@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον αδερφια εχουμε και λεμε.... Περιμενω εναν 250αρι wd ks και θελω να εγκατασησω vista/ubuntu/solaris και tiger 10.4.6. Τα vista k solaris πιο πολυ απο περιεργεια και μαλλον θα μεινω με ubuntu η τα tiger(εαν δουλεψουν τελικα...). Με ποιο σειρα να τα εγκαταστησω και ποσο χωρο να δωσω στο καθενα?Ελεγα και για ενα πεμπτο partition για αρχεια/μουσικη κτλ,πως πρεπει να το διαμορφωσω για να τον βλεπουν τα λειτουργικα?
paravatis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 file mou sry gia tin epemvasi alla endiaferomai gia to idio praqgma akrivos! pos mporei na paiksei toger se win based platform? thelei kapoio emulator i trexei kateftheian? episis leo na valo winxp pro, vista k tiger. opoios mporesei na mas dosei odigies/plirofories tha eimai ypoxreos
The_Judas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το 5ο partition καλό είναι να το διαμορφώσεις σε FAT32 για να μπορούν να κανουν read/write όλα τα λειτουργικά. Αν θες μόνο read λειτουργία για το partition πιθανόν να καλυφθείς και με το NTFS, αν έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών.
paravatis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 nai alla pio os prepei na mpei primary?? ta ypoloipa tha ta anagnorisei mono tou k tha vgazei boot loader i xreiazetai na egatastathei kapoios? an nai poia einai i diadikasia??
@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 nai alla pio os prepei na mpei primary?? ta ypoloipa tha ta anagnorisei mono tou k tha vgazei boot loader i xreiazetai na egatastathei kapoios? an nai poia einai i diadikasia?? Στην δικη μου περιπτωση εαν ολα πανε ρολοι λογικα θα εμφανιζετε ο grub του linux...Εσυ λογικα θα πρεπει να ψαχτεις με το acronis η κατι αντιστοιχο...
hexadecimal Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 προσεξε το Solaris και το Linux swap...
@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 file mou sry gia tin epemvasi alla endiaferomai gia to idio praqgma akrivos! pos mporei na paiksei toger se win based platform? thelei kapoio emulator i trexei kateftheian? Μπορεις να τα τρεξεις με emulator αλλα εγω θα τα εγκαταστησω κανονικα και ευελπιστω ολα να κυλισουν αισια...Η εκβαση του αποτελεσματος εξαρταται απο το hardware το οποιο εχεις...Για πες το δικο σου(τα παντα ομως ακομα)?
moshelas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ίσως είμαι λίγο ξέμπαρκος στο topic (συγχωρέστε με), αλλά έχω μια απορία. Άν αγοράσω έναν εξωτερικό δίσκο , μπορώ να εγκαταστήσω ubuntu και όποτε θέλω να κάνω boot απο τον δίσκο usb και να τρέχω linux (κάτι σαν live cd αλλά μόνιμο)? Ουσιαστικά θέλω να έχω linux , χωρίς όμως να επιρρεάσω το υπάρχον σύστημα.....
paravatis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 to h/w einai afto mexri k tin alli evdomada. ap'o,ti eida gia compatibility tha paiksei ektos apo kana sata controller pou xestik@ kiolas.. apo tin epomeni vdomada tha exo sti diathesi mou(elpizo) mobo me 965pt k c2d na kano dokimes... vlepoume pos tha paei to tiger... mallon me kovo gia install prota se mac os k meta winxp. tha peirakso boot.ini k chain0 k o theos voithos...
@topos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 προσεξε το Solaris και το Linux swap... Tι ακριβως να προσεξω αδερφε? Και με ποια σειρα λετε? Εγω ελεγα solaris/mac os/vista/ubuntu... to h/w einai afto mexri... Υποθετω οτι μιλας για την υπογραφη σου.Εχω ακουσει για πολλα προβληματα για amd+mac os.Καλη επιτυχια παντως.
hexadecimal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Tι ακριβως να προσεξω αδερφε? Αυτο να προσεξεις...
paravatis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 k ego ta idia diavazo alla mia dokimi tha mas peisei... alloste apo amd configurations to pio symvato pou vrisko einai nf4ultra opote pistevo pos exo tis kalyteres pithanotites paei k afto to s/k mou fainetai...
Kain Origin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόοον... Η αναζήτηση δεν βρήκε κάτι ικανοποιητικό οπότε θα ρωτήσω εδώ για να μην φτιάχνω νέο θέμα: Θέλω να εγκαταστήσω στο ίδιο PC τα Windows XP, TINY Linux και MONA OS. Επειδή όμως δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο, θα ήθελα να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Θέλω μάλιστα στην εκκίνηση του υπολογιστή να με ρωτάει ποιό λειτουργικό θέλω να τρέξω κάθε φορά. Σκοπεύω να διαθέσω 1 Gb στο κάθε λειτουργικό εκτός από τα XP που θα έχουν όλο όσο περισσεύει από τα άλλα λειτουργικά. Επίσης θέλω να έχω 1 Gb στο οποίο να εγκαθιστώ/απεγκαθιστώ λειτουργικά για να τα δοκιμάζω. Γίνεται να το κάνω αυτό χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.