Captain_Darling Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αντιμετωπίζω το εξή πρόβλημα. Αγόρασα μπουκαλάκια για να ξαναγεμίσω τον εκτυπωτή μου ΗP Photosmart 7260. Το πρόβλημα είναι στα έγχρωμα Νο.57 ( οχι τα φωτογραφικά Νο.58 ) Magenta, Cyan, Yellow. Ενω το χρωμα ειναι σωστό όταν το στάζω στο χαρτί απο το μπουκάλι, ο εκτυπωτής δεν τυπώνει σωστά τα τρια αυτά χρώματα. Moυ βγάζει σχεδόν λαδί το κίτρινο, μωβ το magenta και βγάζει λάθος και το cyan. Επαναλαμβάνω ότι τα μελάνια στο μπουκάλι έχουν την σωστή απόχρωση. Τι μπορεί να φταίει και δεν βγαίνουν σωστά από το cartridge όταν τυπώνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μηπως δεν καθαρισες την συριγγα που τα εβαλες μεσα μετα απο το γεμισμα καθε χρωματος??Ετσι την πατησα και εγω μια φορα λογω οτι βαριομουν να την καθαρισω..Μηπως ειχε μεινει "αυθεντικη" μελανη μεσα και αναμειχτηκε με αυτη που προσθεσες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Αυτό το κακό το έχουν το ξαναγεμίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain_Darling Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μηπως δεν καθαρισες την συριγγα που τα εβαλες μεσα μετα απο το γεμισμα καθε χρωματος??Ετσι την πατησα και εγω μια φορα λογω οτι βαριομουν να την καθαρισω..Μηπως ειχε μεινει "αυθεντικη" μελανη μεσα και αναμειχτηκε με αυτη που προσθεσες??? Γεμισα το καθένα με την δική του σύριγγα! Τώρα για το αν είχε μεσα αυθεντική μέλανη δεν ξέρω αλλα τα μελάνια δεν τύπωναν, είχαν στερέψει. Αλλα και αν είχαν δεν νομίζω να είναι εκέι το πρόβλημα. Μήπως όταν τον έβαλα τον εκτυπωτή να κάνει καθαρισμό κεφαλής σε βάθος έβγαλε πολύ cyan και λέρωσε τα άλλα? Δεν ξέρω τι να πω... :? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει και εμένα.... EDIT Αλλά πάλι το cyan τι το λέρωσε? Τι παράξενα ειναι αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Τίποτε δεν λέρωσε τίποτε. Αν είσαι σίγουρος ότι έβαλες σωστά τα χρώματα και δεν μπέρδεψες κάποιο δοχείο τότε δύο πράματα συμβαίνουν. 1)Η μελάνη ήταν κακής ποιότητας. 2)Ήταν πολύ καιρό στεγνωμένη η κεφαλή και έχει χαλάσει. Γενικά ότι οδηγίες και να έχω διαβάσει λένε να μένει λίγο από την παλια μελάνη μέσα ή αν τελειώσει να γίνεται το γέμισμα αμέσως. Το να ανακετεύτηκαν κατά την εκτύπωση απλά ξέχασέ το. Μάλλον η κεφαλή έχει χαλάσει και δεν ψεκάζει αλλα "ποτίζει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον το 2. Αυτος ο εκτυπωτης δεν παιρνει φθηνα ξαναγεμισμενα (ετοιμα) μελανια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.