Προς το περιεχόμενο

Εξετασεις Αγγλικων του Michigan

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο χαρτι που εχει για τις εξετασεις εχει ενα κωδικο. Αυτον θα χρησιμοποιησει στο site της Ελληνοαμερικανικης ενωσης για να δει τα αποτελεσματα.

Επειδη ειναι preliminary test αυτα βγαινουν σε ενα μηνα μονο ετσι ωστε τα παιδια που θα περασουν να εχουν το χρονο να προετοιμαστουν για το τελικο test.

Δημοσ.
Στο χαρτι γραφει οτι βγαινουν εντος 10 ημερων και υπαρχει ειδοποιηση με επιστολη στο σπιτι του εξεταζομενου.

Ναι, κι εγώ (*) αυτό διάβασα στο χαρτί που μας έδωσαν και υπάρχει και σε PDF στο site τους:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PRELIMINARY TEST

Δέκα ημέρες μετά την προκαταρκτική εξέταση θα λάβετε γράμμα που θα σας πληροφορεί για το αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα δεν θα ανακοινώνονται τηλεφωνικά ή με fax.

Καλή της επιτυχία!

(*) Δίνω κι εγώ το Σάββατο, στη Συγγρού, στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής :)

Δημοσ.
Στο χαρτι γραφει οτι βγαινουν εντος 10 ημερων και υπαρχει ειδοποιηση με επιστολη στο σπιτι του εξεταζομενου.

Εγώ πάλι γιατί περίμενα ένα τρίμηνο τότε που το δώσα;:roll:

Δημοσ.

στο ίντερνετ βγαίνουν μεσα σε δέκα μέρες σχεδόν(εγώ εκεί τα είδα πέρυσι που έδωσα)..και στο σπίτι τα έστειλαν αρκετά αργότερα..

αναφέρομαι στο preliminary.

Δημοσ.
Για το αρχικο test ή για το τελικο ???? Το τελικο τοσο κανει.:twisted:

Ποιό αρχικό και τελικό; Ουπς, τωρα είδα πως λέτε για Proficiensy. Για το lower έλεγα εγώ....:oops:

Δημοσ.

τι το δίνετε βρε παιδιά το δίπλωμα αυτό; Δημόσιοι υπάλληλοι θέλετε να γίνετε ή απλά να έχετε ένα χαρτί;

Δημοσ.
τι το δίνετε βρε παιδιά το δίπλωμα αυτό; Δημόσιοι υπάλληλοι θέλετε να γίνετε ή απλά να έχετε ένα χαρτί;

Δέν το έπιασα.Αναφορά θα σου δώσουμε για το τι θα κάνουμε με τα χρήματα και τα πτυχία μας;

Υπάρχουν άνθρωποι που στον ελεύθερό τους χρόνο πάιζουν ποδόσφαιρο,άλλοι φτιάχνουν αεροπλανάκια,άλλοι παίζουν μουσική.Ε εμείς έχουμε κόλλημα και μαθαίνουμε ξένες γλώσσες.

Με αυτή τη λογική, όποιος παίζει κιθάρα πάει να γίνει Κατσιμίχας;Δέν το νομίζω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...