damis72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Θα προσπαθήσω να εξηγήσω την λειτουργία των Cell (PS3) και Xenon (XBox 360) με όσο γίνεται πιο απλά λόγια. Φαντάσου να το εξηγούσες πολύπλοκα ...
apple64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ας πούμε ότι έχουμε ένα Switch. Στο Switch αυτό έχουμε πέντε περιπτώσεις. Όταν το πρόγραμμα τρέχει θέλουμε αν ο χρήστης επιλέξει το 3 να τρέχουν και τα 4,5. Πως θα το κάνουμε αυτό σε .Net; Dynamic Typing, nonrestrictive objects και Key-Value coding ξέρει η Μ$ τι είναι; Τα άπειρα bug του .Net και τα περίεργα κολλήματα που τα βάζεις. 5 δις δολάρια για R&D πάνε στον γάμο του καραγκιόζη. Προγραμματισε ορθολογικα...). Ναι! Σαν την Microsoft!!! Για παράδειγμα βάλε τον χρήστη να πατάει Έναρξη ώστε να φτάσει στην επιλογή κλεισίματος του υπολογιστή!!! Ποιος ορθολογικός άνθρωπος θα το σκεφτόταν αυτό; Φαντάσου να το εξηγούσες πολύπλοκα ... Ποιο απλά δεν γίνεται. Όποιος καταλαβαίνει, καλώς. Οι υπόλοιποι δεν πρέπει καν να ενδιαφέρονται για την βλακεία που είπε ο προγραμματιστής που αναφέρει ο P3tran και για αυτά που γράφω εγώ.
Pytzamarama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ας πούμε ότι έχουμε ένα Switch. Στο Switch αυτό έχουμε πέντε περιπτώσεις. Όταν το πρόγραμμα τρέχει θέλουμε αν ο χρήστης επιλέξει το 3 να τρέχουν και τα 4,5. Πως θα το κάνουμε αυτό σε .Net; Η αποθεωση του OOP...
BossDoc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το PSX όταν βγήκε μαζί με το SEGA DREAMCAST ήταν χειρότερο, Το PS2 όταν βγήκε ήταν χειρότερο στα χαρτιά απο το XBOX που ερχότανε. To PS3 είναι χειρότερο απο το XBOX360. Συμπεράσματα δικά σας
Pytzamarama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παντως apple το post σου ηταν ενδιαφερον και συμπυκνωμενο
Daredevil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Τα άπειρα bug του .Net και τα περίεργα κολλήματα που τα βάζεις. 5 δις δολάρια για R&D πάνε στον γάμο του καραγκιόζη.apeira...??? nomizw milaei o mac xrhsths mesa sou m8 Ναι! Σαν την Microsoft!!! Για παράδειγμα βάλε τον χρήστη να πατάει Έναρξη ώστε να φτάσει στην επιλογή κλεισίματος του υπολογιστή!!! Ποιος ορθολογικός άνθρωπος θα το σκεφτόταν αυτό;ontws lol alla asxeto me thn or8othta programmatismou
apple64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παλικάρι μου η M$ μόλις πριν 3 χρόνια ανακάλυψε το full Object Orientation. Μέσα σε ένα Object μπορεί να έχει και Switch ξέρεις. Άπειρα. Καλά το είπα. Αν είχες να ολοκληρώσεις εργασία και πάλευες με τα bug του .Νet αυτό θα έλεγες και εσύ.
damis72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Επειδή ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σχετικά με τα εργαλεία ανάπτυξης, οι μόνοι αρμόδιοι να κρίνουν είναι οι Developers. Και ΟΧΙ ένας-δύο κορυφαίοι Developers που μπορούν να "ξεζουμίσουν" κυριολεκτικά ένα μηχάνημα αλλά η μάζα των developers. Η Ιστορία μας έχει δείξει ότι δεν επικρατεί το καλύτερο αλλά το πιό "απλό" και εύχρηστο. - Τα windows 3.1/95 ήταν 20/10 φορές χειρότερα από το OS/2 της ΙΒΜ... το θυμάται κανείς αυτό? θυμάται κανείς τι "έλειπε" από το OS/2 ? Mainstream Developers - Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι το λειτουργικό της Apple ήταν ανέκαθεν πιο ισχυρό και πιο εύχρηστο από τα αντίστοιχα της MS τι της "ελειπε" της Apple υποστήριξη από Mainstream Developers. Το Visual Studio .net είναι σημαντικά πιο αργό (βαρύ) από σχεδόν όλες τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες (και δεν κάνει και κάποια πράγματα) αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να σας πω ποιά πλατφόρμα επικρατεί και ποιά θα είναι η επικτρατέστερη. Άποψη μου είναι ότι ΑΝ η ΜS έχοντας δώσει ένα εργαλείο ανάπτυξης που (όπως λένε οι Developers στο net) είναι καλύτερο/πιό εύκολο στην αγορά έχει ήδη κερδίσει μία σημαντική μάχη στον επονομαζόμενο "πολεμο των κονσολών". Το γιατί είναι απλό ...
apple64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Και ΟΧΙ ένας-δύο κορυφαίοι Developers που μπορούν να "ξεζουμίσουν" κυριολεκτικά ένα μηχάνημα αλλά η μάζα των developers. Η μάζα λοιπόν λέει ότι το PS3 είναι ισχυρότερο. Και είναι...
unre@l Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Sorry re paidia giati den katalava kai eimai periergos na ma8o. Ti sxesi exei to pos 8a stamatiseis mia while me to .NET? O_o
Daredevil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Sorry re paidia giati den katalava kai eimai periergos na ma8o.Ti sxesi exei to pos 8a stamatiseis mia while me to .NET? O_o koita o ka8enas antilambanete ta pragmata aloiws kai ta para8etei aloiws o filos apple64 exei ypopsin kapoia pragmata pou xtypane se periballon .net kai 8ewrei oti proballontas ayta 8a mporesei na yposthri3ei ta legomena tou oti to .net einai gia ta mpaza. Fysika ayto einai to idio me to na sou pw pws h ferrari den kanei se sena dioti 2 599 kahkan apo yper8ermansh sta frena xwris na labw polla pragmata ypopsin mou px a)pws odhgas b)an pata freno (parado3o alla ok) c) an ....... Akribws loipon me thn idia logikh exei grapsei kai ta parapanw ar8ra peri cpu gpu klp gia 3h 4h fora, an deis kai ta prohgoumena post tou kollaei sto idio problhma kai sygkrinei ta cpus mesa apo kei sto 8ewrhtiko pedio pou 8etei o idios. sto beyond xoun ginei kata kairous arketes syzhthseis kai exoun dhmmosieytei ar8ra me pio eggyres analyseisn oi opoies deixnoun pws to problhma aytoo den paizei rolo se mia tetoia konsola.
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά μία είναι η γλώσσα. Assembly. Μιλάς κατευθείαν στη καρδιά του επεξεργαστή. Άσχετο βέβαια αν ένα παιχνίδι χρειάζεται 12 μήνες για να γραφτεί σε C και 10 χρόνια για να γραφτεί σε Assembly... 0 και 1 δώστε μου και τη ψυχή μου πάρτε.
damis72 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Η μάζα λοιπόν λέει ότι το PS3 είναι ισχυρότερο. Και είναι... Πιθανότατα ... τελικά όμως ο χρόνος θα δείξει αν και κατά πόσο η "δύναμη" του Ps3 το περάσει στην 1η θέση. Αυτά τα πράγματα κρίνονται από λεπτομέρειες που δεν τις γνωρίζεις εκ των προτέρων, γιατί αν ήξερες απλούστατα θα το είχες χειριστεί διαφορετικά. Σημασία έχει το αποτέλεσμα το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. - Πόσα παιχνίδια έχει (ή θα έχει) διαθέσιμα η κάθε κονσόλα - Πόσο πιο εύκολα πουλιέται (brand name vs τιμή) μία κονσόλα - Πόσο θα το διαφημίσει (άμεσα ή έμμεσα) η κάθε εταιρία - Πόσοι Developers θα το ασπαστούν ως πρωταρχική κονσόλα - Πόσο θα μετρήσει το on-line gaming - Πόσο "κακό" image θα δημιουργήσει - Πόσα λάθη θα κάνει η κάθε εταιρία στον χειρισμό του προϊόντος της - των πελατών της και πιθανότατα άλλες χίλιες διαφορετικές λεπτομέρειες. Οπότε ας μην προσπαθούμε να βγάλουμε συμπέρασμα γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε πραγματικά με "πρωτόγνωρες" συνθήκες οι οποίες δεν έχουν αντίστοιχο ιστορικό. Λάθη έχουν γίνει και από την MS και από την SONY στις συγκεκριμένες κονσόλες (με την Nintendo δεν ασχολούμαι γιατί δεν με ενδιαφέρει προσωπικά). Σχετικά: Δεν νοείται 3ης γενιάς κονσόλα και να μην έχει ψηφιακή έξοδο (XBOX360). Δεν νοείται 3ης γενιάς κονσόλα και να μην έχει rumble (PS3). Δεν νοείται Home Entertainment System και να ακούγεται σαν Server (Ξέρετε ποιό). Δεν νοείται Home Entertainment System και να κοστίζει 600€ χωρίς το ψηφιακό καλώδιο (Δηλαδή μου επιβάλεις το Blu-Ray αλλά δεν μου δίνεις καλώδιο για να το χρησιμοποιήσω). και πολλά άλλα που θα ανακαλύψουμε στην πορεία... Εχω 360 και "ίσως" πάρω και Ps3 όταν έρθει η ώρα του ... όταν θα κάνει 300 και έχει αξιόλογο Online (παιχνίδια κορυφαία θα έχει σίγουρα τότε).
p3tran Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 0 και 1 δώστε μου και τη ψυχή μου πάρτε. παρε μονο wii να παρεις ενα μηδενικο απο μενα
apple64 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 P3tran καταλαβαίνεις την διαφορά σου από τον damis72; Daredevil δεν τα λέω εγώ αλλά τα site που έχω σε link στο τέλος του post. Δεν διαφωνείς λοιπόν μόνο μαζί μου αλλά και με αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.