Προς το περιεχόμενο

Εξετασεις Αγγλικων του Michigan

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά, δηλαδή δεν σκέφτονται τα παιδιά που δώσαν από ιδιαίτερο; Αυτοί τώρα πεθαίνουν από την αγωνία.... Αν μαθευτεί κάτι ας ποστάρει κανείς.... Πάντως προς το παρόν φαίνεται ότι ο Γιάννης έχει σωστές πληροφορίες

edit: Θα έπρεπε να λέει ECPE March 2007 αλλά αφού δεν έχουν βγει ακόμη για αυτούς από ιδιαίτερο λέει την αμέσως προηγούμενη εξέταση...

Δημοσ.

Και στη σελίδα για τα φροντιστήρια, "ECCE December 2006" λέει. Άρα ακόμα κι αν έχουν βγει τα αποτελέσματα για το ECPE, δεν έχουν βγει στο site, για κανέναν (είτε ανεξάρτητο υποψήφιο, είτε μέσω φροντιστηρίου).

Δημοσ.

Δώσε νούμερο please..... αφού θα το μάθεις από το φροντιστήριο γιατί έδωσες κωδικό?

Στους μεμονωμένους τα λένε?

Δημοσ.
Δώσε νούμερο please..... αφού θα το μάθεις από το φροντιστήριο γιατί έδωσες κωδικό?

Στους μεμονωμένους τα λένε?

210-3680900

Δεν ξερω αν τα λενε σε μεμονωμενους...

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια τα αποτελεσματα εχουν βγει απο την παρασκευη.Τουλαχιστον εγω τα ειδα στην διευθυνση του ανατολια http://www.anatolia.edu.gr. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε ερχεται το πτυχιο μιας και επιτελους το πηρα!!κανουμε καποια αιτηση η μας το στελνουν???

Δημοσ.
Καλα ρε παιδια τα αποτελεσματα εχουν βγει απο την παρασκευη.Τουλαχιστον εγω τα ειδα στην διευθυνση του ανατολια http://www.anatolia.edu.gr. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποτε ερχεται το πτυχιο μιας και επιτελους το πηρα!!κανουμε καποια αιτηση η μας το στελνουν???

Σίγουρα είναι έγκυρα εκεί τα αποτελέσματα ; Πώς γίνεται να τα έχουν βγάλει στο εκεί site και όχι στο hau ;

Πάντως τα αποτελέσματα έχουν βγει σίγουρα , αν και πολύ νωρίς.

Συνήθως έβγαιναν τέλη Ιούνη.

Δημοσ.

re giati zitane 9psifio kodiko (στη σελίδα του Anatolia)...afou se mena einai 6psifios...

Ελληνοαμερικανική ένωση λέει πάνω πάνω

τι να κάνω...και το κ)(λονούμερο μου λέει δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή!!!!

Θα μουρλαθούμε...

Δημοσ.
re giati zitane 9psifio kodiko (στη σελίδα του Anatolia)...afou se mena einai 6psifios...

Ελληνοαμερικανική ένωση λέει πάνω πάνω

τι να κάνω...και το κ)(λονούμερο μου λέει δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή!!!!

Θα μουρλαθούμε...

μα 9ψηφιος ειναι ο κωδικος.(για το proficiency ετσι?)

Δημοσ.

6psifios είναι!!! εγώ έχω δώσει και λέει το χαρτί πάνω ελληνοαμερικανική ένωση..μήπως σε αυτό διαφέρουμε φίλε?

6 νούμερα έχει ο κωδικός.. κάτι άλλο παίζει όμως..περίεργο να υπάρχουν εκεί:???:

αυτό λέω και εγώ...μήπως είναι μόνο για τα άτομα που δώσανε απο το ανατόλια ??

Δημοσ.

ρε παιδια ποτε το πηρε η ελληνοαμερικανικη ενωση??Μεχρι και φέτος το είχε το anatolia.Eσεις που κανατε τα χαρτια σας καο ποτε δωσατε??Το δικο μου χαρτι γραφει ANATOLIA COLLEGE και ο REGISTRATION NUMBER ειναι 9ψηφιος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...