Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 [...]καλά,για να το λες και να το τεκμηριώνεις με αυτόν τον τρόπο,έτσι θα'ναι όπως τα λες [...] Ενώ τα γραπτά σου είναι γεμάτα τεκμηρίωση... Όπως αυτό: δεν πιστεύω όμως ότι ήταν και περαστικός και τον πιάσανε στα καλά καθούμενα.... [...] μπορεί μέσα στην κάψα' date='να πέταξε και αυτός το τουβλάκι του :grin: ...δεν λέω ότι το έκανε αλλά για μένα είναι πολύ πιθανό[/quote'] Αφού λοιπόν εγώ τα λέω αυτά γιατί ξέρω κάποια πράγματα και όσοι είναι έξω απ'τον χορό,πολλά τραγούδια ξέρουν...ρώτα και μάθε γιατί δεν μας λες κι εμάς, να μάθουμε πώς είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος σύλληψης και προσαγωγής υπόπτου;
the_maniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Πες τα βρε paredwse γιατι θα τρελαθουμε με αυτα που ακουμε και διαβαζουμε!!! Θα βγαλουμε αγιους τους μπατσους σε λιγο:evil: Εγω απορω τι θα ειχε γινει αν δεν τυχαινε να ηταν μπροστα οι καμερες.... Τωρα θα μιλαγαμε για ενα ατομο που επεσε και χτυπησε μαλλον ε;
Critter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 τώρα οι 8 καθηγητές βεβαιώνουν τι έκανε αυτός ο φοιτητής πριν ή κατά την διάρκεια τιης πορείας...παρεούλα πήγαιναν; Οι αντυνομικοι τον πιασανε για πραγματα που ειχε κανει κατα τη διαρκεια της πορειας δηλαδη? Τον ειχανε σταμπαρει? Μην γινεσαι αστειος! Εδω δεν πιανουν αυτους που ειναι μπροστα τους, αυτον τον ειχανε σταμπαρει κιολας? Το παιδι μπορει να ητανε κανας ροκας και μολις τον ειδαν ενα φοραει σκουρα ρουχα τον περιλαβανε.
ultralisk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ενώ τα γραπτά σου είναι γεμάτα τεκμηρίωση... πιάνεις και μου συγκρίνεις κάτι για το οποίο όπως είπα ΔΕΝ είμαι σίγουρος και έγραψα ότι "νομίζω",που αφήνει το περιθώριο λάθους με αυτό που είπε ο άλλος ότι οι πιο πολλοί αστυνομικοί είναι βλάχοι και κομπλεξικοί και το δένει σκοινί κορδόνι...καλά,ότι πεις....οι αστυνομικοί είναι κακοί και δέρνουν περαστικούς όποτε λάχει (σαν βλάχοι που είναι ) και σπέρνουν πανικό και απόγνωση γιατί δεν μας λες κι εμάς, να μάθουμε πώς είναι η ενδεδειγμένη μέθοδος σύλληψης και προσαγωγής υπόπτου; πραγματικά πιστεύεις ότι αν πω θα υπάρξει διαφορά σε αυτά που πιστεύετε;....έχετε αποφασίσει και βγάλατε το πόρισμα σας....αφού θέλουν το κακό μας οι αστυνομικοί,συμφωνήσαμε σε αυτό
Critter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ναι,αυτοί φταίνε και για τα επεισόδια στα γήπεδα και για όλα,είναι γνωστή παγκοσμίως η τακτική της να αρχίζει φασαρίες Δεν ειπα κατι τετοιο αλλα προφανως ουτε στο γηπεδο εχεις παει να δεις τι κανουν οι αστυνομικοι. Στη φιλαδελφεια ειχα παει ως φιλοξενουμενος, δεν ειχαμε κανει τιποτα και στην εξοδο ειχανε κατσει ο ενας απεναντι απο τον αλλον και ριχναν αδιακριτως γκοπιες στους εξερχομενους. Δηλαδη ακομα και αν ειχαμε κανει κατι, οι γλοπιες ηταν προς όλους . Δηλαδη τι αλλο πρεπει να δω για να καταλαβω τι εστι αστυνομια? χμμμμ....το ίδιο είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που έχει 300 κάμερες και το ίδιο τα στενάκια που πέφτει το ξύλο;....nope....αλοίμονο αν είχαμε κάμερες σε όλα τα στενά της Αθήνας Ρε συ μην παιζεις με τη νοημοσυνη μας.Στις πορειες μπορει να υπαρχουν και περισσοτερες καμερες απο το γηπεδο. 100αδες δημοσιογραφοι με βιντεοκαμερες και φωτογραφικες μηχανες, εχουνε 1000αδες πλανα απο τα επισοδεια και τα δειχνουν και στις ειδησεις. Οποιοσδηποτε πολιτης βλεπει τις φατσες των ταραξιων. Επισης αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι ακομα και οι δρομοι ειναι γεματοι καμερες. Μη λεμε οτι θελουμε.
kostastnt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το σίγουρο είναι οτι σχεδόν όλοι οι αστυνομικοί είναι βλαμμένοι με πτυχίο. Φυσικά και υπάρχουν οι εξαιρέσεις, αλλά αναφέρομαι στον κανόνα. Κάτι ακόμα, αυτόν τον δείρανε μπροστά από την Θεολογική. Η πορεία δεν περνούσε από εκεί όμως, άρα για ποιό λόγο βρισκόταν εκεί? Πέρασα και εγώ με την παρέα μου από εκεί, περάσαμε δίπλα από τους αστυνομικούς και το μόνο που μας είπε κάποιος ματατζής ήταν <<Προσέχτε γιατί κυκλοφορούν καθίκια σήμερα>>. Αν τώρα το παλικάρι ήταν ντυμένο με 10 κασκόλ και σκούφους κατευθείαν γίνεται στόχος, θέλει δεν θέλει. Σε καμία περίπτωση η ενέργεια της αστυνομίας δεν ήταν σωστή, για τον απλό λόγο ότι στην θέση του Κύπριου θα μπορούσε να είναι κάποιος από εμάς. Κάτι τελευταίο, αν πρόσεξε κανείς τους αστυνομικούς με τις κουκούλες θα παρατήρησε ότι φορούσαν το κλασσικό καινούριο μπουφάν χωρίς να γράφει POLICE από πίσω. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τους ξεχωρίσεις... Περαστικά στο παλικάρι και να τους κάνει μιά γερή μύνηση να τον πληρώνουν όλη του τη ζωή.
the_maniac Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ότι οι πιο πολλοί αστυνομικοί είναι βλάχοι και κομπλεξικοί και το δένει σκοινί κορδόνι...καλά,ότι πεις....οι αστυνομικοί είναι κακοί και δέρνουν περαστικούς όποτε λάχει (σαν βλάχοι που είναι ) και σπέρνουν πανικό και απόγνωση Ε ναι ρε συ ultralisk ετσι ειναι οι περισσοτεροι:evil: Δυστυχως εχω γνωρισει μερικους και εχω και εναν συγγενη που ντρεπομαι γι αυτον και ολοι αυτοι την αποψη εχουν.....γουσταρουν να βαρανε....και στο λενε στα ισα....δεν ντρεπονται τα ζωα:evil:
ultralisk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....αισθάνομαι ότι μιλάω μόνος μου και ότι είμαι κανένας εκπρόσωπος της αστυνομίας....υπάρχουν ρεμάλια αστυνομικοί όπως αυτοί που αναφέρεις στο γήπεδο,όπως αυτοί που έδερναν τον φοιτητή,όπως και άλλοι που σε σταματάνε για έλεγχο και πουλάνε μούρη κ.ά....ΥΠΑΡΧΟΥΝ....αλλά υπάρχουν και ρεμάλια-αλήτες που προκαλούν την οργή των πολιτών,σπάνε ξένες περιουσίες και μαγαζιά κτλ....υπάρχει κάποιος να διαφωνεί σε αυτά που λέω;....ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν σκάρτοι....απλά κάποιοι βγάζουν σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ φταίχτες τους αστυνομικούς και λέω ότι δεν είναι πάντα έτσι
LL_NEO Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Είναι βλάκες μωρέ. Κάθονταν και βαράγαν 5 έναν. Που είναι η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας; Αν θες να κάνεις δουλειά του ρίχνεις μια στη μέση και προχωράς στον επόμενο. Ούτε σκηνές βίας ούτε ευκαιρία για βιντεοσκόπηση.
Critter Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....αισθάνομαι ότι μιλάω μόνος μου και ότι είμαι κανένας εκπρόσωπος της αστυνομίας....υπάρχουν ρεμάλια αστυνομικοί όπως αυτοί που αναφέρεις στο γήπεδο,όπως αυτοί που έδερναν τον φοιτητή,όπως και άλλοι που σε σταματάνε για έλεγχο και πουλάνε μούρη κ.ά....ΥΠΑΡΧΟΥΝ....αλλά υπάρχουν και ρεμάλια-αλήτες που προκαλούν την οργή των πολιτών,σπάνε ξένες περιουσίες και μαγαζιά κτλ....υπάρχει κάποιος να διαφωνεί σε αυτά που λέω;....ΠΑΝΤΟΥ υπάρχουν σκάρτοι....απλά κάποιοι βγάζουν σαν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ φταίχτες τους αστυνομικούς και λέω ότι δεν είναι πάντα έτσι Τωρα μιλας σωστα. Το μονο λαθος που κανεις για αλλη μια φορα ειναι οτι τα ριχνουν ολα στην αστυνομια. Δηλαδη λιγες φορες εχει ακουσει στις ειδησεις να κραζουν τους κουκουλοφορους και αυτους που τα σπανε? Καθε μερα τους κραζουν και καλα τους κανουν. Το θεμα ειναι να φανε και κανα μποντρουμι να γουσταρουνε όμως. Παρεπιπτοντως θυμασε καπου στα μεσα του 90 που ειχανε πιασει ενα τσογλανι που πεταγε μολοτωφ μεσα απο το πολυτεχνειο και τον ειχανε σαπισει? Θυμασε ομως τι ειχανε κανει? Πρακτικα τον ειχανε βασανισει στα γεννητικα οργανα και φυσικα μολις μαθευτηκε, χασανε το μισο δικιο τους οι αστυνομικοι. Αλλος ενας λογος να τους πεις ζωα. Πιασανε επιτελους ενα πραγματικο ταραξια και τον κανανε ηρωα μιας και τελικα ο κοσμος τον συμπαθησε κιολας...Ελεος...
ultralisk Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το θεμα ειναι να φανε και κανα μποντρουμι να γουσταρουνε όμως.... μαζί σου....αυτό είναι που με εκνευρίζει αφάνταστα και η πλάκα είναι ότι ΑΝ γίνει ποτέ,θα πούνε "Γιατί να γίνει από αυτόν η αρχή" Παρεπιπτοντως θυμασε καπου στα μεσα του 90 που ειχανε πιασει ενα τσογλανι που πεταγε μολοτωφ μεσα απο το πολυτεχνειο και τον ειχανε σαπισει?Θυμασε ομως τι ειχανε κανει? Πρακτικα τον ειχανε βασανισει στα γεννητικα οργανα και φυσικα μολις μαθευτηκε, χασανε το μισο δικιο τους οι αστυνομικοι. Αλλος ενας λογος να τους πεις ζωα. Πιασανε επιτελους ενα πραγματικο ταραξια και τον κανανε ηρωα μιας και τελικα ο κοσμος τον συμπαθησε κιολας...Ελεος... θυμάμαι μάλιστα που τον κοπανάγανε και με μία μάσκα....όντως τον έκαναν ήρωα κιόλας :evil: τεσπα....χαίρομαι που συμφωνήσαμε έστω και στο τέλος χαιρετώ αφού σχολάω....πέρασε η ώρα
sotirakis.net Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 "Βοήθεια σας παρακαλώ..." Αυτό το ακούει κανείς ;;; Ακούει κανείς ότι ένας φοιτητής (θα μπορούσε να είναι κάποιος από πολλούς από εμάς εδώ μέσα) ζητάει βοήθεια ;;;;; Ζητάει βοήθεια, ζητάει να τον προστατέψει κάποιος από το ξύλο που τρώει από ασφαλίτες ! Από ξύλο που του ρίχνουν αυτοί οι οποίοι είναι διορισμένοι και πληρώνονται για να προστατεύουν τους πολίτες... Και οι ασφαλίτες φοράνε κουκούλες ! Πείτε μου που διαφοροποιούνται από τους αναρχικούς που αμαυρώνουν τις πορείες... Πείτε μου που διαφοροποιούνται από τους αστυνομικούς της χούντας... Πείτε μου που διαφοροποιούνται από την μορφή που έχει η αστυνομία σε κάθε μορφής απολυταρχικό καθεστώς... Πείτε μου που διαφοροποιούνται από αμόρφωτα ζώα που μοναδικό σκοπό έχουν να ικανοποιήσουν την καύλα τους για ξύλο... "Βοήθεια σας παρακαλώ..." Είδατε τις ειδήσεις χθες στο MEGA ; Είδατε πως έβαλε τρικλοποδιά ο ένας ασφαλίτης στο παιδί και το έριξε κάτω ; Είδατε πως το ρίχνουν επάνω σε εκείνη την γαμημένη την ζαρντινιέρα η οποία έφτασε να ειπωθεί ότι ο φοιτητής έπεσε επάνω της ;;;;;; Είδατε πως τόσοι μπάτσοι ήταν γύρω από το σκηνικό και δεν έκαναν απολύτως τίποτα ;;;;;;; Και κάνω τώρα εγώ τα ρητορικά ερωτήματα : Από την στιγμή που αυτοί οι οποίοι έχουν ρόλο να με προστατεύουν, έχουν την ελευθερία/ανοχή να κάνουν ότι θέλουν και στην συνέχεια ζητώντας μια συγνώμη να την βγάζουν λάδι, ποιος ο δικός μου ο ρόλος ; Από την στιγμή που κανένας αστυνομικός/αρχιαστυνομικός/ασφαλίτης/αρχιασφαλίτης δεν βγήκε από την πρώτη στιγμή να πει ότι "κάναμε λάθος", "ζητάμε ταπεινά συγνώμη", "αυτοί που το έκαναν αυτό, ο Χ, ο Υ και ο Ζ, θα αποπεμφθούν από το σώμα", ποιος ο ρόλος μου ; "Βοήθεια σας παρακαλώ..." Αν αυτά είναι τα ακούνητα και αμίλητα και δημοκρατικά και τηρητές της εντολής του λαού (κατά Πολύδωρα) στρατιωτάκια, τότε σε κάθε πορεία που θα βρεθώ, θα στοχεύω τα στρατιωτάκια... Γιατί απ' ότι φαίνεται έχουμε πόλεμο. Πόλεμο μεταξύ λογικής και ηλιθιότητας. Πόλεμο μεταξύ κράτους δικαίου και κράτους άναρχης καταστολής. Πόλεμο μεταξύ "δηλωμένων" αναρχικών και "αδήλωτων" φασιστών. Σε κάθε επόμενη πορεία, ένας από τους σκοπούς μου θα είναι να βλάψω αστυνομικούς. Ένας από τους σκοπούς μου θα είναι να φωτογραφίσω ασφαλίτες για να τους πλακώσουν στο ξύλο όποτε μπορέσουν αναρχικοί. Ένας από τους σκοπούς μου θα είναι να κάνω τον κάθε ΜΑΤατζη να μετανιώσει την στιγμή που αποφάσισε να βγάλει ένα μπόνους παραπάνω με το να έρθει στην πορεία. Ένας από τους σκοπούς μου θα είναι θα δώσω ακόμη μια κλωτσιά σε αυτήν την γαμοκοινωνία μας έτσι ώστε να φτάσει στον πάτο. Για να αλλάξει επιτέλους κάτι... Και για τυχόν ασφαλίτες/χαφιέδες που συχνάζουν στο forum τα στοιχεία μου είναι τα εξής : χχχ "Βοήθεια σας παρακαλώ..." Με κάθε συναίσθηση και ευθύνη όλων των παραπάνω, sotirakis.
agpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Φυσικά και δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί κομπλεξικοί που επιβεβαιώνονται χτυπώντας πολίτες εκ του ασφαλούς. Το συγκεκριμένο περιστατικό όμως τι δείχνει; Από τους περίπου δέκα παριστάμενους μόνο ένας αντέδρασε. Μόνο ένας τράβηξε, έστω απαλά, έναν ασφαλίτη που χτύπαγε τον πεσμένο συλληφθέντα. Η προϊσταμένη αρχή στη Θεσσαλονίκη προσπάθησε να κουκουλώσει το γεγονός. Ακόμα και αφού βγήκε το βίντεο, οι προφάσεις έδιναν και έπαιρναν. Ακόμα και τώρα το ζήτημα υποβαθμίζεται χαρακτηριζόμενο ως υπερβολή ενός αστυνομικού. Τουλάχιστον στη δική μου συνείδηση είναι κατάχρηση εξουσίας και, ακόμα χειρότερα, παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων. Από αυτά φαίνεται πως δυστυχώς τέτοιοι τύποι δεν είναι μια θλιβερή μειοψηφία στο σώμα των αστυνομικών. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Sorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Είμαι κι εγώ εξοργισμένος! Ακόμα κι αν παραλείψω το συμβάν, χθες κόντεψα να σπάσω την τηλεόραση όταν ο πρόεδρος των συνδικαλιστών(; ) της αστυνομίας είχε βγεί στο δελτίο του Alter και με απίστευτα εριστικό λόγο, μιλούσε προς έναν καθηγητή . Μιλάμε, είχα φρικάρει! Φασίστας μέχρι το κόκκαλο ο τύπος! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!!!!!!! Δηλαδή, όταν βλέπεις οτι ηγούνται τέτοιοι άνθρωποι(; ) σε κάποιο χώρο, πραγματικά νιώθεις τρομοκρατημένος και αηδιασμένος ταυτόγχρονα!
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μόνο ένας τράβηξε, έστω απαλά, έναν ασφαλίτη που χτύπαγε τον πεσμένο συλληφθέντα. Για να τον βάλει μπροστά να κρύψει το πλάνο? Τον ίδιο λέμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.