Προς το περιεχόμενο

Adsl 768 κατεβαζε κανονικα..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας Σας

λοιπον ειχα 768 και το mldonkey σε linux και κατεβαζε οχι κανονικα απλος, σαν αλογο! 60-65 μεσο ορο

και σημερα μου αναβαθμισαν την γραμμη σε 1024 ( επρεπε να το ειχαν κανει πριν 3 μηνες αυτο ειναι αλλο θεμα ομως. ) και δεν κατεβαζει τιποτα!! μονο upload. ξερει κανενας αν περιοριζει πακετα στη 1024 η τιποτα αλλο ? εχω δοκιμασει αλλες πορτες.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει το mldonkey, νομίζω τελευταία οι servers απαιτούν να χρησιμοποιείς το obfuscation protocol. Αναζήτηση κάνεις κανονικά;

Δημοσ.

ναι ολα κανονικα μα το πρωι που ηταν 768 κατεβαζε κανονικα κοπηκε για λιγο για να το αλλαξουν και απο εκει και περα τιποτε!!! και ολα ειναι κανονικα και source βρισκει . και high id . ολα ΟΚ . συνδεσεις με τους χρηστες δεν κανει ομως.. καπου καπου συνδεετε με κανεναν και κατεβαζει με 1 -2 kb και εχω δοκιμασει ενα αρχειο που κατεβασα με την 768 μεσα σε 1-2 μερες 3,5 gb αρχειο

Δημοσ.

το upload to exω 11 και το download 80 τιποτα δεν εχω αλλαξει . και upload κανει κανονικα. πορτες αλλαξα πριν λιγο δοκιμασα την 65000 και μετα 1037 τα ιδια κανενας δεν μπορει να συνδεθει σε εμενα ... μα ειναι η βλακεια πριν 8,30 ωρες ηταν κανονικα . τι την ηθελα την αναβαθμιση ! ασε που κατεβαζω απο το ftp της otenet me 60 οπου πρωτα επιανα 75! και ειχα 768... δεν μπορω να καταλαβω συνδεετε καποιος για λιγο κατεβαζω μισο kb και μετα κοβετε!! και δεν αλλαξα τιποτα .

Δημοσ.

Σκέφτομαι μήπως το upload σου μειώθηκε αντί να αυξηθεί και η γραμμή τώρα "μπουκώνει" και με τα 11kb. Τόσα γίνονται....

Αν μπορείς μέτρησε το με κάποιο μετρητή για να πάρεις μια ιδέα περίπου.

Δημοσ.

download εχω απο 400 με 600 kbps kai upload 190 me 210 θα τους βρισω!!στον οτε!!

ολα μπορω να τα κατεβασω απο web. αλλα μετα απο την αναβαθμιση δεν μπορω να κατεβασω τιποτα απο donkey δικτυο . και μαλλον και torrent ( δεν ξερω δεν δοκιμασα ακομα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...