Προς το περιεχόμενο

Καμιά ιδέα;

QSpec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να βρω έναν τρόπο να περνάω μια τιμή σε ένα php script από την html χωρίς να το βλέπει ο χρήστης.

Ποιο αναλυτικά: Έχω σε μια σελίδα κάποιες ερωτήσεις που θέλω να σημπληρώσει ο χρήστης, οι οποίες είναι σε έναν JavaScript πίνακα και εναλλάζονται με το onclick ενός κουμπιού. Το πρόβλημα μου είναι οτι για να περάσω στην βάση την απάντηση της κάθε ερώτησης χρειάζομαι διαφορετικό sql query. Οπότε θέλω ανάλογα την ερώτηση να τρέχω στην php άλλο query. Πχ με μία if, αν α=1 τρέξε το query για την 1η ερώτηση. Το πρόβλημα μου είναι πως θα δώσω τιμές στο α μέσα από την html χωρίς να φένεται στον χρήστη.

Αν σας έρθει καμιά ιδέα πετάχτε την, θα μου λύσετε τα χέρια. :)

Δημοσ.

Από όσο κατάλαβα οι ερωτήσεις είναι όλες στην ίδια σελίδα, απλά εμφανίζονται η μία μετά την άλλη - δεν φορτώνει ξανά η σελίδα για την επόμενη ερώτηση.

Το πιο λογικό είναι να δημιουργήσεις ένα table με πεδία όσα οι ερωτήσεις +1

field 1 : user, field 2 : απάντηση 1, field 3 : απάντηση 2 ...

και απλά δώσε να γίνεται η αποθήκευση μετά και την τελευταία απάντηση

1 query για όλες τις απαντήσεις

Δημοσ.

Ο πίνακας στην βάση έτσι ακριβώς είναι, αλλά το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί. Σωστά κατάλαβες για την σελίδα, αυτό που ίσως δεν κατάλαβες είναι ότι μόλις μια ερώτηση απαντηθεί εξαφανίζεται, οπότε το post δεν μπορεί να γίνει για απαντήσεις σε πεπερασμένες ερωτήσεις.

Ίσως εννοείς να φτιάξω πχ έναν JavaScript πίνακα οπού θα αποθηκεύω προσωρινά τις απαντήσεις (μόνο έτσι μπορώ να φανταστώ να γίνεται με ένα query) αλλά αυτό δεν έχω ιδέα πως να το κάνω, αν μπορείς να περιγράψεις κάποιον τρόπο θα ήμουν ευγνώμον.

Δημοσ.

πως αλλάζεις τις ερωτήσεις;

εγώ κατάλαβα πως έχεις layers

δοκίμασε να τις βάλεις σε μία φόρμα όλες και το submit να το κάνει μόνο η τελευταία, και μετά να παίρνεις όλες τις απαντήσεις με τη μια

Πάντως μπορείς να έχεις και μια php μεταβλητή που να αυξάνει μετά από την κάθε αποθήκευση (αν τις κάνεις ξεχωριστά)

αν έχεις ανεβάσει πουθενά τη σελίδα γράψε το link αν το δω ισως καταλάβω καλύτερα

Δημοσ.

Τελικά χρησιμοποίησα μια hidden μεταβλητή και λύθηκε το πρόβλημα. Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...