kavaliotis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εχω ψαξει πολυ αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο προγραμμα που να τα συνδυαζει ολα. Βασικα ψαχνω πιο πολυ για ενα SUPER προγραμμα που να μετατρεπει ταινιες XVID σε MP4 για να τις βλεπω στο PSP μου. (Firmware 1.5 και 2.71 emulated). Οσα προγραμματα εχω βρει (τυπου ImToo PSP Converter κτλ) χρησιμοποιουν την ιδια engine που δεν ειναι αποτελεσματικη. Εγω για την ωρα τις μετατρεπω με το Video Vault που διαλεγεις μεγεθος του τελικου αρχειου και στις μετατρεπει με παρα πολυ καλη ποιοτητα και πολυ γρηγορα (τις κανω περιπου 450ΜΒ σε 30 λεπτα) αλλα δεν διαβαζει αρχεια βιντεο που εχουν AC3 ηχο. Ενα αλλο καλο ειναι το Winavi MP4 Converter αλλα αυτο δεν μπορεις να φορτωσεις τους SRT υποτιτλους. Στο video vault τους φορτωνει αυτοματα μεσω directvobsub. Καμμια ιδεα δοκιμασμενη?
cybereddie Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 PSP Video 9 PSP Video 9 is a free PSP video conversion and management application. It can convert regular PC video files (avi, mpeg, etc) into PSP video files, as well as manage/copy these PSP video files between your PC and PSP. PSP Video 9 can also encode to video with the AVC/H264 codec. Uses ffmpeg for encoding. http://www.pspvideo9.com/ [freeware] YAMB Yet Another Mp4Box GUI for windows, create, split, join, multiplex, demultiplex MP4 files. Features: Mux Audio (aac, mp4, mp3, vorbis...) & Video Files (mp4, mpeg, vob, ogg, avi...) with subtitles and chapters support. Split/Join mp4 files. Extract some tracks from AVI files or raw/mp4 streams. Have some infos about your files. http://www.videohelp.com/download/Yamb-1.6.exe
KenZone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εχω ψαξει πολυ αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει καποιο προγραμμα που να τα συνδυαζει ολα. Βασικα ψαχνω πιο πολυ για ενα SUPER προγραμμα που να μετατρεπει ταινιες XVID σε MP4 για να τις βλεπω στο PSP μου. (Firmware 1.5 και 2.71 emulated). Οσα προγραμματα εχω βρει (τυπου ImToo PSP Converter κτλ) χρησιμοποιουν την ιδια engine που δεν ειναι αποτελεσματικη. Εγω για την ωρα τις μετατρεπω με το Video Vault που διαλεγεις μεγεθος του τελικου αρχειου και στις μετατρεπει με παρα πολυ καλη ποιοτητα και πολυ γρηγορα (τις κανω περιπου 450ΜΒ σε 30 λεπτα) αλλα δεν διαβαζει αρχεια βιντεο που εχουν AC3 ηχο. Ενα αλλο καλο ειναι το Winavi MP4 Converter αλλα αυτο δεν μπορεις να φορτωσεις τους SRT υποτιτλους. Στο video vault τους φορτωνει αυτοματα μεσω directvobsub. Καμμια ιδεα δοκιμασμενη? i kaluteri lusi einai real anime 4 ... einai freeware kai to kalutero einai oti dexetai opoiodipote arxeio video gia eisodo ( twra kanw encoding apo mkv me 5.1 ixo ) kai dn periorizetai mono sto psp (exei profile eidika gia auto) ka8ws kanei kai rmvb klp.. apla 8elei na exeis eda3ei codecs gia na min ginei kanena sfalma ! exei vgei kai i ekdosi 5 alla protimw tin 4 p einai pio sta8eri ! (to 5 kanei automata eisagwgi subs me to idio filename sto video to 4 mono an einai mesa sto container epilegeis glwssa) 8a to vreis sto forum tou doom9 !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.