Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση ATAPI

mike841

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα DVD R. Η συσκευή που με ενδιαφέρει έχει σύνδεση ATAPI. Πως μπορώ να δω αν μπορεί να συνεργαστεί με τον υπολογιστή μου (ένα παλιό PIII στα 500);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας...:-D

Δημοσ.

Λιγο ζορικες τις βλεπω τις εγγραφες σου με αυτο το PC.

Καταρχην εχει χωρο τουλαχιστον 10GB για το αρχειο προς εγγραφη + το image που θα κανει το προγραμμα εγγραφης?

Το προγραμμα εγγραφης μηπως εχει περιορισμους στο hardware και απαιτει minimum για να λειτουργησει?

Δημοσ.

Λογικά, θα παίξει και με 33άρι. Σε εγγραφές >8Χ θέλεις τουλάχιστον 10,5ΜΒ/sec ρυθμό διαμεταγωγής δεδομένων, οπότε ΙΣΩΣ να έχεις πρόβλημα, ειδικά αν ο δίσκος από τον οποίο τραβάς δεδομένα μοιράζεται το ίδιο κανάλι IDE με το DVDRW. Στα 4Χ όμως δε νομίζω να τίθεται θέμα....

Δημοσ.
Παίδες με απογοητεύετε... Υπάρχει χώρος, υπάρχει ελεύθερη IDE αλλά η μητρική είναι ULTRA DMA/33...

piii kai den exei udma66? tespa, perneis ena f8ino to topo8etis kai kaneis thn doyleia sou, elpizo na mhn exeis blepseis na kaneis encode dvd, giath o monos tropos gia na kaneis kati tetoio 8a einai na efisis to pc merikes wres na doyleyei sto 100%, an pali einai gia data, logika 8a grafis sta 4x me 8x (isos kai poio arga), telos eplizo na exeis megalei ypomoni.

ps: ti litoyrgiko exeis???

Δημοσ.
to 4x einai mia xara an skefteis oti kerdizeis se poiothta.

Ego den grafo pote pano apo 6x an kai exo 16x drive kai pc amd64 3000+ gia logous poiothtas.

ποιοτητα= firmware με σωστά disk strategies

Δημοσ.

εγώ έβαλα σε ένα παρόμοιο σύστημα και δούλεψε μια χαρά και στο DMA 33 και στις μέγιστες ταχύτητες προχωρα το ακτώς αν σκεφτείς και την λύση του ppetr για έναν PCI ATA CONTROLER

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Μάλλον θα το επιχειρήσω...

Βρήκα το SAMSUNG DVDRW SH-S182D BULK από το e-shop που έχει συγκεντρώσει καλή βαθμολογία από όσους το έχουν ψηφίσει. Έχετε άποψη για το συγκεκριμένο DVD;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...