blueviper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Φίλε Γιώργο...θα αποφύγω να σχολιάσω περαιτέρω τους συνειρμούς στους οποίους οδηγεί η ανάγνωση του αρχικού σου κειμένου και του επιθέτου σου. Δεν έχω διάθεση να σε ειρωνευτώ, αν κι αποτελεί την πλέον προσφιλή μου αισθητική επιλογή, μολονότι πιθανότατα να έζησες και τις ένδοξες εποχές της Επανάστασης (aka Χούντα). Με ενοχλεί όμως το συνδικαλιστικής νοοτροπίας λογύδριο που κατέθεσες. Αν δεν ανήκεις στα ανθρωπάρια αστυνομικούς, δεν έχεις κανέναν λόγο να θίγεσαι προσωπικά και να νοιώθεις πως σε παίρνει η μπάλα...αυτονόητο πως δε χρειάζεται να απεκδύεσαι της ιδιότητάς σου ως δημόσιος υπάλληλος, για να μετουσιωθείς σε δικηγόρο του κλάδου κι υπερασπιστή παντών των οργάνων της τάξης. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις, πως ακριβώς η ζωή μας έγινε πιο ασφαλής, πως τα αμάξια, τα μηχανάκια, τα σπίτια και τα μαγαζιά μας δεν κινδυνεύουν πλέον, επειδή 5-6 ένστολοι ή μη, αλλά βασικά καθίκια του κερατά, έσπασαν στο ξύλο πέρα κι έξω από κάθε έννοια καθήκοντος και νομιμότητας έναν 26χρονο που μπορεί να ήταν ένοχος, μπορεί και όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως τα περί ου ο λόγος καθίκια δεν ήταν αρμόδια να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν πάνω στο πεζοδρόμιο που τον άρπαξαν και τον έκαναν μπαουλοντίβανο. Αν αυτή είναι η αστυνομία που οραματίζεσαι και σε διακατέχει πρεμούρα να τους αναδείξεις και σε υπόδειγμα καλών αστυνομικών που πράττουν κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο για να πολεμήσουν το έγκλημα, τότε δε διαφέρεις κι ο ίδιος από τους ίδιους. Αλήθεια, η εκπαίδευσή σας κατέληγε στην προτροπή "όταν συλλαμβάνουμε τον δυνάμει ένοχο, του κάνουμε τη μούρη κιμά και μετράμε τα πλευρά του με άβακα"; Ηδονίζεσαι κι ο ίδιος ως θεατής με την αποτρόπαιη αυτή υπέρβαση των ορίων εξουσίας, για να μην πω της ίδιας της ανθρωπιάς, γιατί είναι προφανές πως έχουν ξεχάσει ολότελα τι εστί αυτή η έννοια οι συγκεκριμένοι αλητήριοι; Δε λυπάμαι κανέναν αστυνομικό που επέλεξε αυτό το χώρο προκειμένου να μπορεί να εκτονώνει τα πλέον βίαια ένστικτά του στο κεφάλι του ενός και του άλλου. Ας γινόταν χασάπης αν επιθυμούσε να ρίχνει στο ψαχνό για ψύλλου πήδημα. Και κάτι έσχατο...γιατί σε χάλασε αυτό που θεώρησες κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά του The_Edge, όταν κάνεις τα στραβά μάτια απέναντι σε φαινόμενα πλήρους ασυδοσίας κι ελευθεριότητας από το μετερίζι που κατείχες κι ο ίδιος κάποτε; Φαίνεται πως όταν το δικό μας πετσί βιώνει τα όσα ευχόμαστε στους άλλους και με τον πλέον ανώδυνο τρόπο (η μούρη μας εν προκειμένω παραμένει άθικτη, εν αντιθέσει με του Κύπριου) τσινάμε κι επικαλούμαστε τα δικαιώματά μας. Μονάχα που όσο κι αν παρακαλούσε ο Κύπριος, τον έγραψαν κανονικά τα όργανα της τάξης και της ασφάλειας...ποιανού δεν ξέρω. @Punky Respect...όχι, όχι...σεβασμός! Ό,τι είχαμε και τον Παλαιόκωστα ανάμεσά μας, δεν το περίμενα. Μα κι εσύ στα Βοτσαλάκια πήγες...δεν την έκανες καλύτερα στα Βραχάκια, στην Πειραϊκή, που είναι και πιο κακοτράχαλα και οι φτέρνες των ασφαλιτών δεν τ' αγγίζουν;
georgiospap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Φίλε Γιώργο...θα αποφύγω να σχολιάσω περαιτέρω τους συνειρμούς στους οποίους οδηγεί η ανάγνωση του αρχικού σου κειμένου και του επιθέτου σου. Δεν έχω διάθεση να σε ειρωνευτώ, αν κι αποτελεί την πλέον προσφιλή μου αισθητική επιλογή, μολονότι πιθανότατα να έζησες και τις ένδοξες εποχές της Επανάστασης (aka Χούντα). Με ενοχλεί όμως το συνδικαλιστικής νοοτροπίας λογύδριο που κατέθεσες. Αν δεν ανήκεις στα ανθρωπάρια αστυνομικούς, δεν έχεις κανέναν λόγο να θίγεσαι προσωπικά και να νοιώθεις πως σε παίρνει η μπάλα...αυτονόητο πως δε χρειάζεται να απεκδύεσαι της ιδιότητάς σου ως δημόσιος υπάλληλος, για να μετουσιωθείς σε δικηγόρο του κλάδου κι υπερασπιστή παντών των οργάνων της τάξης. δέν κάνω τον δικηγόρο κανενός και σαφέστατα ανάφερα οτι είμαι ενάντια στόν κάθε κακό επαγγελματία άλλωστε οπώς είδες ούτε κρύβω την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου αλλά ούτε που εργάζομαι όπως και οτι δέν έκανα για τα σώματα ασφαλείας χωρίς να θέλω να τους κρίνω διότι κρίνω μόνο τον εαυτό μου κανέναν άλλον. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις, πως ακριβώς η ζωή μας έγινε πιο ασφαλής, πως τα αμάξια, τα μηχανάκια, τα σπίτια και τα μαγαζιά μας δεν κινδυνεύουν πλέον, επειδή 5-6 ένστολοι ή μη, αλλά βασικά καθίκια του κερατά, έσπασαν στο ξύλο πέρα κι έξω από κάθε έννοια καθήκοντος και νομιμότητας έναν 26χρονο που μπορεί να ήταν ένοχος, μπορεί και όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως τα περί ου ο λόγος καθίκια δεν ήταν αρμόδια να τον δικάσουν και να τον καταδικάσουν πάνω στο πεζοδρόμιο που τον άρπαξαν και τον έκαναν μπαουλοντίβανο. καμία αντίρρηση δέν εχω πάνω σε αυτό που θίγεις η υποχρέωση που είχαν ως εκπρόσωποι του νόμου ήταν να τον συλλάβουν χωρίς βία και απο εκει και πέρα αναλάμβανε η δικαιοσύνη να κρίνει αν ήταν ένοχος ή αθώος. Αν αυτή είναι η αστυνομία που οραματίζεσαι και σε διακατέχει πρεμούρα να τους αναδείξεις και σε υπόδειγμα καλών αστυνομικών που πράττουν κατά το βέλτιστο δυνατό τρόπο για να πολεμήσουν το έγκλημα, τότε δε διαφέρεις κι ο ίδιος από τους ίδιους. Αλήθεια, η εκπαίδευσή σας κατέληγε στην προτροπή "όταν συλλαμβάνουμε τον δυνάμει ένοχο, του κάνουμε τη μούρη κιμά και μετράμε τα πλευρά του με άβακα"; Ηδονίζεσαι κι ο ίδιος ως θεατής με την αποτρόπαιη αυτή υπέρβαση των ορίων εξουσίας, για να μην πω της ίδιας της ανθρωπιάς, γιατί είναι προφανές πως έχουν ξεχάσει ολότελα τι εστί αυτή η έννοια οι συγκεκριμένοι αλητήριοι; φυσικά και όχι η αστυνομία που εγώ θα ήθελα είναι η αστυνομία που λέτε και εσεις να κάνει σωστά το έργο της στην καταπολέμηση της βίας και της εγληματικότητας ώστε εμείς οι πολίτες να αισθανόμαστε ασφαλείς. Δε λυπάμαι κανέναν αστυνομικό που επέλεξε αυτό το χώρο προκειμένου να μπορεί να εκτονώνει τα πλέον βίαια ένστικτά του στο κεφάλι του ενός και του άλλου. Ας γινόταν χασάπης αν επιθυμούσε να ρίχνει στο ψαχνό για ψύλλου πήδημα. αν και απάνθρωπο αυτό που λές γιατί και αυτοί οι ανθρώποι εχουν οικογένειες θα συμφωνήσω εν μέρη. Και κάτι έσχατο...γιατί σε χάλασε αυτό που θεώρησες κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά του The_Edge, όταν κάνεις τα στραβά μάτια απέναντι σε φαινόμενα πλήρους ασυδοσίας κι ελευθεριότητας από το μετερίζι που κατείχες κι ο ίδιος κάποτε; Φαίνεται πως όταν το δικό μας πετσί βιώνει τα όσα ευχόμαστε στους άλλους και με τον πλέον ανώδυνο τρόπο (η μούρη μας εν προκειμένω παραμένει άθικτη, εν αντιθέσει με του Κύπριου) τσινάμε κι επικαλούμαστε τα δικαιώματά μας. Μονάχα που όσο κι αν παρακαλούσε ο Κύπριος, τον έγραψαν κανονικά τα όργανα της τάξης και της ασφάλειας...ποιανού δεν ξέρω. με χάλασε γιατί εγώ σας σέβομαι όλους ανεξάρτητος βαθμού που έχετε σε αυτήν την ιστοσελίδα και ανεξαρτήτως απόψεων και έτσι θέλω να με σέβονται και οι συνομιλητές μου. Στραβά μάτια ποτέ δέν έκανα και για αυτό δέν είμαι στην αστυνομία και επίσης το έχω πληρώσει και στήν τωρινή μου εργασία γιατί εδώ στο ελλάδα μετράει το "μέσον" τα "χρήματα" και να ξέρεις πότε να κάνεις τα "στραβά μάτια" εγώ τέτοια πράγματα δέν τα κάνω. όπως θα συμφωνήσω οτι τα αρμόδια όργανα της τάξης έκαναν κατάχρηση εξουσίας και καθήκοντος το δικαίωμα που είχαν ηταν να τον συλλάβουν οχι να τον κτυπήσουν είτε ένοχος είτε αθώος αυτό το κρίνει η δικαιοσύνη όχι η αστυνομία. @Punky Respect...όχι, όχι...σεβασμός! Ό,τι είχαμε και τον Παλαιόκωστα ανάμεσά μας, δεν το περίμενα. Μα κι εσύ στα Βοτσαλάκια πήγες...δεν την έκανες καλύτερα στα Βραχάκια, στην Πειραϊκή, που είναι και πιο κακοτράχαλα και οι φτέρνες των ασφαλιτών δεν τ' αγγίζουν;
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 @Lucifer που είναι ολοι αυτοί ρε? Πρέπει καμια μέρα να βγούμε μαζί για να βρούμε κανέναν να πω ''σε ευχαριστώ θεέ μου... Καλός αστυνομικός'' Δυστηχώς αν αρχίσω να λέω ιστορίες που μου συνέβησαν με μπάτσους (ειμαι πολυ καλος σε αυτό) δεν θα σταματήσω. Όχι πορείες και τέτοια. Άλλα πράγματα σχεδόν ασήμαντα, αλλά απο εκεί φαίνεται τι είναι ο καθένας. Και ξέρεις σε αυτο που λες πως είναι σαν να παραδεχόμαστε πως και εμείς θα χαλούσαμε (και το ανέφερε ακόμα ένας νομίζω), ναι το παραδέχομαι. Μπορεί και εγώ να χαλούσα. Αλλα είναι στο χέρι μου να διαλέξω. Στα 18 μας χρόνια κάνουμε τις επιλογές μας για το τι θα γίνουμε. 18 χρόνια δεν είναι και λίγα. Έχουμε αποκτήσει μια α πείρα. Δεν ξέρουν αυτοί που γίνανε μπάτσοι ότι μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής μπάτσων γίνεται της τρελής? Τα έμαθα και αυτά. Μπουρδέλο είναι η κατάσταση στην σχολή. Και γιατί? Μήπως επειδή αυτοί που το φροντίζουν είναι και αυτοί μπάτσοι ή ασχολούνται με αυτά. Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου λοιπόν θα δεις πράγματα που εξαρτιόνται απο μπάτσους. Οπότε... Μου θυμίζει το ποιηματάκι που λέγαμε ''...απ'τα σκατά θα σηκωθείς και στα σκατά θα πέσεις...''
georgiospap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 @Lucifer που είναι ολοι αυτοί ρε? Πρέπει καμια μέρα να βγούμε μαζί για να βρούμε κανέναν να πω ''σε ευχαριστώ θεέ μου... Καλός αστυνομικός''Δυστηχώς αν αρχίσω να λέω ιστορίες που μου συνέβησαν με μπάτσους (ειμαι πολυ καλος σε αυτό) δεν θα σταματήσω. Όχι πορείες και τέτοια. Άλλα πράγματα σχεδόν ασήμαντα, αλλά απο εκεί φαίνεται τι είναι ο καθένας. Και ξέρεις σε αυτο που λες πως είναι σαν να παραδεχόμαστε πως και εμείς θα χαλούσαμε (και το ανέφερε ακόμα ένας νομίζω), ναι το παραδέχομαι. Μπορεί και εγώ να χαλούσα. Αλλα είναι στο χέρι μου να διαλέξω. Στα 18 μας χρόνια κάνουμε τις επιλογές μας για το τι θα γίνουμε. 18 χρόνια δεν είναι και λίγα. Έχουμε αποκτήσει μια α πείρα. Δεν ξέρουν αυτοί που γίνανε μπάτσοι ότι μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής μπάτσων γίνεται της τρελής? Τα έμαθα και αυτά. Μπουρδέλο είναι η κατάσταση στην σχολή. Και γιατί? Μήπως επειδή αυτοί που το φροντίζουν είναι και αυτοί μπάτσοι ή ασχολούνται με αυτά. Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου λοιπόν θα δεις πράγματα που εξαρτιόνται απο μπάτσους. Οπότε... Μου θυμίζει το ποιηματάκι που λέγαμε ''...απ'τα σκατά θα σηκωθείς και στα σκατά θα πέσεις...'' δυστυχώς όμως οι αριθμοί σε διαψέυδουν διότι οι περισσότεροι νέοι/ες γίνονται αστυνομικοί και στρατιωτικοί ανεξαρτήτων σπουδών για σίγουρο μέλλον (δημοσίου υπαλλήλου και μόνιμη δουλεία και γρήγορη σύνταξη) παρά αυτά που λές εσύ και εγώ. διότι σε όλους τους συνομήλικους μου και συμμαθητές μου όταν συναντιόμαστε και με βλέπουν λένε ήσουν ........ που δέν έκατσες στήν αστυνομία ή στον στρατό.
Forensick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει, ή είμαι τυχερός στις γνωριμίες μου, ή πολύ όμορφος. Ομορφος δεν εισαι.- Και γω εχω πετυχει αστυνομικους(οχι ΜΑΤ ομως) ευγενεστατους η εστω μια χαρα και τους εχω ρωτησει διαφορα, αλλα εχω πετυχει και ΜΑΤατζιδες, οπου τους βλεπω καπου στις 12 το βραδυ ενα στενο κατω απο τα εξαρχεια και τους ρωταω αν εχει γινει τιποτα. Ο πρωτος που απαντησε ηταν μια χαρα παλικαρι, ο αλλος με κοιταζε καπως περιεργα. Ο λογος που ρωτησα ηταν μην πεσουμε σε καμια συγκεντρωσουλα και μας γινει ο κωλος να. Τεσπα. Καλοι υπαρχουν και οσο δεν ειναι στην τσιτα ειναι οκ. Οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω και ΜΑΤατζιδες σε κλουβα, χωρις ομως να υπαρχει εκεινη την στιγμη πορεια η σε εκεινο το σημειο,ηταν τουλαχιστον ανεκτοι. Οσο ομως ειναι σε κατασταση πορειας ειναι αστα να πανε. Εκει δεν παιζει να τους πλησιασεις. Το θεμα ειναι οτι δεν πα να εχει σκοτωσει ο αλλος, μολις τον πιασουν ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ. Τον πιασατε κυριοι, να τον πατε μεσα και απο κει και περα αναλαμβανει η δικαιοσυνη(αλλο μεγαλο καψιμο...). Αλλα που μυαλο για αυτο. Επισης αυτο με τις κουκουλες, τα κρανη και τα επεισοδια ειναι τουλαχιστον ελλεινο.
punky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Βραχάκια Πειραϊκής; Τι μου θύμισες τώρα παναθεμά σε φιδούκλα... Το πρώτο μου τσιγάρο με γέμιση. Κερασμένο από την Ελένη. Με πρόσωπο Angelina Jolie και στήθος Pamela Anderson. Αυτό που με έκανε να αισθάνομαι άβολα, δεν ήταν τα πράγματι κακοτράχαλα βράχια, αλλά ότι τα είχε με έναν ασχημομούρη μαλλιά. Χειρότερο και από το αυτόν εδώ που του αρέσει να τρίβεται με μπάτσους και περνάει και καλά από πάνω.
georgiospap Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Όσο σεβασμό και αν είχα για σένα, τον έχασα με τη ακόλουθη φράση που έγραψες. Η οποία φράση δε δείχνει και πολύ σεβασμό από τη μεριά σου προς τα άτομα που έχουν διαφορετική άποψη. σέβομαι την αποψή σου αλλά αν διάβασες προσεκτικά μάλλον έσφαλες.
the_maniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 αν και απάνθρωπο αυτό που λές γιατί και αυτοί οι ανθρώποι εχουν οικογένειες θα συμφωνήσω εν μέρη. Εδω γελαμε;Ποιο ειναι το απανθρωπο;Θεωρεις δηλαδη εν μερη σωστο αυτο που ειπε ο blueviper "να εκτονώνει τα πλέον βίαια ένστικτά του στο κεφάλι του ενός και του άλλου"; Ημαρτονννννννν
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Οσες φορες εχει τυχει να ρωτησω και ΜΑΤατζιδες σε κλουβα, χωρις ομως να υπαρχει εκεινη την στιγμη πορεια η σε εκεινο το σημειο,ηταν τουλαχιστον ανεκτοι. Οσο ομως ειναι σε κατασταση πορειας ειναι αστα να πανε. Εκει δεν παιζει να τους πλησιασεις. Αντιπολεμικές. Εγώ με τους φίλους μου κάπου ανάμεσα σε πράσινα και κάτι πολύχρωμα μπλοκ. Σκάει μήνυμα από το τότε κόλλημα "Είμαι στο μπλοκ των τάδε (όχι κανένα περίεργο) κάτω από ένα άσπρο πανώ". Ξεχνάω ο μαλάκας ότι είμαι σε πορεία (πουθενά αλλού άλλα τόσα άσπρα πανώ) βγαίνω από την πλαϊνή αλυσίδα, θυμάμαι το Γιάννη να μου φωνάζει "που πας μαλάκα, τώρα περάσαν από 'δω με τα full face, θα γίνει μάχη σε λίγο, μπες από μέσα", εμένα να τρέχω ανάμεσα σε διαδήλωση και ΜΑΤ (ο Γιάννης φώναζε "μην τρέχεις μαλάκα"), σε λίγο βρίσκομαι ανάμεσα σε ριπές νερατζιών, πετρών, καδρονιών και δακρυγόνων (ο Γιάννης "τρέχα μαλάκα!!!"), θυμάμαι 2 ΜΑΤατζήδες να με κυνηγάνε γιατί ένας κουκουλοφόρος έπιασε από δίπλα μου ένα δακρυγόνο και τους το επέστρεψε -και φυσικά είδαν μόνο εμένα. Μόλις περάσαν όλα αυτά, πήγα λίγο πιο κάτω προς 2 ΜΑΤατζήδες που εκείνη την ώρα δεν ψεκάζανε. Πλησιάζοντας ο ένας χουφτώνει σχεδόν πανικόβλητος λαβές, ασπίδες, κράνη, εμπρός καλό μου ελικόπτερο κτλ κ ενώ περιμένει το ντου μου, ακούει "Συγγνώμη, να πάω προς σταθμό Ευαγγελισμού ή πίσω στο Μέγαρο για να αποφύγω τη μάχη?" Ο τύπος βραχυκυκλώνει πλήρως, σταυρώνει τα χέρια δείχνοντας 2 κατευθύνσεις και ψελλίζοντας κάτι και ενώ συνειδητοποιώ πως ο Forensick έχει άδικο και είμαι πανέμορφος για να τον κομπλάρω έτσι, ο διπλανός τον σκουντάει και πετάει το αμίμητο "Τι έπαθες εσύ μωρέ μαλάκα? Προς τα πάνω τράβα παλικάρι μου, αλλά πρόσεχε και εκεί, πρόσεχε τους μαλάκες, χακί και μαύρους". Σημειωτέον εγώ ήμουν με NIVEA κάτω απ' τα μάτια, μακρύ μαλλί και μαύρα ρούχα από πάνω ως κάτω. Το πρώτο μου τσιγάρο με γέμιση. Κερασμένο από την Ελένη. Με πρόσωπο Angelina Jolie και στήθος Pamela Anderson. Αυτό που με έκανε να αισθάνομαι άβολα, δεν ήταν τα πράγματι κακοτράχαλα βράχια, αλλά ότι τα είχε με έναν ασχημομούρη μαλλιά. Χειρότερο και από το αυτόν εδώ που του αρέσει να τρίβεται με μπάτσους και περνάει και καλά από πάνω. Δε φτάνει που είσαι αλήτης και πρεζάκιας αναρχικός, ΚΕΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ??? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΦΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ?
agpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δε φτάνει που είσαι αλήτης και πρεζάκιας αναρχικός, ΚΕΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ??? ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΦΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ? Ταξική διαστρωμάτωση και ευνοιοκρατία εν τοις πράγμασι. Άλλος κερνά, για να βγάλει γκόμενα, και άλλον τον κερνούν οι γκόμενες ! Άδικη κοινωνία :)
Forensick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Luci, περα απο τις ανακριβειες που λες περι ομορφιας, γιατι εχουμε και ντοκουμεντα που ο ιδιος παρεθεσες στο φορουμ(χα!), στα υπολοιπα να πω, οτι προφανως και υπαρχουν καλοι. Εμενα η ενσταση μου ειναι στο γεγονος οτι δερνουν. Δερνουν χωρις να εχουν το δικαιωμα και δεν εννοω εν μεσω μαχης, αλλα οταν το εχουν πιασει τον αλλον. Επισης πως διαολο θα βρω το δικιο μου οταν σε μια πορεια και ενω το μπλοκ που ημουν δεν ηταν για επεισοδια και προσπαθουσε να φυγει απο την ολη κατασταση, με αλυσιδες κλπ, ξαφνικα και ενω περναγαμε απο την κατω αριστερη γωνια της βουλης και ΦΑΙΝΟΤΑΝ οτι ΚΑΝΕΙΣ απο αυτο το μπλοκ δεν εκανε τιποτα(μπλοκ 700 ατομων και βαλε-μην πω 1000 και με πειτε υπερβολικο), σκανε 10-15 μπαχαλοι απο την πανω μερια και πετανε διαφορα στην αστυνομια που ηταν εκει. Το δακρυγονο γιατι να το φαμε εμεις? Για ποιο λογο? Επισης το αλλο παρανοικο ειναι πως σε τετοιες καταστασεις υπαρχουν ασφαλιτες στο μετρο κατω. Εγω δεν ειχα ακουμπησει ουτε πεταλουδα σε κεινη την πορεια(και σε οσες εχω παει), γιατι αν πηγαινα κατω, να κινδυνευω να συλληφθω? Αυτα δεν εχω καταλαβει ακομα. Την αστυνομοκρατια. Επισης, ειναι γνωστο οτι ακομα και οταν υπαρχουν αστυνομικοι σε πορειες, τα καψιματα και οι ιστοριες θα γινουν, αφου ποτε δεν εχουν καταφερει να τα σταματησουν. Γιατι η μοναδικη πορεια(που εχω παει εγω) που ΔΕΝ εχουν γινει επεισοδια ετυχε να ειναι και η μοναδικη με ελαχιστους αστυνομικους? Γιατι δεν το δοκιμαζουν αυτο? Αφου ετσι κι αλλιως ποτε μα ποτε δεν εχουν προλαβει τους μπαχαλους στα επεισοδια, γιατι δεν βλεπουν οτι ειναι προκλητικο να πας να κανεις μια πορεια και να σε ακολουθουν κατα ποδας απο το πεζοδρομιο. Αυτο δυστυχως ειναι τρομοκρατια. Δεν εχεις λογο να το κανεις γιατι ξερεις οτι αυτο προκαλει. Για ποιο λογο να θελει να προκαλεσει αυτος που υποτιθεται οτι ειναι εκει για την τηριση της ταξης?
LL_NEO Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει, ή είμαι τυχερός στις γνωριμίες μου, ή πολύ όμορφος. Είσαι πολύ τυχερός στις γνωριμίες σου!
punky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δε φτάνει που είσαι αλήτης και πρεζάκιας αναρχικός, ΚΕΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΑ???ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΦΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΕ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ? Λες ανυπόστατες μαλακίες. Το πρώτο μου σφηνάκι, μου το έφτιαξε με τα χεράκια της. Η ίδια που με μύησε και στο σκληρό/σατανιστικό/ανθελληνικό ροκ, χαρίζοντάς μου εκείνη τη μέρα σε κασσέτα το Powerslave. Εγώ φταίω ρε που είμαι τόση συμπαθητική φυσιογνωμία που τους ερεθίζω (με τα δάχτυλα) τα μητρικά τους ένστικτα; Το επόμενο πείραμα είναι να γνωρίσω μπατσίνα. Για να δω τι από τις αντικρουόμενες επιθυμίες γυναίκας-κλάδου θα της ξυπνήσω. Και σταμάτα σε παρακαλώ αυτές τις παπαριές για τη φάτσα σου. Το ότι φόρεσες κάποτε ένα δερματινό σουτιέν, δεν σε κάνει όμορφο. On topic τώρα, και μιλώντας για μπάτσους, η τελευταία μου συνάντηση ήταν ένα βράδυ κατά τις 01:00 που με σταμάτησαν κοντά στην Ομόνοια για εξακρίβωση. Αλλά επειδή είχα βγει για (μακρινό) περπάτημα είχα μόνο το ipod για παρέα. Ούτε πορτοφόλια, ούτε λεφτά, ούτε ταυτότητα βέβαια. - Ταυτότητα - Δεν έχω. Δεν πήρα πορτοφόλι. - Το ξέρεις ότι μπορούμε να σε συλλάβουμε; - Βεβαίως. Έχετε δίκιο. - Έχεις όρεξη να τρέχεις βραδιάτικα; - Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Αν θεωρείτε ότι επιβάλλεται, να το κάνετε. - Όνομα - μπλα...μπλα...μπλα... (δεν με λένε μπλα μπλα, χαζέ mod, ξεκόλα) - Που μένεις; - Πεύκη - Και πως ήρθες εδώ; - Με τα πόδια. - Με δουλεύεις; Από κει πάνω; Ξέρεις πόση απόσταση είναι; - 13 χιλιόμετρα. Το έχω μετρήσει με το ποδήλατο. - Σήκω φύγε Η κρυφή μου ελπίδα να με πάνε για εξακρίβωση, εξανεμίστηκε. Μια φορά ήθελα κι εγώ πραγματικά και μου τη σπάσανε. Να κατουριέσαι, να διψάς, να σε πονάνε τα πόδια σου, να είσαι άφραγκος. Και να θες ρε πούστη μου να πας στο τμήμα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, και να μη μπορείς. Που είναι το κράτος όταν το χρειάζεσαι; Που είναι η ανάλγητη πολιτεία; Αλλά δεν με παραξενεύει με δαύτους. Είναι ο μόνος κλάδος που δεν έχω πετύχει ούτε έναν με στοιχειώδες χιούμορ. Και αυτό μου λέει πολλά. Και το έφερε η τύχη να έρθω σε επαφή με κάποιους και για επαγγελματικούς λόγους. Που εκεί μου μιλάγαν με το σεις και με το σας. Μα ούτε ένας ρε παιδί μου.
Kandinsky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ώστε Πεύκη μένεις αγοράκι Εθνικάρα? (ολιγον off topic έχω την ενδύπωση....)
punky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Βασικά μένω Μεταμόρφωση, σύνορα με Πεύκη. Αλλά είπα Πεύκη για δύο λόγους. Πρώτον είναι πιο γνωστή/μουράτη (μας διαβάζουν και γκόμενες). Και δεύτερον η Μεταμόρφωση είναι πολύ μπας κλας. Τόσο μπας κλας που παλιά λεγόταν Κουκουβάουνες. Έλεος! Έμενα Πασαλιμάνι μέχρι τα 25 όμως. Εκεί διαμόρφωσα αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα. Τώρα ανέβηκα βόρεια μπας και κάνω την τύχη μου με καμία φραγκάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.