Inkjjl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Χαιρετώ το αγαπητό forum.Πριν αρκετούς μήνες είχε πέσει από ύψος μισού μέτρου κάτω το laptop μου,ένα Acer Travelmate 435Lci,και είχε σπάσει η ακίδα τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να μη φορτίζει!Το πήγα στο service της MDI αλλά μου ζήτησαν 550 ευρώ για επισκευή και το θεώρησα τρελή κλοπή!Αποφάσισα να μην το επισκευάσω και να παραγγείλω καινούριο μέσω της εταιρείας ενός φίλου και θα το πάρω πολύ φθηνά.Ως εδώ όλα καλά... Έλα όμως που το Acer Travelmate 435Lci είναι ΤΙΓΚΑ στα προσωπικά δεδομένα και θέλω να τα ανακτήσω!Το σκληρό δεν μπορώ να τον βγάλω γιατί είχα ενεργοποιήσει από το BIOS τη λειτουργία Drive Lock και δεν είναι αναγνώσιμος ο δίσκος σε άλλο μηχάνημα αν τον βγάλω!Κι εδώ έρχεται το forum! Το μόνο που σας θερμοπαρακαλώ παιδιά είναι αν κάποιος έχει παρόμοιο μηχάνημα, να του φέρω τη μπαταρία μου να μου τη φορτίσει λίγο στο δικό του μηχάνημα,ώστε να καταφέρω να το ανοίξω το δικό μου για ΕΝΑ λεπτό και να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ το Drive Lock από το BIOS για να μπορέσω να βάλω το σκληρό αλλού και να τον διαβάσω! Είναι ΠΟΛΥ επείγον παιδιά γιατί έχω μέσα σοβαρότατη δουλειά του Πανεπιστημίου που πρέπει να ανακτήσω κι όπως καταλαβαίνετε επειδή δεν είμαι και κανένας πλούσιος, προσπαθώ να δώσω τα λεφτά μου όσο πιο αποδοτικά γίνεται κι όχι στο ηλίθιο service της Acer...ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων, Με εκτίμηση, Γιάννης
fwtonio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Γιατι δεν πας στο service της Acer με το Laptop και να ζητήσεις - απαιτήσεις να στο φορτίσουν επί τόπου;
Inkjjl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Πήγα ρε γαμώτο αλλά σε κανένα από τα 2 service δεν είχαν ανάλογο μηχάνημα για να μου φορτίσουν την μπαταρία...
kattistt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Στην InfoQuest δοκιμασες? ειχα παει ενα λαπτοπ για ανακτηση δεδομενων και μια χαρα ηταν η τιμη και αμεση εξυπηρετηση (συνεργαζομαστε μαζι τους κι ολας). Αλλα παρε ενα τηλ ή πηγαινε μια βολτα απο κει να δοκιμασεις αν δεν βρεις καποιον με παρομοιο λαπτοπ.
Inkjjl Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Την InfoQuest δεν την είχα υπόψη μου να πω την αλήθεια...Αλλά θα μπορέσουν εκεί να κάνουν δουλειά?Γιατί εμένα το laptop δουλεύει και απλά δε φορτίζει...Δεν είναι ότι έχει χαλάσει ή κάτι τέτοιο...Για πληροφόρησέ με πλήρως σχετικά με τις διαδικασίες της InfoQuest μιας που γνωρίζεις καλύτερα και το έχεις ξανακάνει κιόλας...;-)
Inkjjl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά τελικά το laptop παραδόθηκε χθες στο service της Cosmodata. Μου είπαν ότι αναλαμβάνουν να κάνουν με κολλητήρι, κόλληση νέας ακίδας πάνω στη motherboard του laptop καθώς και να κοιτάξουν αν ο,τιδήποτε πάει στραβά μέσα χωρίς να μου αντικαταστήσουν όλη τη motherboard όπως κάνουν οι αντιπροσωπείες ALMAN και MDI. Αναμένω να δω τι είδους service θα μου κάνουν και θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως θέλω να ξέρω ακόμα, για ανάλογες περιπτώσεις, αν υπάρχει κάποιος με παρόμοιο laptop στο forum. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.