Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360: developers view

p3tran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαφορα μου με τον damis ειναι οτι εκεινος ασχολειται μαζι σου

damis θα προτιμουσες να περιμενεις και να παρεις το 360 στην revision 2 που θα βγει οπου να'ναι,

το οποιο θα ειναι πιο αθορυβο, θα εχει χαμηλoτερη καταναλωση και θα βγαζει λιγοτερη θερμοτητα,

ή το xbox rev.1 που βγηκε πριν απο ενα χρονο και παιζει τα ιδια games (απο τοτε)?

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
P3tran καταλαβαίνεις την διαφορά σου από τον damis72;

Daredevil δεν τα λέω εγώ αλλά τα site που έχω σε link στο τέλος του post. Δεν διαφωνείς λοιπόν μόνο μαζί μου αλλά και με αυτούς.

safws, allwste mporw na sou brw 10 links na lene to anti8eto apo ta alla 10 links o ka8enas loipon fitlrarei kai grafei ayta pou ton ekfrazoun kai 8ewrei swsta etsi?
Δημοσ.

Το δικό μου το 360 το πήρα 12/12/2005 ... 1 χρόνο τώρα το ευχαριστιέμαι και δεν θα περίμενα ούτε τρίμηνο ...

Θεωρώ ότι τότε όμως έπρεπε να έχω τουλάχιστον την δυνατότητα ψηφιακής εξόδου ... μου έβγαλε το Update που το κάνει 1080p και ψάχνω για τηλεόραση που να υποστηρίζει 1080p μεσω Component/VGA ... και οι περισσότερες (1080p) τρέχουσες τηλεοράσεις το υποστηρίζουν μόνο μέσω HDMI ...

Βέβαια υπάρχει ένα rumor στο net που λέει ότι to 360 μπορεί να βγάλει HDMI ... πως θα το κάνει αυτό δεν ξέρω ... αλλά επίσης υπάρχει rumor πως ο CELL είναι 3 φορές πιο γρήγορος από τον Xenon.

Ο θόρυβος δεν με πολυπειράζει... το μακελειό στο COD2 και στο COD3 τον καλύπτουν. Η θερμοκρασία μου αρέσει ... (το δωμάτιο είναι βορεινό :-D :-D )

Βέβαια ... αν η μαμά MS μου αντικαταστήσει το δικό μου (1ης φουρνιάς) με ένα Revision.2 (φυσικά δωρεαν :mrgreen: ) δεν θα πω όχι ...

Πόσα κομμάτια τέλoς πάντων είναι αυτά τα προβληματικά του πρώτου γύρου? 1 - 2 εκατομύρια ... εδώ η sony πήρε πίσω 20 εκατομμύρια μπαταρίες ... ας μας τα πάρει πίσω και η MS ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ok, ηθελα να καταλαβω τι ειδους gamer εισαι. με καλυψες.

νομιζω πως 1080p panel δεν χρειαζομαστε ακομα. 720p ειναι μια χαρα.

οταν οι τιμες σε μεγαλες διαστασεις ειναι καλες, βαζεις την 720p που εχεις τωρα στην κρεβατοκαμαρα και την αντικαθιστας με καννα γομαρι 1080p

η διαφορα αναλυσης δεν αξιζει καθολου τον κοπο αν δεν συνδιαστει με μια πολυ σημαντικη αυξηση στις διαστασεις προβολης. (εκτος αν εχεις ηδη 50αρα+, οποτε τα παραπανω δεν ισχυουν :D)

Δημοσ.
η διαφορα μου με τον damis ειναι οτι εκεινος ασχολειται μαζι σου

Η διαφορά είναι ότι αυτός έχει μυαλό και απαντάει με επιχειρήματα ενώ εσύ έχεις κάνει τα forum του insomnia να μοιάζουν με γήπεδο. Το χειρότερο είναι ότι "συζητάς" με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξεις γνώμη ακόμη και αν σου φέρουν τον ίδιο τον Gates να σου πει ότι κάνεις λάθος. Λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί είσαι νέος άνθρωπος.

Δημοσ.
ok, ηθελα να καταλαβω τι ειδους gamer εισαι. με καλυψες.

νομιζω πως 1080p panel δεν χρειαζομαστε ακομα. 720p ειναι μια χαρα.

οταν οι τιμες σε μεγαλες διαστασεις ειναι καλες, βαζεις την 720p που εχεις τωρα στην κρεβατοκαμαρα και την αντικαθιστας με καννα γομαρι 1080p

η διαφορα αναλυσης δεν αξιζει καθολου τον κοπο αν δεν συνδιαστει με μια πολυ σημαντικη αυξηση στις διαστασεις προβολης. (εκτος αν εχεις ηδη 50αρα+, οποτε τα παραπανω δεν ισχυουν :D)

εχεις καποιο δικιο εδω αλλα και παλι το μεγαλυτερο ρολο παιζει η αποσταση που παρακολουθεις, και 50"++ να εχεις αν βλεπεις στα 15 μετρα που να δεις διαφορα..

Δημοσ.

Εχω μία LG32" στο γραφείο - Playroom στην οποία παίζω με το XBOX360 και έχω συνδέσει και το PC.

Γεγονός είναι πως στην πραγματικότητα την διαφορά 720p και 1080p θα την δεί κάποιος σε τηλεοράσεις Over 46".

Δεν με πειράζει που δεν βλέπω 1080p ούτως η άλλως τα 1080p (αμιγώς) παιχνίδια θα αργήσουν .... αλλά ήθελα να χτυπήσω μία 40άρα Sony και δεν υποστηρίζει ούτε την μέγιστη ανάλυση (1920χ1080) μέσω VGA (max 1024x768) και από Component μέχρι 1080i ...

Και όλα αυτά δεν θα με έννοιαζαν αν το 360 είχε 1 HDMI....το οποίο βεβαια είναι σχετικό και το πόσο ανώτερο είναι ως μέσο σε σχέση με το Component.

Αλλά έλα που το υποστηρίζουν όλοι πλέον.

εχεις καποιο δικιο εδω αλλα και παλι το μεγαλυτερο ρολο παιζει η αποσταση που παρακολουθεις, και 50"++ να εχεις αν βλεπεις στα 15 μετρα που να δεις διαφορα..

Εννοείται ... πάντα στα 3-6 μέτρα... απο κει και πέρα το και 480i να έχει σιγά την διαφορά ...

Δημοσ.
Η διαφορά είναι ότι αυτός έχει μυαλό και απαντάει με επιχειρήματα ενώ εσύ έχεις κάνει τα forum του insomnia να μοιάζουν με γήπεδο. Το χειρότερο είναι ότι "συζητάς" με δεδομένο ότι δεν θα αλλάξεις γνώμη ακόμη και αν σου φέρουν τον ίδιο τον Gates να σου πει ότι κάνεις λάθος. Λυπάμαι. Λυπάμαι γιατί είσαι νέος άνθρωπος.

μηλαρακι μου, καθεσαι και γραφεις αραδες για να βγαλεις αχρηστη μια πλατφορμα αναπτυξης η οποια εχει κοστισει παρα πολλα εκατομμυρια, και οχι πως ειναι ΤΕΛΕΙΑ (αλλωστε δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, αλλα ποιος τα σκεφτεται αυτα)

αλλα ειναι αρκετα οργανωμενη ωστε να διδασκεται ως μαθημα στα καλυτερα πανεπιστημια,

και την συγκρινεις με τι?

με τα "εργαλεια αναπτυξης" του ps3, που μεχρι πριν δυο μηνες ψαχνανε ακομα ποιος θα τους φτιαξει ...compiler. (μην κατσω τωρα να ψαξω τι εχει απογινει και με αυτο και γελανε και οι ρεγγες!)

και με αυτα σου τα "επιχειρηματα" θες να αλλαξω και γνωμη? :D

τα σχολια των καλυτερων προγραμματιστων που εχουμε δημοσιευσει κατα καιρους περνανε απο διπλα σου χωρις -και καλα- να τα παιρνεις χαμπαρι,

(πιο προσφατο: carmack: το 360 εχει καλυτερα εργαλεια αναπτυξης απο τα pc) και το μονο που ξερεις να κανεις ειναι να αντιγραφεις πραγματα/παραπονα κατα των windows και του xbox.

παραξενευτηκες που διαβασες αυτο που εγραψα πριν?

καθε φορα που τρολαρεις εκτος τροχιας θες να σου απανταει ο ιδιος ανθρωπος με επιχειρηματα?

ε τοτε μαθε να τον σεβεσαι και οχι να του μιλας με το δικο σου στυλακι!

παντα η αυξηση διαστασης εννοειται με την αποσταση θεασης σταθερη!!! τηλεοραση θελει να αλλαξει ο ανθρωπας, οχι σπιτι!!:D

Δημοσ.

P3tran δεν ασχολούμαι, εκτός ελάχιστον περιπτώσεων, με κανένα άλλο topic πλην των Wii και DS. Δεν ξέρω λοιπόν αν έγραψες και για άλλους προγραμματιστές που είπαν το ίδιο.

Από εκεί και πέρα η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη!!! Είσαι συνεχώς εριστικός και απλά μας σπας τα... νεύρα. Ασχολείσου ρε παλικάρι μου με το 360 σου και άσε μας να χαρούμε ότι έχουμε. Έτσι θα χαίρεσαι και εσύ περισσότερη ώρα το 360.

Εγώ είπα (μια και δεν το κατάλαβες):

1. Το PS3 είναι ισχυρότερο. Ανέφερα και τεχνικές λεπτομέρειες για να στηρίξω αυτόν τον ισχυρισμό.

2. Τα εργαλεία του 360 δεν είναι και τόσο τέλεια. Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω αν είναι τα καλύτερα. Έχουν βασικές ελλείψεις και αδυναμίες.

3. Είπα πως δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κανένα παιχνίδι που να εξαντλεί την δύναμη του 360 και του PS3.

Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν μωρό. Μεγάλωσες πια!!! Μην προσπαθείς να μας επιβάλεις την γνώμη σου και θυμήσου ότι μιλάς σε forum και όχι στο γήπεδο.

Δημοσ.
παρε μονο wii να παρεις ενα μηδενικο απο μενα :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Καλά....θα τα ξαναπούμε αυτά σε λίγο καιρό.

Γιατί αν το Wii ακολουθήσει τη πορεία του DS θα αναθεωρηθούν πολλές απόψεις εδώ μέσα...

Δημοσ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Καλά....θα τα ξαναπούμε αυτά σε λίγο καιρό.

Γιατί αν το Wii ακολουθήσει τη πορεία του DS θα αναθεωρηθούν πολλές απόψεις εδώ μέσα...

Οπως και αν ακολουθήσει την πορεία του Gc θα έρθω να σε βρω στη Κυπρο τότε!!!

Δημοσ.

na pw kai egw thn apopsh mou, auto pou katalava me vash auta poy grafei o developer einai pws to xbox360 kanei pio eukolh thn zwh stous developers kai vgazoun ta paixnidakia xwris poli kopo me ikanopoihtika grafika. Oi pragmatikes paixnidares omws kai oi true artists programatizoun panw se ps3, nai men einai pio spastiko gia tous developers alla exei terastia diafora sthn poiothta tou paixnidiou. ta ports apo to 360 sto ps3 isws na mhn einai kala alla ta games made gia ps3 sigoura tha einai theika eidika se 1-2 xronia. Metaksi mas egw protimw 2-3 kalous titlous para ena swro easy programed crappy games, paradeigmata twn opoiwn yparxoun apeira gia to xbox mou.

Δημοσ.
P3tran δεν ασχολούμαι, εκτός ελάχιστον περιπτώσεων, με κανένα άλλο topic πλην των Wii και DS. Δεν ξέρω λοιπόν αν έγραψες και για άλλους προγραμματιστές που είπαν το ίδιο.

το ειπα ηδη οτι ολο αυτο λες προς υπερασπιση σου: "δεν διαβαζω το ενα, δεν διαβαζω το αλλο". οποτε δεν μας λες κατι νεoτερο.

παρ'ολα αυτα, αφου εκφερεις γνωμη -και μαλιστα 2 σελιδες γνωμη- σχετικα με τα περιβαλλοντα προγραμματισμου,

το λιγοτερο που θα περιμενε κανεις απο μερους σου (αφου δεν εχεις προσωπικη εμπειρια σε αυτες τις κονσολες ουτε καν σαν χρηστης, ποσο μαλλον σαν προγραμματιστης) ειναι να εισαι ενημερος για το τι λενε οι τοπ προγραμματιστες στον χωρο, ειτε τα εχεις διαβασει απο εμενα ειτε απο καποιον αλλον.

αλλιως εισαι εκτος πραγματικοτητας. (και το γρασιδι ειναι πρασινο)

λαθος και αυτο που λες οτι κανεις δεν προκειται να εξαντλησει τη δυναμη του 360. αυτο ισχυει μονο για το ps3.

το 360 ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε απο ενα σημειο και μετα, να το στιβουν σα λεμονι.

Δημοσ.

εγω ολη αυτη την επιθεση στον P3tran απο μερικους δεν την εχω καταλαβει, δεν μπορειτε να απαντησετε με επιχειρηματα σε αυτα που λεει και αρχιζετε τα "εισαι απαισιος εισαι εριστικος μας σπας τα νευρα" και αλλα τετοια??

τελικα μονο ο slay ηταν το "αντιπαλο δεος":mrgreen: :mrgreen:

το Χ360 εχει τα καλυτερα developement tools απο καθε αλλη κονσολα ever.. το δηλωσε και ο john carmack "the Xbox 360 is the first console that I've ever worked with that actually has development tools that are better for games than what we've got for the PC." τι να λεμε τωρα..:-D :-D

Δημοσ.
Εχω μία LG32" στο γραφείο - Playroom στην οποία παίζω με το XBOX360 και έχω συνδέσει και το PC.

Γεγονός είναι πως στην πραγματικότητα την διαφορά 720p και 1080p θα την δεί κάποιος σε τηλεοράσεις Over 46".

Δεν με πειράζει που δεν βλέπω 1080p ούτως η άλλως τα 1080p (αμιγώς) παιχνίδια θα αργήσουν .... αλλά ήθελα να χτυπήσω μία 40άρα Sony και δεν υποστηρίζει ούτε την μέγιστη ανάλυση (1920χ1080) μέσω VGA (max 1024x768 ) και από Component μέχρι 1080i ...

Και όλα αυτά δεν θα με έννοιαζαν αν το 360 είχε 1 HDMI....το οποίο βεβαια είναι σχετικό και το πόσο ανώτερο είναι ως μέσο σε σχέση με το Component.

Αλλά έλα που το υποστηρίζουν όλοι πλέον.

Εννοείται ... πάντα στα 3-6 μέτρα... απο κει και πέρα το και 480i να έχει σιγά την διαφορά ...

Έλα βρε αδερφέ, πες τα να σε ακούσουν κι άλλοι. Που έχουν λυσσάξει όλοι με το 1080p και τι μάπα είναι η τηλεόραση και η κονσόλα αν δεν υποστηρίζει 1080p και δώστου "ζήτω το 1080p" για να πουλήσουν οι...άμεσα ενδιαφερόμενοι τις 1080p που φέρνουν στα 3000+ ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...