχαριστω και πάλι ! θα σας ανημερωσω για το τι έγινε το καλοκαίρι πια ! να ρωτήσω κάτι άλλο , μου έχουν πει οτι παρόλο που επισήμως δεν λέγεται ανεπίσημα ακόμα και αν έχεις φέρει BF σε ενα όπως στην περίπτωσή μου δηλαδή αν καταφέρεις και φερεις σε 2 άλλα P τότε με 2 Ρ το BF εξαλείφεται και κατα συνέπεια σε περνάνε ! ισχύει αυτό ? γατι αν ειναι έτσι να προσπαθήσω να φέρω 2 Ρ (δύσκολοοοοοο?) Bye , Bye τα ξαναλέμε !
slygeo87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Όχι δε νομίζω.Εγώ πέρσι είχα hp στο speaking και p στο writing.lp listening και bf στο gcvr.Τους τον είδα...
m0rpheas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ! να ρωτήσω κάτι άλλο , μου έχουν πει οτι παρόλο που επισήμως δεν λέγεται ανεπίσημα ακόμα και αν έχεις φέρει BF σε ενα όπως στην περίπτωσή μου δηλαδή αν καταφέρεις και φερεις σε 2 άλλα P τότε με 2 Ρ το BF εξαλείφεται και κατα συνέπεια σε περνάνε ! ισχύει αυτό ? Λάθος κάνεις, δεν υπάρχει συμψηφισμός. Αν κοπείς σε ένα, ότι και να φέρεις στα άλλα κόβεσαι. Μέχρι και λίγα χρόνια πριν ίσχυε νομίζω ο συμψηφισμός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Οι επόμενες εξετάσεις είναι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο; Καλή τύχη και μην τα παρατάς!
Zderg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως ειχα HP στο gcvr!! Τι κ***φαρδια ειχα τοτε με ολες εκεινες τις αγνωστες λέξεις, ενα θεος ξέρει..
maraki1975 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Λάθος κάνεις, δεν υπάρχει συμψηφισμός. Αν κοπείς σε ένα, ότι και να φέρεις στα άλλα κόβεσαι. Μέχρι και λίγα χρόνια πριν ίσχυε νομίζω ο συμψηφισμός, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Οι επόμενες εξετάσεις είναι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο; Καλή τύχη και μην τα παρατάς! θα ακολουθήσω την συμβουλη σου "μην τα παρατας" και θα ξαναδωσω οι επόμενες εξετάσεις ειναι 11 Μαίου... ευχαριστω !
tzogoula Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ξερει κανεις που θα βρω past papers του michigan???? HELP ME!!!!:cry:
censOred Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ξερει κανεις που θα βρω past papers του michigan????HELP ME!!!!:cry: εδώ κοίταξες?? Michigan past papers νομίζω ότι κατι τέτοιο έψαχνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.