Προς το περιεχόμενο

17-11-2006-θεσ/νικη-ξυλοδαρμος φοιτητη

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειστε τοσο αθωα παιδακια.....

Όσο πιο πολύ καιρό περνάω στο Internet τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι κάπου έκανε λάθος ο Δαρβίνος με τη θεωρία της εξέλιξης.

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι θα έλεγες να έβαζες εφεξής κάποια λιγότερο παρθένα, και περισσότερο ενδιαφέρουσα για χάριν της ακροαματικότητας;

Μας έχεις φλομώσει στον προσηλυτισμό 2 μέρες τώρα.

Έχει και το φόρουμ, επίσημη θρησκεία;

Όπως κάθε μπανανία που σέβεται τον εαυτό της;

Δημοσ.
Πόσταρε μη κομματοποιημένους και είμαστε τζι.

Lol μη κομματικοποιημένους ήρωες του Πολυτεχνείου. Πιο εύκολα ρε βρίσκω μέλος της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς σε συνεδρίαση του ΣΕΒ παρά αυτό που μου ζητάς.

Κακέ.

Δημοσ.
Όσο πιο πολύ καιρό περνάω στο Internet τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι κάπου έκανε λάθος ο Δαρβίνος με τη θεωρία της εξέλιξης.
εχω διαβασει και καλυτερες ειρωνειες απο εσενα, μαλλον οσο πιο πολυ καιρο περνας στο internet, τοσο πιο πολυ προσαρμοζεσαι στο επιπεδο του...
Δημοσ.

Το παραξηλωσατε με τα Θεια..

Οσο για τους ασφαλιτες τι περιμενατε?Ολοι τα εχουμε ακουσει λιγοτεροι τα εχουμε δει,απλα τωρα ετυχε να πιασει η καμερα μια ''συλληψη ρουτινας'' οπως ειπε και ο συμπεθεστατος Μπαλασκας:P

Επειδη μερικοι (ευτυχως λιγοι) επικροτειτε τετοιες καταστασεις και αποψεις προτεινω να οργανωσουμε ενα tour στον ταφο του Παπαδοπουλου οπου μπορειτε να καταθεσετε στεφανι και οι υπολοιποι να σας τραβηξουμε αναμνηστικες φωτογραφιες να γουσταρετε..

Δημοσ.
Για να τον βάλει μπροστά να κρύψει το πλάνο? Τον ίδιο λέμε?

Όχι, ελπίζω όχι. Θα προσέξω ξανά το βίντεο. Είναι ένας ένστολος σε δεύτερο πλάνο στα δεξιά. Πιο συγκεκριμένος δε μπορώ να γίνω. Ελπίζω πως έστω ένας φέρθηκε ανθρώπινα.

Δημοσ.
εχω διαβασει και καλυτερες ειρωνειες απο εσενα, μαλλον οσο πιο πολυ καιρο περνας στο internet, τοσο πιο πολυ προσαρμοζεσαι στο επιπεδο του...

Κάτι θα ξέρεις από χαμηλό επίπεδο για να το λες.

Δημοσ.

Αν ήταν αθώος περαστικός, που πολύ αμφιβάλλω, θα πρέπει να αποζημιωθεί από το κράτος και να αποδωθούν οι σχετικές κυρώσεις.

Αν ήταν ένας από τους γνωστούς άθλιους που καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία, κλπ κλπ, και λίγες έφαγε.

Στη πρώτη περίπτωση, κατακρίνω την αστυνομία,

στη δεύτερη την κατακρίνω επίσης, για soft αντιμετώπιση.

ΥΓ. Το άσυλο 'ανιάτων' θα καταργηθεί πολύ νωρίτερα απ'όσο περιμένουν μερικοί-μερικοί. Τα πανεπιστήμια είναι ήδη μπορντέλα, δε χρειάζονται και 'πιωμένους' νταβάδες.

Δημοσ.

Δεν διάβασα όλο το ποστ. Απο εδώ και απο εκεί διάβασα και θέλω να σταθώ στο θέμα των μπάτσων.

Δεν είμαι ισοπεδοτικός άνθρωπος. Όταν θα μου την σπάσει ο μανάβης, δεν θα πω όλοι οι μανάβηδες είναι μαλάκες.

Π.χ μου την σπαν πολύ οι ταξιτζήδες. Αλλά έχω συναντήσει και πολύ καλούς ταξιτζήδες. Οπότε δεν μπορώ να πω τπτ (και δεν λέω).

ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟΙ. Και δεν έχω συναντήσει ακόμα καλό μπάτσο. Όταν βρω έναν θα πω να τελικά: δεν είναι όλοι. Ακόμα και φίλοι μου πριν καλα καλά μπουν στην κωλοσχολή που βγάζει μπάτσους αρχίζαν και το παίζαν. ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε μαλάκες... Περιμέντε να γίνεται πρώτα ''όργανα'' του νόμου και μετά. Σε μια σχολή με βάση 14 όταν ένα 50φεύγα ποσοστό περνάει με την δεύτερη και την τρίτη τι να πω? Ότι είναι μορφωμένοι και άτομα με ευφυία που μπορεί κανείς να τους δώσει εξουσία???

Χωρίς υπερβολές ο 1 στους πέντε φίλους που είχα δήλωσε στο μηχανογραφικό μπάτσος. Με ελάχιστες εξαιρέσεις όλοι οι άλλοι ήταν άνθρωποι ποι δεν τους δίναμε και πολύ σημασία στο σχολείο. Και μετά μαθαίνω απο άλλους ''φίλους'' ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι που δεν τους δίναμε σημασία, τώρα βγήκαν στους δρόμους και αν σε δουν, θα σε γράψουν...

Υ.Γ1 Δεν είμαι Κ.Κ όυτε καν πολιτικοποιημένος...

Υ.Γ2 δεν δίνω δίκιο σε αναρχικούς κ.λ.π. Μόνο στο θέμα των ''με ξένα κόλυβα κηδεία'' σταμάτησα...

Δημοσ.

>>Ε, όμορφε με το ωραίο άβαταρ

Το τελευταιο μπορεις να το κανεις και αμεσως, αφου δημιουργηθηκε για λογους αναγκης (μη προσβαση σε pswd μετα απο φορματ).

Τα αλλα 2 θα σε παρακαλουσα να τα αφησεις αφου τα χρησιμοποιουν 2 διαφορετικα ατομα. Αν πρεπει να αφησεις υποχρεωτικα ενα, αφηνεις το παλιοτερο.

Δημοσ.

Scider

αντι να γράφεις τις ακρότητες που γράφεις (για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς...), κάτσε και σκέψου οτι τον φοιτητή τον έδειραν προκειμένου να δώσουν στα δελτία ειδήσεων και γενικότερα στη κοινή γνώμη την εικόνα του αναρχικού που αυτοί θέλουνε...

δλδ με λίγα λόγια έδειραν κάποιον που φαίνετε σαν το καλο παιδί της διπλανής πόρτας έτσι ώστε, να λέει ο χαζός κοσμάκης: "φοιτητής=κωλόπαιδο και μπάτσος=προστάτης"...

Επομένως μπορεί κάλλιστα να ήσουν εσύ στη θέση του... δηλαδή τότε τι θα έλεγες;

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ!!!

EDIT:

Δεν είμαι αναρχικός, ούτε μισώ (όλους) τους μπάτσους, ούτε είμαι ρατσιστής, αλλά ούτε και κομμουνιστής, για την ακρίβεια είμαι κεντροδεξιός... (όλα αυτά για τα μελλοντικά κακώς κείμενα...)

Δημοσ.
ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΜΠΑΤΣΟΙ. Και δεν έχω συναντήσει ακόμα καλό μπάτσο. Όταν βρω έναν θα πω να τελικά: δεν είναι όλοι.

Έχουν όμως ένα σοβαρό ελαφρυντικό.

Όταν ασχολείσαι με τα σκατά, είναι σχεδόν αδύνατο να μη λερωθείς, ψυχικά.

Σε συνδιασμό και με τις αποδοχές τους, βράστα.

Είμαι σίγουρος ότι ο μεγαλύτερος επικριτής τους, αν έκανε το ίδιο επάγγελμα, θα γινόταν σαν κι αυτούς αργά ή γρήγορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...