Προς το περιεχόμενο

17-11-2006-θεσ/νικη-ξυλοδαρμος φοιτητη

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν πειράζει τότε να σας καίνε τα σπίτια , μαγαζιά , αυτοκίνητα που χρωστάτε , μηχανάκια και εσείς να τα πληρώνεται σαν ..... αφού κατά την γνώμη σας όλοι είναι αθώοι και οι αστυνομικοί ένοχη.

θα ήθελα να μάθω αν είσασταν αστυνομικός η είχατε μπαμπά αστυνομικό αν θα τα λέγατε αυτά όταν σας πέταγαν πέτρες , καδρόνια , μολώτοφ και άλλα αντικείμενα και τα λέω γιατί είμαι υπερήφανος που έστω για λίγο όταν ήμουν νεαρός σαν εσάς υπηρέτησα στήν ελληνική αστυνομία αλλά θα έπρεπε να έχετε αστυνομία όπως σε γερμανία , αγγλία , αμερική τότε να σας έβλεπα πόσο μάγκες είστε.

κύριοι λυπάμαι πολύ αλλά τέτοιοι που είστε καλά κάνουν οι κλέφτες και σάς ρημάζουν τα σπίτια , καλά κάνουν οι αναρχικοί και σας καίνε τα σπίτια , αμάξια , μηχανάκια.

αν νομίζει κανείς οτι το προσβάλουν τα λεγόμενα μου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά δέν αντέχω να βλέπω αυτές τις σκέψεις.

γιατί όταν σας βιάζουν , κλέβουν , σκοτώνουν , δέρνουν φωνάζετε την αστυνομία αν δέν είναι άξιοι κατά εσάς πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και καθαρίστε μόνοι σας.

αλλά είναι ευκολο νά φωνάζουμε στα ευκολα και στα δύσκολα να είμαστε κοτούλες.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Δέν πειράζει τότε να σας καίνε τα σπίτια , μαγαζιά , αυτοκίνητα που χρωστάτε , μηχανάκια και εσείς να τα πληρώνεται σαν ..... αφού κατά την γνώμη σας όλοι είναι αθώοι και οι αστυνομικοί ένοχη.

θα ήθελα να μάθω αν είσασταν αστυνομικός η είχατε μπαμπά αστυνομικό αν θα τα λέγατε αυτά όταν σας πέταγαν πέτρες , καδρόνια , μολώτοφ και άλλα αντικείμενα και τα λέω γιατί είμαι υπερήφανος που έστω για λίγο όταν ήμουν νεαρός σαν εσάς υπηρέτησα στήν ελληνική αστυνομία αλλά θα έπρεπε να έχετε αστυνομία όπως σε γερμανία , αγγλία , αμερική τότε να σας έβλεπα πόσο μάγκες είστε.

κύριοι λυπάμαι πολύ αλλά τέτοιοι που είστε καλά κάνουν οι κλέφτες και σάς ρημάζουν τα σπίτια , καλά κάνουν οι αναρχικοί και σας καίνε τα σπίτια , αμάξια , μηχανάκια.

αν νομίζει κανείς οτι το προσβάλουν τα λεγόμενα μου ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αλλά δέν αντέχω να βλέπω αυτές τις σκέψεις.

γιατί όταν σας βιάζουν , κλέβουν , σκοτώνουν , δέρνουν φωνάζετε την αστυνομία αν δέν είναι άξιοι κατά εσάς πάρτε τον νόμο στα χέρια σας και καθαρίστε μόνοι σας.

Αναρωτιέται κανείς αν διάβασες κάποιο από τα μηνύματα που προηγήθηκαν στο παρόν topic. Μάλλον όχι.

Η ένσταση των περισσοτέρων εδώ δεν έχει να κάνει με το γιατί συνέλαβαν όποιον θεώρησαν ύποπτο αλλά ο τρόπος με τον οποίο τον "συνέλαβαν".

Αν δικαιούνται να σαπίσουν στο ξύλο και να στείλουν στο νοσοκομείο όποιον θεωρούν ύποπτο.

Αν δικαιούνται να παρεισφρύουν σε πορείες ντυμένοι με πολιτικά και να συμμετέχουν σε επεισόδια (καραμπινάτο ποινικό αδίκημα) τα οποία υποτίθεται πρέπει να προλαμβάνουν εν τη γεννέσει τους.

Οι όψιμοι και αυτόκλητοι υπερασπιστές της νομιμότητας καλύτερα να διαβάζουν πριν κάτσουν να γράψουν.

Δημοσ.

Γιατί ρε γαμώτο δεν μου κάνει εντύπωση οτι αυτά τα λέει άτομο που στο παρελθόν υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία?

Δημοσ.

σε παρακαλώ πολύ μήν βάζεις εκφράσεις που δέν είπα.

διάβασα όλα τα μηνύματα σίγουρα κατακρίνω τον υπερβολικό ζήλο (ξύλο)

όπως και αυτό που αναφέρεις και εσύ και άλλοι περί εμπλοκής αστυνομικών στήν υποκίνηση επεισοδίων για μένα όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει αλλιώς να σιωπήσει.

διότι αν κάποιος απο σάς είχε κάνει αστυνομικός και είχε ζήσει το να τρώς πέτρες , καδρόνια , μολώτοφ ή να μήν ξέρεις αν θα πάς στο σπίτι σου απο αυτά που λέτε εσείς αθώα παιδάκια.

και όποιος νομίζει οτι δέν γίνονται αυτά και ότι η αστυνομία είναι σάπια , αλήτες κτλ γιατί πάτε στις σχολές τις αστυνομίας να γίνετε αστυνομικοί για να σας μισούν όλοι ή πάτε για να είστε δημόσιος υπάλληλος.

τραβάτε να γίνετε δικηγόρος , γιατρός όχι αστυνομικός.

Δημοσ.
Γιατί ρε γαμώτο δεν μου κάνει εντύπωση οτι αυτά τα λέει άτομο που στο παρελθόν υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία?

θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μήν με ειρωνέυεσαι δέν σου έχω δώσει αυτό το δικαίωμα ποτέ να το κάνεις άσχετα αν είσαι απο αυτούς που έχουν εξουσία εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα και φυσικά ούτε έχουμε και την ίδια ηλικία οτι έχεις να πείς για μένα να το λές με τον σεβασμό που σου δείχνω εγώ και όχι με διάφορα υπονοούμενα και ειρωνείες.

επίσης δέν είμαι αστυνομικός πλέον απλά έκανα αυτό το επάγγελμα πιο νέος τώρα είμαι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος (γραφείου δουλεία) στήν εφορία.

επίσης και εγώ έχω φάει ξύλο απο αστυνομικούς όταν ήμουν σε πορείες που κάναμε με το σωματείο μας.

απλά δέν θέλω να τα ισοπεδώνουμε ολα σε ολα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί στο χέρι μας είναι να απομονώσουμε τους κακούς.

αν νομίζεις οτι σε ειρωνέυομαι ή σας κοροιδέυω κανένα πρόβλημα απλά κάνω αποσύνδεση όπως λέτε και δέν ξαναπατάω στήν ιστοσελίδα σας.

αλλά λυπάμαι γιατί μου δώσατε την εντύπωση ότι γράφτηκα σε σοβαρή ιστοσελίδα αλλά μάλλον λάθος εντύπωση έχω γιατί εσείς με ειρωνέυεστε και αυτό δέν σας τιμά καθόλου.

καλήμερα σας και λυπάμαι για τον χρόνο που σας σπατάλησα απο την εργασία σας.

Δημοσ.
τον υπερβολικό ζήλο (ξύλο)

Η παρενθεση δεν χρειαζεται. Εδειξαν υπερβολικο ζηλο στο ξυλο.

Οχι υπερβολικο ζηλο στη δουλεια τους...

Η διαφορα ειναι τουλαχιστον εμφανης.

Δημοσ.

Οκ Ζωρζ, έχεις δίκιο. Οι εμπειρίες μου μέχρις στιγμής από τα Σώματα Ασφαλείας:

1. Με τρακάρουν και παίρνω τηλέφωνο για να έρθουν στο συμβάν, γιατί υποψιάζομαι ότι η γκόμενα θα τα ανασκεύασει μετά.

- Υπάρχει τραυματίας;

- Όχι

- Βρείτε τα

- (γκλιν)

2. Μου γδύνουν το μισό μηχανάκι στην πιλωτή. Εξατμίσεις, καρμπυρατέρ κλπ. Πάω στο Τμήμα της περιοχής. "Συμβαίνουν αυτά" η δήλωση από το όργανο (όχι το δικό μου).

3. Είμαι με 2 φίλους στο Λυκαβητό, βράδυ αργά. Χαζεύουμε την πόλη και συζητάμε, γελάμε. Σκάνε δυο κακοντυμένοι άπλυτοι. (Ο Πακιστανός που κάθε πρωί κολλάει τη μούρη του στο παρμπριζ μου απειλώντας να το πλύνει, ντύνεται καλύτερα).

- Τι κάνετε εδώ ρε γαμημένα κωλόπαιδα; Σατανιστές είστε; (ήταν η περίοδος με Κατσούλα κλπ).

- Καθόμαστε. Εσείς ποιοι είστε;

- Ξεκουμπιστείτε πριν σας μαζέψουμε.

- Δεν ήξερα ότι ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Μας είπαν πως έπεσε η χούντα.

Η επόμενη σκηνή της ταινίας με βρήκε με ένα σιδερικό στον κρόταφο.

4. Βοτσαλάκια, Πειραιάς. Πανοραμικό πλάνο και zoom in κάτω στην παραλία.

Πρέπει να ήμουν 16 χρονών. Κάθομαι με ένα φίλο και μια φίλη. Συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Ούτε μπύρες δεν έχουμε μαζί μας.

Από το πουθενά εμφανίζονται ένας χοντρός και ένα χτικιό.

- Ασφάλεια. Ακολουθήστε μας.

- Να μας δείξετε ταυτότητα.

- Μπες στο αυτοκίνητο ρε κωλόπαιδο που θες και ταυτότητα.

Φτάνουμε στο τμήμα. Πληροφορούν τον αξιωματικό υπηρεσίας ότι αντιστάθηκα κατά της αρχής προφανώς αφού είχα την παράλογη απαίτηση να ζητήσω ταυτότητα από δύο άγνωστους που επικαλέστηκαν ότι είναι αστυνομικοί ενώ έπρεπε να μου αρκεί ο λόγος τους και το (τυπικά) κακό τους ντύσιμο.

Ο αξιόλογος αυτός αξιωματικός με καθίζει σε μια καρέκλα στο γραφείο του.

Μου λύνει τις χειροπέδες για να μου τις ξαναπεράσει βάζοντάς μου τα χέρια στην πλάτη και δένοντάς τα με την καρέκλα.

Αρχίζει να μου λέει πως μπορεί να μας τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί. Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου αυτή την κόλλα. Και γνήσια εντυπωσιάζομαι με το θεωρρητικό της μέγεθος. Δεν είμαι κάνας ψηλός, ίσα ίσα. Αλλά όσο να 'ναι, θες πολύ χαρτί. Παράλληλα προσπαθώ να φανταστώ το λόγο που θέλει να το κάνει αυτό. Είμασταν 3 παιδιά που απλά καθόμασταν στην παραλία.

Συνεχίζει με μάθημα ιστορίας που δεν διδάσκεται ούτε στα καλύτερα ιδιωτικά. Μου δείχνει το παράθυρο και μου λέει πως επί της χρυσής επταετίας, πολλοί αυτοκτόνησαν πηδώντας από αυτό.

Έχω αρχίσει και έχω αμφιβολίες για το αν αυτός ο άνθρωπος είναι στα καλά του. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που είναι έξω φρενών και με απειλεί με τέτοιες μαλακίες. Όσο μου μιλάει, για να είναι πιο παραστατικός μου χώνει και καμιά σφαλιάρα. Έχω φορτώσει. Και επειδή είμαι και πολύ αυτοκαταστροφικός και πεισματάρης και πιστεύω πως η μούρη μου αντέχει περισσότερο από το κουτουπιέ σου, αρχίζω και τον μπινελικώνω. Για την επόμενη ώρα, συνέχιζα να είμαι δεμένος στην καρέκλα. Και αυτός συνέχιζε να παίρνει φόρα και να με κλωτσάει.

Λίγα χρόνια μετά, είδα τη μούρη του στις ειδήσεις. Παρόλο που ξεχνάω φάτσες και ονόματα, δεν είχα ξεχάσει τη δική του. Ήταν κατηγορούμενος αυτή τη φορά. Ότι πουλούσε προστασία σε μαγαζιά στο Μικρολίμανο.

Συγκινήθηκα, όπως και να το κάνεις. Να βλέπεις μια τρυφερή ανάμνηση των παιδικών σου χρόνων, δεν είναι λίγο.

Όπως θα με συγκινούσε να διάβαζα στο Madame Figaro συνέντευξη της Πέγκυ Ζήνα, που να λέει ότι ευχαριστεί αυτό το μελαχροινό αγόρι που καπνίζανε ενίοτε μαζί στα διαλλείματα. Και ήταν το μόνο που δεν την έλεγε ψώνιο για το όνειρό της να γίνει τραγουδιάρα. Ξέρω βέβαια πως δεν θα το κάνει ποτέ, γιατί έτσι θα προδόσει το μυστικό ότι τριαντάρησε κι αυτή.

θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μήν με ειρωνέυεσαι δέν σου έχω δώσει αυτό το δικαίωμα ποτέ να το κάνεις άσχετα αν είσαι απο αυτούς που έχουν εξουσία εδώ σε αυτήν την ιστοσελίδα και φυσικά ούτε έχουμε και την ίδια ηλικία οτι έχεις να πείς για μένα να το λές με τον σεβασμό που σου δείχνω εγώ και όχι με διάφορα υπονοούμενα και ειρωνείες.

Εγώ αναγνωρίζω ότι γράφεις με ευγένεια και σεβασμό αγαπητέ. Εσύ μήπως αναγνωρίζεις σε αυτό που μόλις έγραψες σε έναν mod, ότι έχει πολύ συχνά εφαρμογή και στην αληθινή ζωή έξω από το net? Και είναι ότι περιμένουμε και απαιτούμε από αυτούς που υποτίθεται επέλεξαν να μας φυλάνε;

Δημοσ.

Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο υπάρχουν εκατομμύρια αποχρώσεις.

Ένιωσες περηφάνια βλέποντας τα όργανα της τάξης να βιαιοπραγούν μέχρι βασανισμού ενάντια σε έναν άνθρωπο που δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο; Ελπίζω πως όχι, διαφορετικά μας χωρίζει τέτοιο πολιτιστικό χάος που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ο λόγος ύπαρξης της αστυνομίας είναι η προστασία των ατομικών ελευθεριών και όχι η καταπάτησή τους.

Μακάρι να είχαμε γερμανική αστυνομία.

Συνειδητοποιείς πως όσα γράφεις καταδεικνύουν την ανεπάρκεια της αστυνομίας; Την αστυνομία τη χρειαζόμαστε να μας προστατεύσει, όχι να βασανίζει.

Το ίδιο ισχύει και για τους ένστολους παλικαράδες. Εξαντλήθηκε η γενναιότητα σε αυτόν που πια δεν ήταν κίνδυνος και δε φτάνει για τις περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

και όποιος νομίζει οτι δέν γίνονται αυτά και ότι η αστυνομία είναι σάπια , αλήτες κτλ γιατί πάτε στις σχολές τις αστυνομίας να γίνετε αστυνομικοί για να σας μισούν όλοι ή πάτε για να είστε δημόσιος υπάλληλος.

τραβάτε να γίνετε δικηγόρος , γιατρός όχι αστυνομικός.

Εδώ υπάρχουν και γιατροί και δικηγόροι. Μήπως θα έπρεπε να ντρέπονται;

Αυτά τα νέα παιδιά που θα γίνουν αστυνομικοί είναι μια ελπίδα και για την κοινωνία και για την ίδια την αστυνομία. Είναι όμως λίγοι και δε δίνουν τον τόνο.

Είναι φανερό πως, μολονότι υπηρέτησες στην αστυνομία, δεν κατάλαβες το λόγο ύπαρξής της. Δεν είσαι ο μόνος, δυστυχώς.

Δημοσ.

φυσικά και έχει εφαρμογή στήν αληθινή ζωή και δέν είναι όλα ρόδινα εκεί εξω όπως και αν είδες ανάφερα σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί στο δικό μας χέρι είναι να απομονώσουμε τούς κακούς απο την κοινωνία μας ή να τους βάλουμε στόν ισιο δρόμο.

όπως επίσης και είπα οτι και εγώ εχω φάει ξύλο και απο τους αναρχικούς όταν ήμουν αστυνομικός αλλά και αργότερα ώς πολίτης που διαδήλωνα μαζί με άλλους πολίτες για τα αιτήματα του κλάδου μας.

πόσα επαγγέλματα έχετε δεί στήν τηλεόραση να θίγονται απο κάποιους κακούς επαγγελματίες.

πόσες φορές έχετε ψωνίσει προιόντα πληροφορικής σκάρτα επειδή πέσατε σε κακό επαγγελματία πωλητή.

αλλα μετά βγαίνετε σε κάποιες ιστοσελίδες και κρίνετε την συγκεκριμένη αλυσίδα μήπως όμως δέν φταίνε αυτοί αλλά αυτό που τους ανάγκασε να κάνουν αυτό το επάγγελμα για να ζήσουν διότι όπως ξέρετε στο ανθρώπινο είδος αυτό που μετράει είναι η επιβίωση.

επίσης κάτι τελευταίο για να κλείσω όπως ανάφερα στα χρόνια μου απο τον συγχωρεμένο πατέρα μου έχω μάθει να μήν κρίνω τους ανθρώπους αν πρώτα δέν κρίνω τον εαυτό μου όπως και να σέβομαι όλους τους ανθρώπους το ίδιο όσο ακραιές γνώμες έχουν.

αυτά τα ολίγα απο έναν ανθρωπάκο που έχει ζήσει την ζωή του και τώρα του απομένει να ζήσει για να πάρει την άτιμη σύνταξη εσείς οι νέοι κοιτάξτε να φτιάξετε καλύτερη την ζωή σας εγώ και άλλοι στην ηλικία μου τήν ζήσαμε την ζωούλα μας και φτιάξαμε και οικογένεια και σπίτι έχουμε ολοκληρώσει ως ανθρωποι.

Δημοσ.
Ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο υπάρχουν εκατομμύρια αποχρώσεις.

Ένιωσες περηφάνια βλέποντας τα όργανα της τάξης να βιαιοπραγούν μέχρι βασανισμού ενάντια σε έναν άνθρωπο που δεν αποτελούσε πλέον κίνδυνο; Ελπίζω πως όχι, διαφορετικά μας χωρίζει τέτοιο πολιτιστικό χάος που καθιστά την επικοινωνία αδύνατη. Ο λόγος ύπαρξης της αστυνομίας είναι η προστασία των ατομικών ελευθεριών και όχι η καταπάτησή τους.

συμφωνώ μαζί σου

Μακάρι να είχαμε γερμανική αστυνομία.

δύσκολο αυτό

Συνειδητοποιείς πως όσα γράφεις καταδεικνύουν την ανεπάρκεια της αστυνομίας; Την αστυνομία τη χρειαζόμαστε να μας προστατεύσει, όχι να βασανίζει.

φυσικά και ξέρω τι λέω και τι έχω ζήσει αλλά αυτο που θέλω να τονίσω οτι δέν υπάρχουν μόνο κακοί αστυνομικοί αλλα και καλοί στο δικό μας χέρι είναι να τους διώξουμε.

Το ίδιο ισχύει και για τους ένστολους παλικαράδες. Εξαντλήθηκε η γενναιότητα σε αυτόν που πια δεν ήταν κίνδυνος και δε φτάνει για τις περιπτώσεις που υπάρχει πραγματική ανάγκη.

συμφωνώ

Εδώ υπάρχουν και γιατροί και δικηγόροι. Μήπως θα έπρεπε να ντρέπονται;

Αυτά τα νέα παιδιά που θα γίνουν αστυνομικοί είναι μια ελπίδα και για την κοινωνία και για την ίδια την αστυνομία. Είναι όμως λίγοι και δε δίνουν τον τόνο.

Είναι φανερό πως, μολονότι υπηρέτησες στην αστυνομία, δεν κατάλαβες το λόγο ύπαρξής της. Δεν είσαι ο μόνος, δυστυχώς.

οχι απλά δέν μου ταίριαζε να γίνω αστυνομικός για πολλούς λόγους απλά ήμουν τυχερός που μπόρεσα να φύγω νωρίς χωρίς να χάσω πολλά χρόνια απο την ζωή μου και βρήκα αμέσως εργασία (μόλις 1.5 χρόνο έκατσα μετά απο το στρατιωτικό μου και μπήκα εκεί λόγω οτι υπηρέτησα στις ειδικές δυνάμεις)

Δημοσ.

Όσο σεβασμό και αν είχα για σένα, τον έχασα με τη ακόλουθη φράση που έγραψες.

Η οποία φράση δε δείχνει και πολύ σεβασμό από τη μεριά σου προς τα άτομα που έχουν διαφορετική άποψη.

Δημοσ.
όποιος έχει στοιχεία να τα καταθέσει αλλιώς να σιωπήσει.

Στοιχεια υπαρχουν....που να τα πουμε;Στους μπατσους;

Καρναβαλι Πατρας πριν 4 χρονια τοτε που επεσε το ξυλο....αναμεσα στα επεισοδια ηταν κατι τυποι ντυμενοι κοτοπουλα.

Στο τμημα οταν συνελαβαν μερικους......σκασαν μυτη μαζι τους και οι τυποι με τα κοτοπουλα......μονο που ηταν ασφαλιτες.

γιατί πάτε στις σχολές τις αστυνομίας να γίνετε αστυνομικοί για να σας μισούν όλοι

Ποιος σου ειπε οτι παμε να γινουμε μπατσοι;

Καλυτερα σκουπιδιαρης και να χω το μετωπο καθαρο παρα μπατσος!!!

Δημοσ.
Καλυτερα σκουπιδιαρης και να χω το μετωπο καθαρο παρα μπατσος!!!

+1

Καλύτερα άνεργος. Καλύτερα να ψοφάει της πείνας η οικογένεια μου, παρά αυτό το κακό...

Δημοσ.

Γιατί όμως? Είναι σαν να ομολογείτε πως αν ήσασταν μπάτσοι, θα ήσασταν τα ίδια σκατά.

Παρεμπιπτόντως, με όσους μπάτσους είχα τριβή ήταν ευγενέστατοι μαζί μου.

Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, από το να μου δίνουν σελοτέηπ για να καμουφλάρω κάμερα σε συναυλία μέσα σε κουτί ντεπόν, από ασφαλίτες που μας πιάνανε κουβέντα στην Ομόνοια για την οικογένειά τους ενώ διώχνανε τα τζάνκια μέχρι και ΕΚΑΜίτες που μου δείχνανε πως να οπλίζω αυτά τα ημιαυτόματα. Εντάξει, ή είμαι τυχερός στις γνωριμίες μου, ή πολύ όμορφος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...