Προς το περιεχόμενο

17-11-2006-θεσ/νικη-ξυλοδαρμος φοιτητη

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε τωρα που οι αφαλιτες φορανε παλαιστηνιακα μαντηλια, κουκουλες και δερνουν,πετανε μολοτωφ,συμμετεχουν στα επεισοδια-μπαχαλα

μηπως να αρχισουμε και εμεις να ντυνομαστε ΜΑΤ?

αυτο το θεμα του κυπριου εγινε γνωστο απο τα Μ.Μ.Ε.

υπηρχαν 8 αυτοπτες μαρτυρες πανεπιστημιακοι αλλα και αλλοι που σιγουρα οι καταθεσεις τους αν το θεμα δεν ειχε αναδειχτει απο τα Μ.Μ.Ε. θα ειχαν χαθει σε γραφειοκρατικους μηχανισμους και μεσα στις καταθεσεις των αστυνομικων που υποστηριζουν οτι επεσε,γλυστρισε,σκονταψε κτλ...

&σε καμια περιπτωση δε θελω να πω οτι τα Μ.Μ.Ε. τα επιασε το φιλοτιμο-προφανως και προβαλαν το θεμα μονο και μονο επειδη ηταν ακραιο,βιαιο και θα ΠΟΥΛΟΥΣΕ(οπως και εγινε).

δεν πρεπει ομως να σκεφτουμε μεμωνομενα το συγκεκριμενο θεμα του ξυλοδαρμου του κυπριου αλλα τη συνολικη τακτικη που ακολουθει τελευταια η ΕΛ.ΑΣ.

εχουμε

*απαγωγες-ανακρισεις-βασανισμοι μεταναστων(πακιστανων κυριως),

*ξυλοδαρμοι ναυτεργατων,

*ξυλοδαρμοι φοιτητων στις πορειες των καταληψεων,

*σιδηρογροθιες στις πορειες Εκπαιδευτιικων,

*τωρα βασανισμοι φοιτητη σε κοινη θεα,

*κροτιδες/δακρυγονα(?) σε κεφαλι ηδη τραυματισμενου φοιτητη (αθηνα)17/11/2006(τι γρηγορα που ξεχαστηκε εε??)

*αστυνομικοι με κουκουλες να κανουν επεισοδια μεσα σε πορειες,

παρακρατικοι διπλα στα ΜΑΤ με στη ανοχη τους αν οχι τη συνεργασια τους...

*ακομη και κομματα στη βουλη να μιλουν ανοιχτα για παρακρατικους(δες βουλη χθες δηλωσεις παπανδρεου).

ποιος ομως τους εχει δωσει αυτο το χωρο ωστε να δρουν ετσι?

η Ν.Δημοκρατια?

προφανως οχι γιατι και επι Πασοκ καναν τα ιδια(δες ανοιγμενα κεφαλια συνταξιουχων)..

οπως αντιλαμβανεστε το θεμα δεν εινα πολιτικο τουλαχιστον οχι αμεσα.

κατ εμε περα απο τον γνωστο μας γκαντεμη, η ιδια η φυση/ιδιοτητα της δουλειας-ρολου της ΕΛ.ΑΣ. στη συγχρονη κοινωνια

ειναι αυτη που τους κανει να λειτουργουν με αυτο το τροπο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσα αφοριστικά εδώ μέσα, προς όλες τις "αντιμαχόμενες" ομάδες.

έχοντας παρελθόν "κωλόπαιδου" (το εννοώ, ήμουν μέγας κωλοπαιδαράς), νυν κυνικός (γι'αυτό και πολλοί με φωνάζουν φασιστόμουτρο, δεξιό και άλλα τέτοια κι εγώ γελάω) έχω να καταθέσω τις δικές μου εμπειρίες.

μικρός πήγαινα σε πορείες (και τώρα πάω αλλά όχι παντού κι όχι όπως τότε), με μασαγκάνα, μαύρα και μολότωφ και βαριοπούλα με το Black block, ποτέ όμως δεν ακούμπησα ξένη περιουσία. έχω να πω λοιπόν ότι τόσο εμείς όσο και οι ΜΑΤάδες σκάγαμε ψημένοι για ξύλο και ξέραμε πολύ καλά πότε θα γίνει καλό νταραβέρι. τους ΜΑΤάδες δεν τους λυπάμαι γιατί είναι αρματωμένοι και αν δέρναμε 3 στην πορεία τυχεροί ήμαστε. έχω φάει απίστευτο ξύλο από τα ΜΑΤ. με έχουν μαζέψει 3 φορές. τις 2 με άφησαν (κι ας έφταιγα). την άλλη με πήγαν στη ΓΑΔΑ όπου έφαγα το ξύλο της ζωής μου με χειροπέδες πίσω από την πλάτη από τα μουνιά τους ασφαλίτες. έχω δείρει ασφαλίτη που πιάσαμε σε πορεία. ένστολο όμως δεν έχω ακουμπήσει ποτέ. είναι απροστάτευτοι, δεν προκαλούν, είναι ευγενέστατοι (κατά κανόνα) και όποιο κωλόπαιδο τους ακουμπάει θέλει πολύ ξύλο. αυτοί οι άνθρωποι είναι τέρατα ψυχραιμίας (εγώ δε θα άντεχα αυτά που τραβάνε).

νομίζω ότι υπάρχει παρανόηση σχετικά με τα καθίκια της υπόθεσης. καθίκια είναι οι ασφαλίτες που δεν τους καταλαβαίνεις μέχρι να σε βουτήξουν. καθίκια είναι οι Χρυσαυγίτες (4 ράμματα στο φρύδι και ραγισμένη επιγονατίδα από τα καλόπαιδα). καθίκια είναι οι ΝΑΡίτες (τέτοιο μίσος προς όλους τους άλλους δεν έχω ξαναδεί, εκεί να δείτε τι μαζευαμε 100 εμείς 400 αυτοί). καθίκια είναι οι ΚΝίτες που θεωρούν ότι οποιαδήποτε αντιεξουσιαστική κίνηση τους ανήκει. και ο κατάλογος συνεχίζει.

κωλόπαιδο ήμουν γιατί δεν είχα κανένα δικαίωμα να επιβάλλω στους άλλους (της πορείας) και στους αστυνομικούς τη μαλακία που με έδερνε. αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. σε 2 τρακαρίσματά μου ήταν εξυπηρετικότατοι. σε αντικατάσταση ταυτότητας ήταν εξυπηρετικότατοι. σε εξακριβώσεις από ασφαλίτες πολλές φορές που αράζω Παπάγου-Χολαργό με φίλους μου ήταν ευγενέστατοι.

η αυθαιρεσία του κάθε μαλάκα είναι το πρόβλημα σ'αυτή τη χώρα, είτε λέγεται μπάτσος, είτε ΚΝίτης, ΠΑΣΠίτης κτλ! αλλά δείξτε λίγη κατανόηση προς μερικούς από αυτούς έστω ρε παιδιά, δοκιμάστε να κάνετε μία μέρα τη δουλειά αυτή και τα λέμε μετά. δεν την έχω κάνει και ούτε θέλω αλλά προσπαθώ να σέβομαι όλους...

Δημοσ.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο εξαναγκασμός του φασιστικού καθεστώτος, που θέλει ορισμένους φιλήσυχους, αξιαγάπητους νέους να ταχθούν στην υπηρεσία της ασφάλειας με το στανιό και δεμένους πισθάγκωνα. Απελευθερώστε τώρα το μικρό παιδί που κρύβουν στα κατάβαθα της ψυχής τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...