BonJovi1000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εχει γινει ξαννα θεμα αλλα η λυση δεν ισχυει γιατι το λινκ δεν υπαρχει πια..Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως θα ανακτησω τα δεδομενα μου πισω?Εχει προηγηθει φορματ...Ευχαριστω
BonJovi1000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδια μια βοηθεια...σωστε με..!!!
nick_gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε να τα κάνεις backup με το εργαλείο των windows και μετά επαναφορά σε κάποιον άλλο φάκελο τσεκάροντας την επιλογή που σβήνει τα δικαιώματα. Όλα τα παραπάνω τα κάνεις εφόσον έχεις κρατήσει αντίγραφα των κλειδωμένων φακέλων σου.
BonJovi1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Κατι με το run-->mmc που ελεγαν..?
BonJovi1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω δεν γίνεται επαναφορά σε άλλο φάκελο...Γιατί>?
agpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Αν έχεις κάνει format και δεν είχες κάνει εξαγωγή των ταυτοτήτων, τότε δυστυχώς την πάτησες. Απ'όσο γνωρίζω η κρυπτογράφηση των windows sp2 δεν έχει σπάσει. Αν, όμως, βρεις λύση, ενημέρωσέ μας. Έχω ένα δίσκο εδώ και δύο χρόνια με κρυπτογραφημένες φωτογραφίες. Καλή τύχη.
BonJovi1000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 κατάλαβα...λες η microsoft να μην έχει απάντηση?
Eusebius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Αν έχεις κάνει format και δεν είχες κάνει εξαγωγή των ταυτοτήτων, τότε δυστυχώς την πάτησες. Απ'όσο γνωρίζω η κρυπτογράφηση των windows sp2 δεν έχει σπάσει. Αν, όμως, βρεις λύση, ενημέρωσέ μας. Έχω ένα δίσκο εδώ και δύο χρόνια με κρυπτογραφημένες φωτογραφίες.Καλή τύχη. Αυτά τα έχετε δει; Χρειάζεται το πάσο του χρήστη! EFS Key Advanced EFS Data Recovery Οδηγίες για το ίδιο με το χέρι: http://www.beginningtoseethelight.org/efsrecovery/
agpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 (Άγιε) Ευσέβιε, σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες. Δυστυχώς, όμως, φίλε μου εδώ δεν έκανες το θαύμα σου. Τα προγράμματα αυτά τα έχω δοκιμάσει. Απαιτούν την ύπαρξη των κλειδιών κρυπτογράφησης, για να λειτουργήσουν. Δυστυχώς, ο δίσκος που περιείχε το λειτουργικό είναι χτυπημένος. Και σαν να μην είναι αυτό αρκετό, το φιλαράκι μου (του οποίου το δίσκο κρατώ με κάποια αμυδρή ελπίδα) πρόλαβε και έκανε fdisk και δύο φορές format !!! To αποτέλεσμα είναι πως η εκγατάσταση έχει χαθεί και σε άλλο δίσκο, εφεδρικό, έχουν μείνει οι φωτογραφίες ανέγγιχτες, αλλά κρυπτογραφημένες. Τη μέθοδο με το χέρι δεν την έχω δοκιμάσει. Σε μερικούς μήνες που θα έχω αρκετό χρόνο, θα κάνω μια προσπάθεια. Είμαι μάλλον απαισιόδοξος, αλλά θα προσπαθήσω. Το μόνο στοιχείο στην όλη υπόθεση που μου δίνει μια ελπίδα είναι πως τμήμα των κρυπτογραφημένων φωτογραφιών (αλλά και κάποια αρχεία word & excel) το έχουμε και σε κανονική μορφή. Από τη σύγκριση φαντάζομαι πως είναι δυνατόν να προκύψει η κλείδα κρυπτογράφησης. Δεν έχω δει βέβαια κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά και δεν έχω τις γνώσεις για να φτιάξω κάτι τέτοιο. Αν κάποια στιγμή, Ευσέβιε, εσύ ή κάποιος άλλος έχει κάποια ιδέα, ας με ενημερώσει. Ειλικρινά ευχαριστώ.
Eusebius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Το φαντάστηκα ότι θα το ήξερες, αλλά είπα μήπως... [...] Απαιτούν την ύπαρξη των κλειδιών κρυπτογράφησης, [...] Και τώρα που πολύς κόσμος έχει χωριστούς δίσκους για τα δεδομένα του, τα κλειδιά ταξιδεύουν αλλού... Είχα ψάξει πριν κανα-δυο χρόνια στα Google Groups για recover+encrypted+files και τα θρεντ ήταν εκατοντάδες... Μεγάλος μπελάς... btw, κάθε φορά τα βλέπω αυτά θέλω να φτιάξω ένα tutorial για το TrueCrypt. Βασικά, να μεταφράσω το δικό τους, που είναι πολύ ωραίο και εικονογραφημένο, αλλά στα αγγλικά... http://www.truecrypt.org/docs/?s=tutorial Βέβαια, θέλει κι αυτό προφυλάξεις. Π.χ., να κρατάς αντίγραφο τουλάχιστον του volume header, που περιέχει το master key (1024kB). Άμα πάθει ζημιά το volume header, μάλλον έχασες και όλο το volume...
agpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Είναι εκπληκτικό, αλλά η κρυπτογράφηση των παραθύρων είναι πραγματικά σουρωτήρι, όσο λειτουργεί η εγκατάσταση, αλλά φρούριο απόρθητο, όταν η εγκατάσταση καταστραφεί. Πραγματικά οι εφαρμογές τρίτων είναι πολύ πιο ασφαλής. Προσωπικά τα κρυπτογραφώ με το steganos και το μόνο που χρειάζεται είναι το ίδιο το πρόγραμμα. Αν πάντως κάποιος βρει κάτι, ας με ειδοποιήσει. Ευσέβιε, για μία ακόμα φορά σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.