Προς το περιεχόμενο

17-11-2006-θεσ/νικη-ξυλοδαρμος φοιτητη

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε να το σαπισουν στο ξυλο το κωλοπαιδο που θα βγει και του κατηχιτικου τωρα, σκασαν και ολα τα κομματοσκυλα κουμουνια κτλ κτλ και κλαιγονται εδω μεσα.. αν δεν ηθελε να τις φαει ας καθοταν σπιτακι του να δει τα ποκεμον που θελε και καφριλες το κωλοπαιδο

σε λιγο θα τον κανουμε και εθνικο ηρωα επειδη εσπαγε τζαμαριες και εκανε καφριλες και τσουπ τον πιασαν οι κακοι μπατσοι (βλεπε ΜΑΤΡΙΧ) και του σπασαν το νυχακι

@Sorath: ναι ρε ολοι φασιστες ειναι.. αυτοι που τα σπανε και τα κανουν λιμπα τι ειναι?

@sotirakis.net: μεγαλε ναι ασε μας και το αφμ σου και τθα σου στειλουμε δωρο τα μυξομαντηλα

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και όμως ο Κύπριος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Και εξηγώ...

Διαβάστε τι έγραψε το in.gr όταν πρωτοακούστηκαν οι φωνές για τον ξυλοδαρμό. Δώστε βάση στα bold!

Καταγγελίες για ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από αστυνομικούς με πολιτικά στη Θεσσαλονίκη

Ο νεαρός είναι ένα από τα οκτώ άτομα που συνελήφθησαν κατά τη διάρκειά των επεισοδίων.Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ σημειώνει ότι η σύλληψή του έγινε περίπου στις 22:30 της Παρασκευής' date=' όταν επιχείρησε να φύγει από το χώρο, και [b']αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς[/b] με πολιτικά, οι οποίοι έκαναν γνωστή την ιδιότητά τους και του ζήτησαν τα στοιχεία του. Ωστόσο, ο 24χρονος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στη θέα των αστυνομικών και επιχειρώντας προφανώς να διαφύγει» έπεσε πάνω σε μηχανάκι και σε ζαρντινιέρα, ενώ επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.

Εις βάρος του 24χρονου, ο οποίος νοσηλευόταν φρουρούμενος, σχηματίστηκε δικογραφία και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και εκδικάζεται η υπόθεσή του.

Πάμε παρακάτω....

Ποινές φυλάκισης 5-20 μηνών στους συλληφθέντες στην πορεία του Πολυτεχνείου

Ποινές φυλάκισης από πέντε έως είκοσι μήνες με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους επτά νεαρούς που συνελήφθησαν την Παρασκευή στα επεισόδια κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο. Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι επτά κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή' date=' παράνομης οπλοφορίας, εξύβρισης και απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου. Η τελευταία κατηγορία βάραινε έναν από τους επτά.[/i']

Στην απολογία τους αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι η συμμετοχή τους στην πορεία ήταν ειρηνική.

Στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας έδρας ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι οι επτά νεαροί, καθώς -όπως τόνισε- με την απόφασή του το δικαστήριο θα πρέπει να λειτουργήσει κατασταλτικά και προληπτικά, ώστε να διασφαλίζεται η κοινωνική ασφάλεια.

Νωρίτερα, στις καταθέσεις τους, εννέα αστυνομικοί αναγνώρισαν και τους επτά κατηγορούμενους ως δράστες αξιόποινων πράξεων.

Σε τέσσερις από τους κατηγορούμενους επιβλήθηκε και πρόστιμο 500 ευρώ.

Αν όλα πηγαιναν λοιπόν όπως τα είχε υπολογίσει η αστυνομία, ο Κύπριος θα ήταν ο όγδοος που θα είχε δικαστεί για "απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, εξύβριση" (και στάνταρ και μία αντίσταση κατά της αρχής) !! Και όλα αυτά με μία απλή αναγνώριση από αστυνομικούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως στην ανακοίνωση που έβγαλαν (πριν μάθουν για το βίντεο) δήλωσαν πως ο Κύπριος είχε αναγνωριστεί!! Βέβαιη καταδίκη λοιπόν!

Και μερικοί προβληματισμοί μου...

1. Ποιος μας λέει ότι οι υπόλοιποι 7 έκαναν όλα αυτά για τα οποία κατηγορήθηκαν? Οι αστυνομικοί, οι οποίοι στη συγκεκριμένη περίπτωση κέρδισαν επάξια το βραβείο Μυγχάουζεν, βλέπε ζαρτινιέρα. Και όμως αρκεί η μαρτυρία τους.

2. Αν δεν είχε βρεθεί το βίντεο, ο Κύπριος θα ήταν ένας αλήτης και μισός, με καταδίκη στην πλάτη του, τον οποίο θα έφτυνε η κοινωνία. Αααα, εύσημα θα είχαν δωθεί στους μπάτσους, ο υπουργός θα έκανε δηλώσεις περί της αποτελεσματικότητας της αστυνομίας (πολύ πιθανό με κανέναν παπά πίσω από την πλάτη του). Και όλα αυτά απλά με μία προϋπόθεση: να μην είχε τραβηχτεί το βίντεο. The Butterfly Effect.

3. Πόσοι μα πόσοι έχουν φάει το ξύλο της αρκούδας από τους μπάτσους και τελικά κατηγορήθηκαν και για αντίσταση κατά της αρχής?

4. Πόσοι από αυτούς που έκαναν μήνυση για ξυλοδαρμό από Αστυνομικούς δικαιώθηκαν από την ΕΔΕ που έγινε? Για να βοηθήσω, πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι αν δεν είχε τραβηχτεί το βίντεο, ο Κύπριος θα δικαιωνόταν από ΕΔΕ? Πόσοι πιστεύετε ότι οι ΕΔΕ είναι δίκαιες?

Δημοσ.

Εγώ μια ερώτηση έχω. Πότε πρόλαβε ο Κύπριος, έχοντας 1 μήνα το πολύ στην Ελλάδα να πιάσει παρέα με αναρχικούς και να μπει στους κλυκλους τους ώστε να είναι μέσα στις ιστορίες αυτές;

Μήπως απλά σα χαζός τουρίστας πήγε να δει τι γίνεται και να γελάσει;

Edit: Ορθογραφικό.

Δημοσ.
Εγώ μια ερώτηση έχω. Πότε πρόλαβες ο Κύπριος, έχοντας 1 μήνα το πολύ στην Ελλάδα να πιάσει παρέα με αναρχικούς και να μπει στους κλυκλους τους ώστε να είναι μέσα στις ιστορίες αυτές;

Μήπως απλά σα χαζός τουρίστας πήγε να δει τι γίνεται και να γελάσει;

ειστε τοσο αθωα παιδακια.....

Δημοσ.

Οι σκηνές που είδα στα κανάλια ήταν απλά απαράδεκτες. Όχι οτι πίστεψα πως "ο φοιτητής είχε κατέβει μέχρι το fast food και βρέθηκε στην πορεία από περιέργεια" (όπως είπαν στο mega :lol: ), αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.

Ντροπή. Οι υπόλοιποι μάλιστα καθόντουσαν με ένα ύφος απάθειας και απαξίωσης και κοιτούσαν... το έλεος.

Δημοσ.
ρε να το σαπισουν στο ξυλο το κωλοπαιδο που θα βγει και του κατηχιτικου τωρα, σκασαν και ολα τα κομματοσκυλα κουμουνια κτλ κτλ και κλαιγονται εδω μεσα.. αν δεν ηθελε να τις φαει ας καθοταν σπιτακι του να δει τα ποκεμον που θελε και καφριλες το κωλοπαιδο

σε λιγο θα τον κανουμε και εθνικο ηρωα επειδη εσπαγε τζαμαριες και εκανε καφριλες και τσουπ τον πιασαν οι κακοι μπατσοι (βλεπε ΜΑΤΡΙΧ) και του σπασαν το νυχακι

@Sorath: ναι ρε ολοι φασιστες ειναι.. αυτοι που τα σπανε και τα κανουν λιμπα τι ειναι?

@sotirakis.net: μεγαλε ναι ασε μας και το αφμ σου και τθα σου στειλουμε δωρο τα μυξομαντηλα

Σε χαλαει πολυ η επετειος της 17Ν ετσι δεν ειναι;

Σε χαλαει που καποιοι θυμουνται οτι υπαρχουν αγωνιστες της δημοκρατιας...

Φασισταρια σαν και σενα... μυριαδες.....

Παντως ηταν "παραξενο" το θεαμα των macho ασφαλιτων,που πλακωνουν κοσμο γιατι ετσι γουσταρουν, με τα φουλαρια στο προσωπο σαν "μπουργκες"

οταν ειδαν τις καμερες... Δεν συμφωνεις?

Συγχαρητηρια σε σενα, και στα παραισθησιογονα μανιταρια σου....

Δημοσ.
αν δεν ηθελε να τις φαει ας καθοταν σπιτακι του να δει τα ποκεμον που θελε και καφριλες το κωλοπαιδο

SCideR έχεις απόλυτο δίκιο.. Όταν γίνεται πορεία εξω θα είναι μόνο όσοι είναι στην πορεία,οι υπόλοιποι που δεν είναι (οι χέστηδες και αυτοί που φοβούνται τις πορείες και τους μπάτσους αλλά και όλοι που απλά δεν πήγαν) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ στην αίθουσα τελετών, μόνο όσοι είναι στις πορείες πρέπει να πηγαίνουν....

"Και μην διανοηθείς να βγείς έξω, έχει πορεία, αν σε πιάσουν θα σε σαπίσουν στο ξύλο και θα έχουν δίκιο." Αυτό θα λέω από αύριο στους φίλους μου..

Δημοσ.
ρε να το σαπισουν στο ξυλο το κωλοπαιδο που θα βγει και του κατηχιτικου τωρα, σκασαν και ολα τα κομματοσκυλα κουμουνια κτλ κτλ και κλαιγονται εδω μεσα..

Αν το ποσοστό όσων καταφέρθησαν εδώ μέσα απέναντι στην απρόκλητη, αναίτια κι αδικαιολόγητη βαναυσότητα ορισμένων καφροειδών είναι αναλογικό κι ενδεικτικό κομμουνιστικών προτιμήσεων, τότε η συντρόφισσα Παπαρήγα θα κυβερνούσε από τότε που συλλάβαμε την ιδέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μου προκαλείς στενοχώρια ρε c SCidER. Εντάξει...κι ο φασίστας έχει το δικαίωμα να αυτοκαθορίζεται και να επικοινωνεί τις ιδέες του (αν κατεβάζει και ποτέ) και δεν αποκλείεται ο άλλος να έχει μπαμπά αστυνομικό και να θίγεται στην περίπτωση που αμφισβητείται η ανθρώπινη υπόστασή του, ταυτιζόμενη με το γουρούνι. Ή μπορεί ο παππούς του να είναι ασφαλίτης, επαγγελματική τάξη άκρως ευγενική και καθωσπρέπει. Κατανοητά όλα αυτά κι αναμενόμενα αν θες.

Αλλά βρε αδελφέ...όσο υπάνθρωπος και σκουλήκι κι αν είμαι, υποτίθεται πως έχω περάσει μια άλφα εκπαίδευση για να μπορώ να συγκρατώ τις κτηνώδεις επιθυμίες μου και να μην συμπεριφέρομαι σαν τον "Τιμωρό" και το "Δικαστή Ντρεντ" με τη μορφή των Στρουμφ. Ο μπάτσος, αυτός που λατρεύουμε να μισούμε, έχει πολύ συγκεκριμένα καθήκοντα κι υποχρεώσεις, ώστε να μην δύναται να γαμεί και να δέρνει, βγάζοντάς την καθαρή. Αυτά σε ένα ευνομούμενο κράτος κι όχι σε ένα κράτος της ρεμούλας, όπου όλα κουκουλώνονται όπως όπως και χρησιμοποιούνται αθλιότατες δικαιολογίες, ενώ υπάρχει κανονικότατο ντοκουμέντο.

Κι αν μάλιστα υπάρχει τόση θρασύτητα και τόσος εξευτελισμός των εννοιών "αυτοκριτική" και "μετάνοια" από κάτι συνδικαλιστικά όρνια που θέλουν να διασφαλίσουν τη θέση τους, τη στιγμή που μας βλέπουν δεκάδες μάτια και πόσα άλλα μέσω της κάμερας, φαντάσου τι συμβαίνει όταν δεν παίρνει μυρωδιά κανείς. Ξεσαλώνουμε και χορεύουμε πεντοζάλη στις μούρες αθώων και μη...όλες οι εξουσίες σε μία!

Δημοσ.

SCidER πες μας οτι εισαι ασφαλιτης να τελειωνουμε...

Αλητες ειναι τα ΜΑΤ κι οι ασφαλιτες:evil: :evil:

sotirakis.net σωστος σε ολα δυστυχως:(

Δημοσ.
Πόσταρε μη κομματοποιημένους και είμαστε τζι.

Didn't get it... Την καλή μας την Παναγίτσα δεν πόσταρε ο LL ;

Είναι αυτή Αγωνιστής της Δημοκρατίας ;

Κατεβαίνει με κάποιο κόμμα (πλην αυτού του Καρατζαφεράκου) για να θεωρείται κομματοποιημένη ;

@Scider

Στείλε μου ένα PM και θα σου δώσω και την διεύθυνση μου αν θες.

Απάντησέ μου όμως πρώτα σε όλα αυτά που έθεσα ως ερωτήματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...