Προς το περιεχόμενο

The Better Fanboy Check Test

poromenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 30%

Sony Fanboy: 34%

Microsoft Fanboy: 40%

This means you're: Not a fanboy

What does it mean?

You like all the systems pretty equally, or at least don't love any of thes systesms. Good for you, you like vareiety.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 15%

Sony Fanboy: 43%

Microsoft Fanboy: 34%

What does it mean?

You like all the systems pretty equally, or at least don't love any of thes systesms. Good for you, you like vareiety.

Δημοσ.

Να και τα δικά μου! Καλό ε?

Nintendo Fanboy: 89%

Sony Fanboy: 21%

Microsoft Fanboy: 19%

This means you're: Nintendo FanBoy

What does it mean?

Well you love Nintendo, no matter what. Good for you. You will blindely follow them, even if this next systems might mean make or break for the company.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 13%

Sony Fanboy: 22%

Microsoft Fanboy: 49%

What does it mean?

Αν και οι ερωτησεις ειχαν ψιλογελοιες απαντησεις μπορω να πω οτι τα ποσοστα που εβγαλε το τεστ ανταποκρινονται στις αποψεις μου για τις 3 εταιριες αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 15%

Sony Fanboy: 61%

Microsoft Fanboy: 27%

This means you're: Sony #1

What does it mean?

You're a gamer, since you like all the systems, but Sony is your guilty pleasure. But at least you don't insult the other systems.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 2%

Sony Fanboy: 1%

Microsoft Fanboy: 81%

This means you're: Microsfot Fanboy

What does it mean?

You love Bill Gates? You need help. You make me sick. Go buy a PC that upgrades, and you won't need a 360.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

OMFG είμαι nintendork και δεν το έχω πάρει χαμπάρι (πάντως προλαβαίνω να το σώσω)...

Nintendo Fanboy: 42%

Sony Fanboy: 8%

Microsoft Fanboy: 17%

This means you're: Somewhat Fanboy (// WTF εκτός του atari/sms μόνο ds έχω από τότε και αυτό από σπόντα)

What does it mean?

Well, you like Nintendo the best, but you aren't in love with them. Guess you're really not in love with video games period... or at least you're not obsessed with them. Which may not be a bad thing.

Η αλήθεια είναι οτι ψιλο-αντιπαθώ την sony και την λογική του fast-food gaming που επέβαλλε με το ps1 και τον ωκεανό σαβουροτίτλων με αποτέλεσμα τον μαρασμό του pc gaming σήμερα με τα ports από ps2/xbox. To γελοίο του test είναι οτι σε αναγκάζει να διαλέξεις κονσόλα - δεν έχει επιλογή για καμία

και έτσι λόγω του ds και μιας συμπάθειας προς την φιλοσοφία του gameplay του Wii θα κάνω παρέα με τον πάνθηρα LOL-πάμε για καφέ?

Υ.Γ. Τα γραφόμενα μου αποτελούν προσωπική μου άποψη και δεν αντιπροσωπεύουν κανένα άλλο παρά τον εαυτό μου. Δεν επιχειρώ να ανοίξω flame και να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα και σέβομαι πλήρως τις όποιες απόψεις του. Απλά επειδή κάποια πράγματα έχουν υποκειμενικό χαρακτήρα ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να μην προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να του επιβάλλει την γνώμη του με θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Αυτά για να προλάβω τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν σε άλλα threads καθώς εδώ είναι τεχνολογικό forum και όχι chat.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι ψιλο-αντιπαθώ την sony και την λογική του fast-food gaming που επέβαλλε με το ps1 και τον ωκεανό σαβουροτίτλων με αποτέλεσμα τον μαρασμό του pc gaming σήμερα με τα ports από ps2/xbox. To γελοίο του test είναι οτι σε αναγκάζει να διαλέξεις κονσόλα - δεν έχει επιλογή για καμία

και έτσι λόγω του ds και μιας συμπάθειας προς την φιλοσοφία του gameplay του Wii θα κάνω παρέα με τον πάνθηρα LOL-πάμε για καφέ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Κι εγώ μιά από τα ίδια. Βασικά έπρεπε να είχε και PC fanboy. Από Nintendo έχω μόνο τα handhelds.

Για καφέ το κανονίζουμε όποτε θές. Βάλε εσύ τα εισητήρια να έρθεις Κύπρο και κερνάω εγώ το καφέ.

Υ.Γ. Τα γραφόμενα μου αποτελούν προσωπική μου άποψη και δεν αντιπροσωπεύουν κανένα άλλο παρά τον εαυτό μου. Δεν επιχειρώ να ανοίξω flame και να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα και σέβομαι πλήρως τις όποιες απόψεις του. Απλά επειδή κάποια πράγματα έχουν υποκειμενικό χαρακτήρα ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να μην προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να του επιβάλλει την γνώμη του με θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο. Αυτά για να προλάβω τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν σε άλλα threads καθώς εδώ είναι τεχνολογικό forum και όχι chat.

Εδώ είσαι λάθος.

Ένα flamewar την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.

-Βοηθάει στην πνευματική μας ανάπτυξη, μιάς και σκεφτόμαστε πυρετωδώς έξυπνους τρόπους να την πούμε στον άλλο.

-Γινόμαστε καλύτεροι στην ορθογραφία, μιάς και ο πιό σύνηθες τρόπος να σου την πούνε είναι για γελοία ορθογραφικά λάθη.

-Ανεβαίνει η πίεσή μας στα ύψη και η καρδιά μας πάει να σπάσει από τους 200 παλμούς το δευτερόλεπτο από τα νεύρα. Αποτέλεσμα? Καίμε μπόλικες θερμίδες και παράλληλα βοηθάμε τη καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού. Δεν συνίσταται όμως για καρδιοπαθείς και άτομα με υψηλή χοληστερόλη.

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Κι εγώ μιά από τα ίδια. Βασικά έπρεπε να είχε και PC fanboy. Από Nintendo έχω μόνο τα handhelds.

Για καφέ το κανονίζουμε όποτε θές. Βάλε εσύ τα εισητήρια να έρθεις Κύπρο και κερνάω εγώ το καφέ.

Εδώ είσαι λάθος.

Ένα flamewar την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.

-Βοηθάει στην πνευματική μας ανάπτυξη, μιάς και σκεφτόμαστε πυρετωδώς έξυπνους τρόπους να την πούμε στον άλλο.

-Γινόμαστε καλύτεροι στην ορθογραφία, μιάς και ο πιό σύνηθες τρόπος να σου την πούνε είναι για γελοία ορθογραφικά λάθη.

-Ανεβαίνει η πίεσή μας στα ύψη και η καρδιά μας πάει να σπάσει από τους 200 παλμούς το δευτερόλεπτο από τα νεύρα. Αποτέλεσμα? Καίμε μπόλικες θερμίδες και παράλληλα βοηθάμε τη καλύτερη λειτουργία του κυκλοφορικού. Δεν συνίσταται όμως για καρδιοπαθείς και άτομα με υψηλή χοληστερόλη.

ROFL άμα είχα τα λεφτά να πηγαινοέρχομαι Κύπρο και να παρατάω την δουλειά θα σου κέρναγα εγώ τον καφέ ρε πάνθηρα (που αποκλείεται να είναι πιο ακριβός από εδώ).

Όσο για τα flame, απλά υπάρχει πολύς κόσμος που έχει βαρεθεί να κάθεται να ψάχνει σε 30 σελίδες να δει κάτι από ένα topic που τον ενδιαφέρει.

Όπως βεβαίως-βεβαίως υπάρχουν και πολλοί που γουστάρουν να βλέπουν άτομα που ελάχιστα γνωρίζονται μεταξύ τους να αναλώνονται σε "δόκιμη" φρασεολογία πάνω σε "τρίχες".Δεν παριστάνω τον Άγιο Κοσμά, γιατί αν θέλει κάποιος mod μπορεί εύκολα να με αδειάσει με κάποιο flame που και εγώ πήρα μέρος. Απλώς ο άνθρωπος ωριμάζει σιγά-σιγά και αποκτά τον κατάλληλο πολιτισμό βλέποντας για ν-οστή φορά "επιχειρήματα" σε topic τύπου AvsB ή ΧΧΧΧΧ ownz κτλ.

Δημοσ.

LOL. Σωστός ο panther για το flamewar!

Σχετικά με το test, πολλές ερωτήσεις ήταν πραγματικά άκυρες. Εμένα π.χ. για κάποιο λόγο δεν μου πολυάρεσε το πρώτο Halo (και ειδικά το 2 το σιχάθηκα, ποτέ δεν κατάλαβα το hype, μέσα σε 2 μέρες το έσβησα απ'το δίσκο). Δυστυχώς στις μισές ερωτήσεις για το 360 έπρεπε να απαντήσω ντε και σώνει κάτι για το Halo 2.

Τα αποτελέσματα όμως, χωρίς να έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία, είναι ό,τι πρέπει για να βγάλει ο καθένας τα απωθημένα του.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 70%

Sony Fanboy: 8%

Microsoft Fanboy: 1%

This means you're: Nintendo FanBoy

What does it mean?

Well you love Nintendo, no matter what. Good for you. You will blindely follow them, even if this next systems might mean make or break for the company.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 24%

Sony Fanboy: 49%

Microsoft Fanboy: 5%

This means you're: Somewhat Fanboy

--------------------------------------------------------------------------------

What does it mean?

Well, you like Sony the best, but you aren't in love with them. Guess you're really not in love with video games period... or at least you're not obsessed with them. Which may not be a bad thing.

Δημοσ.

Nintendo Fanboy: 89%

Sony Fanboy: 14%

Microsoft Fanboy: 5%

What does it mean?

Την αληθεια λεει.. Ο καπετανιος βουλιαζει με το πλοιο του.. Ακομα και στην αποτυχια ακολουθω Nintendo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...