Προς το περιεχόμενο

Ένα βήμα πριν την αγορά της....

tsiliman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ένα βήμα πριν την αγορά της Belinea 102035W από pixmania. Με μια σύντομη έρευνα πληροφορήθηκα για τα εξής: Ο αντιπρόσωπος της Belinea στην Ελλάδα (CPI) καλύπτει οποιαδήποτε τυχόν βλάβη της οθόνη, εκτός βέβαια ....από καμμένα pixel. Ωστόσο, αν η αγορά έχει γίνει στην Ελλάδα, τότε η CPI καλύπτει οποιαδήποτε βλάβη ΚΑΙ τα καμμένα pixel. Επίσης, δυστυχώς η Belinea Γαλλίας δεν έχει εγγύηση zero pixel (αν κατάλαβα καλά κρίνοντας από το on-line .pdf αρχείο που παρέχει - βρείτε παρακάτω το link) επομένως και η pixmania δεν δίνει εγγύηση zero pixel, αφού πράτει σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή. Επίσης, ζήτησα από pixmania μήπως δύναται να κάνει έλεγχο για dead pixel, αλλά η απάντηση ήταν δυστυχώς όχι.

Επομένως δε γλυτώνω το ρίσκο των καμμένων pixel. Θα την παραγγείλω και ότι γίνει έγινε... δυστυχώς. Από pixmania, μαζί με όλα τα μεταφορικά, μαζί με ΦΠΑ και μαζί με συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς, η τιμή είναι 417 ευρώ. Η τιμή της στην Ελλάδα με ΦΠΑ είναι 558 ευρώ. Διαφορά 141 ευρώ!!!

Θα ήθελα όσοι ήδη έχουν την εν λόγω οθόνη ή έχει τύχει να τη δουν εν λειτουργία, να κάνουν ένα κόπο και να postάρουν τις σύντομες αλλά σημαντικότατες εντυπώσεις τους. Από όσο έχω ψάξει, το monitor είναι πολύ καλό και έχει ίδιο panel με συγκεκριμένα monitors της ACER, ASUS, FSC και VIEWSONIC. Το panel είναι P-MVA της AU Optronics (AUO), με 8ms g-to-g.

Μπορείτε να δείτε το pdf εγγυήσεων της Belinea εδώ: http://fr.maxdata.com/repository_fr/downloads_fr/conditions_de_garantie_moniteurs.pdf

Ευχαριστώ εκ των προταίρων. Γιώργος.

Δημοσ.
Thanks Chinaski!

Μήπως ξέρεις από που και πόσο την πήρε? Εχεις καμία συμβουλή πάνω σε αυτό?

Τσεκαρε αν ειναι HDCP enabled.

Δημοσ.

Χε χε Τώρα είναι α ρ γ α α α α ά. Ήδη ταξιδεύει.

Όχι δεν υποστηρίζει HDCP. Όμως δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Οι συμβιμασμοί μου με αυτή ν την οθόνη ήταν δύο. Το HDCP και το class II waranty (2 dead pixels). Σε όλα τα άλλα είναι υπέροχη.

Δημοσ.

Κι εγώ από Pixmania την πήρα πριν κανα χρόνο. No dead pixels :)

Η οθόνη είναι απλά γαμ... Θα την κατευχαριστηθείς!!!

Δημοσ.

Φίλε nino30 έφυγε πριν λίγες ώρες από Παρίσι και είναι ήδη Βρυξέλες. Θα μπει σε λίγο στο αεροπλανάκι και βουρρρρρρρ για Αθήνα. Το tracking της DHL είναι γαμάτο! Κοιτάω την ίδια σελίδα ώρες και ώρες, και παρακολουθώ που βρίσκεται η οθόνη βήμα-βήμα. Ναι το ξέρω... έχω αρωστήσει. Δεν πειράζει. Ξεκινώντας από το μηδέν, μου πήρε κανά 20μερο πραγματικής μελέτης μέχρι να καταλήξω στη Belinea. Ξέρω ότι είναι καλή, δεν ξέρω όμως πόσο καλή? Ελπίζω και η δικιά μου να μην έχει καμμένα pixelάκια...

Μόλις την παραλάβω αν θες αναλαμβάνουμε και ένα review από κοινού... έτσι για να μπορέσουν να δουν όλοι ότι ακόμα και μια εταιρία που λέγεται Μπεεεελίνεα, μπορεί να φτιάξει μια καλή οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...