hydrogen Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Μου κοψανε το τηλ (δε μπορω να κανω κλησεις) λογω μη εγκαιρης πληρωμης, αλλα το ιντερνετ δουλευει κανονικα, ισως επειδη εχω προπληρωμενο πακετο αλτεκ. Θελω να ρωτησω γινεται να πληρωνο το παγιο adsl αλλα οχι το παγιο του οτε για σταθερο τιλ, και να μιλαω μεσο κιν ή voip (κατι που το εχω κανει ηδη). Ευχαριστω.
pan82 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. Μου κοψανε το τηλ (δε μπορω να κανω κλησεις) λογω μη εγκαιρης πληρωμης, αλλα το ιντερνετ δουλευει κανονικα, ισως επειδη εχω προπληρωμενο πακετο αλτεκ. Θελω να ρωτησω γινεται να πληρωνο το παγιο adsl αλλα οχι το παγιο του οτε για σταθερο τιλ, και να μιλαω μεσο κιν ή voip (κατι που το εχω κανει ηδη). Ευχαριστω. Αν δε κάνω λάθος θυμάμαι από οταν δούλευα στο 134 ότι το adsl δε κόβεται με τη διακοπή του τηλεφώνου αλλά κανά 10ήμερο μετά. Και μένα μου είχε κάνει εντύπωση αλλά επειδή και καλά η adsl γραμμή είναι ξεχωριστη τι κόβουνε με καθυστερηση. Οπότε γι΄αυτο έχεις ακόμα adsl, δε θα ναι για πολύ. Αν και αυτο ισχυε σιγουρα με τις συνδεσεις του οτε αν και λογικα επειδη η γραμμές adsl του ειναι, με όλες τις εταιρειες ετσι πρεπει να γινεται. Αυτο που λες δε θα γινοταν γιατι τοτε θα υπηρχε και η δυνατοτητα να εχεις adsl χωρις γραμμη τηλεφωνου
qspock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Αυτο που λες γινεται με το πακετο της Vivodi που σου παρεχει DSL με Voip τηλεφωνια και δεν εχεις τον βραχνα του παγιου του πΟΤΕ. Εχεις βεβαια τον βραχνα του αν υποστηριζει η Vivodi την περιοχη σου...
hydrogen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ok καταλαβα. Η vivody δεν υποστυριζει λαρισα. Αρα περιμενουμε την Tellas που ακουσα οτι παιρναει οπτικες ινες και θα κανει διαθεσιμες τις ζιζτο υπυρεσιες της μεσα στο 2007
alfista Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Και για τη vivodi είχα ακούσει ότι περνάει στη Λάρισα. Γενικώς προβλέπεται καλή μάχη τα επόμενα χρόνια.
qspock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 H Vivodi δεν υποστηριζει Χαριλαου, ποια Λαρισα τωρα... Μονο κεντρο Θεσσαλονικης εδω και 3 χρονια εχουν μεινει οι απαραδεκτοι.
alfista Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Φίλος έψαχνε εναλλακτικό για την περιοχή πάνω από την Αγ. Δημητρίου. Κανένας δεν προσφέρει ούτε εκεί δίκτυο. Τι ψάχνεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.