Προς το περιεχόμενο

kana kalo thriller?

sakismanu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια και εγω θελω ενα καλο thriller για παρέα που να μας κανει να χεστούμε(συγνωμη για την εκφραση) απο τον φοβο μας!:P

Αλλα αν γινετε να ειναι για dolby digital surround 5.1!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!:-)

---------- Προσθήκη 31-01-2010 στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 30-01-2010 στις 23:49 ----------

Παιδια και εγω θελω ενα καλο thriller για παρέα που να μας κανει να χεστούμε(συγνωμη για την εκφραση) απο τον φοβο μας!:P

Παιδια το thriller το θελω για την Πέμπτη που ερχετε σας παρακαλω βοηθηστε!!!

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To X@#mo απο χ@#$μο διαφερει.

Ας πούμε, εμένα με επηρεάζουν περισσότερο τα ατμοσφαιρικά που παίζουν με το μυαλό μου. Σε άλλους αρέσουν οι σπλατεριες και σε άλλους οτι έχει να κάνει με θρησκείες.

Αυτα που μου έρχονται πρόχειρα ειναι το Rec, martyrs (δεν είναι τρομακτικό πολύ, αλλα η ιστορία γμει) ειναι και μια αλλη ισπανική με κατι παιδιά που δεν θυμάμαι τον τίτλο της.

Δημοσ.

---------- Προσθήκη 31-01-2010 στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 30-01-2010 στις 23:49 ----------

Παιδια το thriller το θελω για την Πέμπτη που ερχετε σας παρακαλω βοηθηστε!!!

(αν θες να χεστείς ψάχνεις ταινία τρόμου περισσότερο και όχι thriller)

υπάρχει ήδη ανοιχτό θέμα με τις πιο τρομαχτικές ταινίες και τα μισά είναι terror τα υπόλοιπα thriller, splatter κλπ

οπότε κοιτάς διαλέγεις και παίρνεις απλά πάρε δύο τρεις γιατί το πιο πιθανό είναι να έχουν δει τα κλασσικά εκτός αν είστε μικρούλια

Δημοσ.

to fallen ειναι τρομακτικό??

ή το Haute Tension??

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:40 ----------

ή το Haute Tension??

δεν ξέρει κανεις τιποτα?

please!!!

Δημοσ.

Εγω προτείνω πρώτα από όλα το Mirrors.

Σε στυλακι gothica είναι το American haunting!

Ακόμα the orphan

the unborn

haunted echoes

1408

drag me to hell (δεν το είδα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια)

IT (Stephen King)

Dead Silence

The grudge

Αν γουστάρετε κάτι σε αστυνομικό θρίλερ προτείνω ανεπυφίλακτα

se7en

silence of the lambs (σίγουρα θα τον έχετε δει)

Δημοσ.

ή το Haute Tension??

---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:40 ----------

δεν ξέρει κανεις τιποτα?

please!!!

Όλα είναι υποκειμενικά. Το Fallen ενώ είναι καλή ταινία, δε μπορώ να πω ότι με τρόμαξε όπως π.χ. το [Rec]. Βέβαια άλλο στυλ ταινίας η μία και άλλο η άλλη. Το Haute Tension δεν το έχω δεί, έχω διαβάσει πως έχει ωραία πλοκή, αλλά αν δε θες αίμα τότε αντενδείκνυται.

Αν θες ατμόσφαιρα, χωρίς αίμα, μπορείς να στραφείς και σε ιαπωνικό κινηματογράφο.

• Moderators
Δημοσ.
suspiria το λεει και το ονομα μου...

Το ειδα περσυ το καλοκαιρι.

ΕΥΤΥΧΩΣ ηταν μερα μεσημερι με νταλα ηλιο.

Αν δεν θελετε να μαθετε λιγες λεπτομερειες σχετικα με καποιες σκηνες τρομου της συγκεκριμενης ταινιας, ΜΗ πατησετε το Spoiler.

Μου αρεσε το σκυλακι που ετρωγε τον ανθρωπο και φαινοντουσαν ξεκαθαρα οι πετσουλες που εκοβε :P

Οπως επισης και το συρματοσχοινο που τους πετσοκοβε.

Δεν μου αρεσε η υφη του αιματος. Δε την ειχαν πετυχει, σαν πηχτο κετσαπ ηταν :P

Το REC συνεχως το ακουω αλλα δεν εχω κατσει να το δω... Τοσο πολυ αξιζει;

Σιωπη των αμνων (Silence of the lambs) ωραιο αστυνομικο θριλερ, δειτε το!

Δημοσ.
Haute Tension ελληνικός τίτλος Υπερένταση. !!!!!Απλα η απολυτη επιλογη για να το βλεπεις με παρεα!!!!

Κανενα αλλο που να είναι τρομακτικο χωρις αιματα και τετοια για παρεα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...