tech25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Σε συνδιασμό και με τις αποδοχές τους, βράστα. Κατα την γνωμη σου ποσα θα επρεπε να παιρνουν;
Vangosmech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 άμα ειναι για να δειρουν πολλα....ασε που εχουν και επαφη με ανθυιγιεινες ουσιες κλπ κλπ
ΦΟΝ ΚΛΑΝΟΡΙΧΤΕΡ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Κατα την γνωμη σου ποσα θα επρεπε να παιρνουν; Υποθέτω τόσα που να πλησιάζουν έστω, το επίπεδο, βασικής αξιοπρεπούς διαβίωσης (και κυρίως για τους παντρεμένους). Πράγμα που ισχύει για όλους τους χαμηλόμισθους βέβαια, αλλά τουλάχιστον αυτοί δε ρισκάρουν και τη ζωή τους σε καθημερινή βάση, μπορούν πιο εύκολα να αλλάξουν εργοδότη ή να απεργήσουν επ αόριστον. Κι αν ένας απλός υπάλληλος δεν είναι ευχαριστημένος από τις αποδοχές του και υπολειτουργεί εσκεμμένα από αντίδραση, δεν αποτελεί το ίδιο πρόβλημα, με το να αντιδράσει ομοίως, ένας που εργάζεται σε κάποιο από τα σώματα ασφαλείας. Η λογική αυτή προστατεύει πρώτα εμάς, και μετά αυτούς.
tech25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Θα σου εκανε κοπο να μου δωσεις ενα νουμερο;
ΦΟΝ ΚΛΑΝΟΡΙΧΤΕΡ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Θα σου εκανε κοπο να μου δωσεις ενα νουμερο; θα σε παραπέμψω στα επίσημα αιτήματα τους. Αυτοι είναι πιο αρμόδιοι απο μένα και απο σένα. Κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο λογικά από κάποιων άλλων που κάνουν διακοπές 4 μήνες το χρόνο και αιτούνται 1.400 για τον πρωτοδιοριζόμενο... :? Γιατί όμως δε λες αυτο που πραγματικά θέλεις να πεις;
Vangosmech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον αν και δεν ειχα σκοπο να το γραψω αυτο τελικα ενεδωσα... Την Παρασκευη την ωρα της πορειας για την επετειο, και οσο περιμεναμε στη Σταδιου στο ύψος της Κλαυθμωνος, αποφασισαμε με αλλα 3 παιδια να παμε να παρουμε καφε...Ετσι ανεβηκαμε την Κοραη, στριψαμε στην Πανεπιστημιου, οπου υπηρχε και μια διμοιρια ΜΑΤ(πρασινοι...).Ολα καλα καθως περνουσαμε απο διπλα τους, κι επειδη εγω ημουν πιο μεσα στο πεζοδρομιο απο τους αλλους, ετσι οπως μιλουσαμε, στο τελος της διμοιριας ειδα ενα ΜΑΤατζη σκυμμενο μαζι με καποιον αλλον...Κι ετσι οπως κοιταζα σχεδον αφηρημενα, βλεπω εναν "αναρχικο" και το ΜΑΤατζη να του δινει μια τσαντα ωμου...Το θεμα ειναι οτι το ειδαν οτι κι εγω το ειδα, και με κοιτουσαν με ενα σαστισμενο υφος...Φυσικα δε μιλησα(δε με επαιρνε καθολου...), οι αλλοι 3 επειδη συζητουσαν μεταξυ τους δεν ειχαν παρει χαμπαρι κι οταν ημασταν σε μια αποσταση 20 μετρων τους το 'πα..Αυτο το λεω ειτε με πιστεψουν καποιοι ειτε οχι και δεν ειμαι κανας φαντασιοπληκτος...Κι επειδη πηρα φορα, θυμηθηκα κι αλλο ενα περιστατικο απο τις πορειες του καλοκαιριου, οπου ειχα δει "φρικιο" να συζητα(μαλλον επαιρνε εντολες...) απο εναν 50αρη με CB..Δυστυχως ειναι πολλες οι συμπτωσεις για να πω πως ειναι τυχαια τα περιστατικα. Απλα θεωρω οπως κι αρκετος κοσμος, οτι και ην αντιπερα οχθη τη συμφερουν να γινονται επεισοδια, οσο προκλητικο κι αν ακουγεται αυτο.
tech25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 θα σε παραπέμψω στα επίσημα αιτήματα τους. Αυτοι είναι πιο αρμόδιοι απο μένα και απο σένα.Κάτι μου λέει ότι θα είναι πιο λογικά από κάποιων άλλων που κάνουν διακοπές 4 μήνες το χρόνο και αιτούνται 1.400 για τον πρωτοδιοριζόμενο... :? Γιατί όμως δε λες αυτο που πραγματικά θέλεις να πεις; Την δικια σου γνωμη ζηταω. Εσυ σχολιασες τις αποδοχες τους.Αν ηθελα την γνωμη των αστυνομικων θα διαβαζα τις αποψεις τους.Παρεπιπτοντως δεν νομιζω οτι αυτοι ειναι αρμοδιοι για τον μισθο τους.Καλο το παραπλανητικο τρικ με τους καθηγητες και δασκαλους αλλα θα το προσπερασω. Δεν θελω να πω κατι (ακομη τουλαχιστον).Περιμενω να διαβασω ενα χρηματικο ποσο που θα επρεπε να παιρνουν οι αστυνομικοι, ανταξιο τις προσφορας τους.
tech25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δηλώστε συμμετοχή! "Αγαπημένη έκφραση · ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΙΣΟΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ " Εκτος απο αυτους που βαραμε...
johnnyestia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Θα σου εκανε κοπο να μου δωσεις ενα νουμερο; Φαντάσου πως κάποιος με 4-5 χρόνια στην αστυνομία, με επίδομα γάμου και νυχτερινά παίρνει γύρω στα 1200?. Στο θέμα μας: Σίγουρα η Αστυνομία έκανε χοντρά λάθη σε όλες τις κλίμακες. Είναι ανεπίτρεπτο να σπάνε έτσι στο ξύλο ακόμα και το χειρότερο κωλοπαίδι της Γής.Επίσης είναι ανεπίτρεπτη η προσπάθεια να κουκουλωθεί έτσι αυτό το γεγονός από την ηγεσία της αστυνομίας, κάτι που δείχνει τι έλεγχος υπάρχει εκεί που δεν υπάρχουν αίματα, φωνές και κάμερες, αλλα μόνο χρήματα. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως και το παιδί που τις έφαγε κάτι θα έκανε για να τους προκαλέσει, αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό. off topic: Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο εξής: Έχω βαρεθεί στην κάθε στραβή που γίνεται, να βγαίνουν πολλοί και να χώνουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες στο ίδιο τσουβάλι. -Με αυτό το γεγονός, όλοι βρίζουν τους αστυνομικούς. -Στο πρώτο φακελάκι, όλοι οι γιατροί είναι λαμόγια. -Στο πρώτο σκάνδαλο, όλοι οι πολιτικοί είναι λαμόγια. -Στην πρώτη κακοτεχνία, όλοι οι μηχανικοί είναι επίσης λαμόγια Όποιος διεκδικεί τα δικαιώματά του, είναι κομμουνιστής (Αυτό βέβαια δεν είναι βρισιά, αλλά υπάρχουν πολλοί ανίδεοι δημοκράτες της κακιάς ώρας που το χρησιμοποιούν έτσι) -Όποιος έχει λεφτά, είναι κλέφτης. -Όποιος δεν έχει πάλι, είναι τεμπέλης. -κτλ -κτλ Για να σοβαρευτούμε και λίγο.
blueviper Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δηλώστε συμμετοχή! LOL! Μου 'φτιαξες το βράδυ! Να 'σαι καλά! Αυτό το "Μπρέιβιχαρτ" τι είναι; Βγήκε και σε "βλάχικη" έκδοση;
sotirakis.net Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Ωραία λοιπόν... Ύστερα από τον μίνι συνδικαλιστή των αστυνομικών (με το πιασάρικο avatar και nickname) ο οποίος έκανε την εμφάνιση του στο thread παραπέμποντάς μας στα επίσημα (!) συνδικαλιστικά αιτήματά τους για περισσότερα χρήματα, ύστερα από τον θιασωτή και κατά πάσα πιθανότητα υποστηρικτή φασιστικών μεθόδων επιβολής της "τάξις και της ηθικής", φτάσαμε να συζητάμε για το πόσα παίρνουν οι αστυνομικοί και το ότι οι δάσκαλοι ζητάνε πολύ περισσότερα με βάση πάντα την δουλειά τους... Συγκρίνουμε δηλαδή την παροχή παιδείας με την επιβολή και διαφύλαξη της τάξης... Τέσπα... Back to the sublect, αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το post του Vangosmech. Ας το κρατήσουμε στο μυαλό μας... Αν ξαναδείτε τώρα το βίντεο με τον ξυλοδαρμό, παρατηρήστε τα εξής : Οι ασφαλίτες φοράνε σκουφιά, μπουφάν, παλαιστινιακά (!) και κρύβουν τα πρόσωπα τους με μαντήλια. Και ξανακάνω αυτήν την γαμημένη ρητορική ερώτηση : Σε τι διαφέρουν αυτοί, έτσι όπως είναι στο συγκεκριμένο συμβάν, από κάποιους αναρχικούς που τα σπάνε στις πορείες ; Ποια ακριβώς είναι η ειδοποιός διαφορά ; Αν λοιπόν, όπως φαίνεται, οι ασφαλίτες μπορούν να πάρουν ότι μορφή θέλουν (σαν τους χαμαιλέοντες και άλλα ερπετά εν γένει...), ποιός μας εξασφαλίζει ότι ΑΥΤΟΙ δεν είναι κάποιοι από τους μπαχαλάκηδες που τα σπάνε ; Ας σκεφτούμε τώρα το βίντεο που έχουμε δει όλοι πιστεύω και αυτά που είπε ο Vangosmech : Έχουμε δηλαδή αστυνομικούς οι οποίοι πραγματικά μεταμφιέζονται σε μπαχαλάκηδες, μπαίνουν μέσα στις πορείες (αποκλείεται απλά να νομίζουν ότι ήρθαν τα καρναβάλια...) και τα κάνουν πουτάνα ! Την επόμενη φορά που θα βγει λοιπόν κάποιος να πει ότι "να δείτε, οι αναρχικοί τα σπάνε", "οι αναρχικοί κάψανε την Αθήνα", "οι αναρχικοί καταστρέψανε το Πολυτεχνείο", καλό θα είναι να μπορεί πρώτα να εγγυηθεί ότι αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά , ΔΕΝ ήταν ασφαλίτες... Φλασιά που μου ήρθε τώρα, όσοι είχατε δει τα ρεπορτάζ από τις ειδήσεις, θυμηθείτε τις σκηνές όπου έσκασαν οι δύο κροτίδες σε ένα παιδί το οποίο ήταν ξαπλωμένο κάτω. Στις ακριβώς προηγούμενες σκηνές, εμφανίζονται άτομα με κράνη να πετάνε καρέκλες και ξύλα στους απέναντι επίσης κρανοφόρους. Όλα καλά θα πείτε... Έλα μου ντε που δίπλα στους πρώτους κρανοφόρους ήταν και ΜΑΤατζήδες ! Οι οποίοι απλά κοιτούσαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα...
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Το θέμα δεν είναι το ποιοί ήταν αυτοί με τις κουκούλες, το θέμα είναι οτι οι αστυνομικοί τους κοιτούσαν και δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορεις να βγάλεις συμπέρασμα για το ποιοί ήταν φυσικά...
Vangosmech Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 επειδη θα το παμε σε πολιτικα και δε λεει, απλα για την ιστορια οι κρανοφοροι διπλα στα ΜΑΤ ειναι ατομα της νεολαιας πρασινης παραταξης με σημα τον ανατελλοντα ηλιο κι οι οποιοι παρεπιμπτοντως φορουσαν(αν οχι ολοι...) το ιδιο κρανος...Μαζικη παραγγελια τα παιδια... Σωτηρακη με ολη τη συμπαθεια, αλλα εσυ ολα αυτα τωρα τα πηρες πρεφα? Ή απλα ρωτας ρητορικα?
Physics_Rulez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 επειδη θα το παμε σε πολιτικα και δε λεει, απλα για την ιστορια οι κρανοφοροι διπλα στα ΜΑΤ ειναι ατομα της νεολαιας πρασινης παραταξης με σημα τον ανατελλοντα ηλιο κι οι οποιοι παρεπιμπτοντως φορουσαν(αν οχι ολοι...) το ιδιο κρανος...Μαζικη παραγγελια τα παιδια... Φαίνεται αυτό στο video???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.