spirosta Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Οι υπόλοιποι μάλλον είμαστε από αθήνα που τα έχει η Ελληνοαμερικανική ένωση
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Και της κορης μου (Αθηνα) 6ψηφιος ειναι !!!! Αλλα κατι δεν παει καλα...Πηρα εγω ο ιδιος το μεσημερι την ελληνοαμερικανικη ενωση ρωτησα αν εχουν βγει , μου ειπαν ΝΑΙ , και οταν εδωσα τον κωδικο της κορης μου χωρις αλλα στοιχεια μου ειπαν οτι: "Θα τα πληροφορηθειται απο τον Κο........." (ο ιδιοκτητης του Φροντηστηριου).Αρα ταυτισαν τον κωδικο με το φροντηστηριο.Πηγα πριν λιγο στο φροντηστηριο και μου ειπαν οτι πηραν κι αυτοι τηλεφωνο και τους ειπαν οτι ΔΕΝ εχουν βγει !!!!! Ελεος !!!!! :mrgreen: :mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ο κωδικός είναι έξα- ή επταψήφιος. Αλλα για μεμονομένους μαθητές πρέπει να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη. Αν υπάρχει όμως κωδικός του φροντηστηριούχου, μπορείτε να δείτε από εδώ: http://orfeas.hau.gr/
spirosta Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πάρτε τα φροντιστήρια σας να μπούνε στο http://orfeas.hau.gr να δούνε τα αποτελέσματα.. Το δικό μου δεν το ήξερε αλλά με την βοήθεια μου και του KWSN_Men που έδωσε το link είδα ότι Π Ε Ρ Α Σ Α !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Πάρτε τα φροντιστήρια σας να μπούνε στο http://orfeas.hau.gr να δούνε τα αποτελέσματα.. Το δικό μου δεν το ήξερε αλλά με την βοήθεια μου και του KWSN_Men που έδωσε το link είδα ότι Π Ε Ρ Α Σ Α !!! Συγχαρητηρια... Εγω μολις εμαθα οτι η κορη μου κοπηκε στο λισενινγκ... :mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Από ότι μου είπε η αδελφή μου (καθηγήτρια Αγγλικών) το συγκεκριμένο link είναι καινούργιο κόλπο. Προβλέπεται στο άμεσο μέλλον από εκεί να γίνονται και οι εγγραφές.
Tempora Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Συγχαρητηρια... Εγω μολις εμαθα οτι η κορη μου κοπηκε στο λισενινγκ... :mrgreen: Στα υπόλοιπα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Στα υπόλοιπα? Απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα καλα τα πηγε αλλα.... :mrgreen: Για οσους-ες δεν περασαν τι ισχυει παιδια ???? Πότε ξανα ???
leon_. Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα καλα τα πηγε αλλα.... :mrgreen: Για οσους-ες δεν περασαν τι ισχυει παιδια ???? Πότε ξανα ??? A τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Νομίζω θα μπορούν να δώσουν κατευθείαν τον Νοέμβριο για τελικό. Περιμένω κι εγώ τα αποτελέσματα.Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία παίδες
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία παίδες Καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου !!! Εχω κατσει κι εγω πολλα χρονια στα θρανια και ξερω !!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Απο οτι μου ειπαν τηλεφωνικα καλα τα πηγε αλλα.... :mrgreen: Για οσους-ες δεν περασαν τι ισχυει παιδια ???? Πότε ξανα ??? κοπήκαμε στο ακουστικό!! κρίμα..
gtsamour Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Σήμερα το πρωϊ έβγαλαν τα αποτελέσματα online επιτέλους στο hau.gr και μπορείς να δεις και τους βαθμούς σου. Πήρα Honors pass (μεγαλύτερο από 90%) σε grammar, vocabulary, cloze, reading Honors pass σε Oral Pass (μεταξύ 65% και 90%) σε writing Pass σε listening
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Σήμερα το πρωϊ έβγαλαν τα αποτελέσματα online επιτέλους στο hau.gr και μπορείς να δεις και τους βαθμούς σου. Πήρα Honors pass (μεγαλύτερο από 90%) σε grammar, vocabulary, cloze, reading Honors pass σε Oral Pass (μεταξύ 65% και 90%) σε writing Pass σε listening Συγχαρητηρια φιλε μου. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.