Προς το περιεχόμενο

Κυκλωμα που να ανοιγει συσκευη μεσω RS232?

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις κανα link που να περιεχει καποιο κυκλωμα, που να μπορεις να ελενχεις μια συσκευη, π.χ να ανοιγεις και να κληνεις μια λαμπα, (ενα διακοπτη δηλαδη με rele ή κατι τετοιο) μεσω της θυρας του pc rs232? Thanks,

Δημοσ.

και αν με το καλο βρεις κατι κανε και κανα post να περνουμε ιδεες!

Για ενημερωτικους λογους τι θες να φτιαξεις?

Δημοσ.
Ηλεκτρονικά νέα (έρχεται μαζί με την Τεχνική Εκλογή), τεύχος 12, Ιούνιος 2004. Βρες το κ θα'σαι κομπλέ!

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Που να το βρω αυτο το τευχος ομως? Στο παρελθον σε τεχνικη εκλογη ειχα βρει τετοιο κυκλωμα, τωρα ομως αντε να βρω που το εχω...

Βασικα για οσους ρωτανε, το μονο που θελω να κανω ειναι να διακοπτω το ρευμα απο το modem/royter οταν θελω ωστε να αλαζει η ip οταν θελω... Το εχω κανει και προγραμματιστικα, αλλα καποιες φορες δεν δουλευει καλα. Η καλυτερη λυση ειναι να κληνει το modem.. Ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιο κυκλωμα απλο τετοιο θα υπαρχει στο net, αλλα αντε βρες το τωρα. Αν και εψαξα ωρες στο google δεν βρηκα κατι μεχρι στιγμης. Αυτο της smart kit καλο φαινεται.. Θα προτιμουσα ενα ποιο απλο ομως, να ανοιγει μια συσκευη, για να ειναι και ποιο φτηνο, ή καποιο να φτιαξω μονος μου.

Δημοσ.

To να το ελέγχεις από υπολογιστή δεν θα είναι και τόσο φτηνό. Βέβαια μπορείς να βρεις ή να φτιάξεις κανένα διακόπτη αφής με ένα ρελεδάκι και να κάνεις δουλειά.

ΑΛΛΑ!! Είναι προτιμότερο το router σου να κάνει reset παρά να του κόβεται το ρεύμα αφού κάποια στιγμή θα παραδώσει το πνεύμα του γρήγορα.

Και επίσης αν κατάλαβα γιατί το θες σκέψου σοβαρά έναν λογαριασμό premium. Δεν είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που θα κατεβάζεις και επίσης θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο από κατασκευές που μπορεί τελικά να κάνουν μεγαλύτερη ζημια.

Δημοσ.
To να το ελέγχεις από υπολογιστή δεν θα είναι και τόσο φτηνό. Βέβαια μπορείς να βρεις ή να φτιάξεις κανένα διακόπτη αφής με ένα ρελεδάκι και να κάνεις δουλειά.

ΑΛΛΑ!! Είναι προτιμότερο το router σου να κάνει reset παρά να του κόβεται το ρεύμα αφού κάποια στιγμή θα παραδώσει το πνεύμα του γρήγορα.

Και επίσης αν κατάλαβα γιατί το θες σκέψου σοβαρά έναν λογαριασμό premium. Δεν είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που θα κατεβάζεις και επίσης θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο από κατασκευές που μπορεί τελικά να κάνουν μεγαλύτερη ζημια.

Καλα καταλαβες, αλλα εξακολουθω να ψαχνω ενα κυκλωμα ωστε να ελενχο το ανοιγμα και κλησημο μιας συσκευης μεσω του Pc. Αν εχει κανεις κανα link...

Στο φορουμ εψαξα ,αλλα δεν βρηκα τιποτα, αν και εγω θυμαμαι οτι κατι ειχα δει παλιοτερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...