Sadako Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δηλαδή με άλλα λόγια, ένα array που έχει τιμές και συγκεκριμένο μέγεθος, 'η να το σβήσω και να δημιουργήσω ένα άλλο με άλλο μέγεθος, ή με κάποιον τρόπο να αλλάξω τις ιδιότητες του. Για να διευκρινίσω τι ακριβώς θέλω να κάνω, έχω ένα array που μέσα απο κάποια διαδικασία, δεν έχει κανένα στοιχείο, δηλαδή array.length = 0. Στην πορεία όμως του προγράμματος, εγώ θέλω υπο κάποιες συνθήκες να βάλω ένα στοιχείο μέσα. Μπορώ να το κάνω??
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 tote xrhsimopoihse Vector http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/util/Vector.html
deker Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να το κάνεις με ArrayList. Η συμπεριφορά της κλάσης ArrayList και οι δυνατότητες είναι παρόμοιες εκείνων της κλάσης Vector. H κυριότερη διαφορά ανάμεσα στις Vector και ArrayList είναι ότι τα αντικείμενα της κλάσης Vector είναι συγχρονισμένα ως προεπιλογή, ενώ τα αντικείμενα της κλάσης ArrayList όχι. Οι ασυγχρόνιστες συλλογές παρέχουν καλύτερη απόδοση από τις συγχρονισμένες. Γι' αυτό, η ArrayList προτιμάται τυπικά έναντι της Vector σε προγράμματα που δεν μοιράζονται μια συλλογή μέσω νημάτων. Υ.Γ. Δεν θέλω να ρίξω τον natural_sgf, το έθεσε πολύ σωστά, αλλά αν είναι να χρησιμοποιήσεις σε αυτό το πρόγραμμα που μου έχεις στείλει μία από τις 2 κλάσεις, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις την ArrayList.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.