sarantatessera Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Έχεις link? Είμαι από επαρχία και για να επισκεφτώ κάποιο κατάστημα πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι.
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τις προαλλες ειχα δει ζωνη με 530 ευρω.. Λίνκ ή φώτο?
jason_rethymno Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Απαγορεύεται να βγάζεις φωτογραφίες σε μαγαζιά.
sarantatessera Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Λινκ για τα bertolucci εννοώ Υπάρχει λινκ;
chaplin1981 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Απαγορεύεται να βγάζεις φωτογραφίες σε μαγαζιά. επιτρεπεται ομως να μας παρακολουθουν με καμερα ε?o tempora o mores:mad:
chill Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Υπάρχει λινκ; Έψαξα στο google και δεν βρήκα κάτι.....αν είναι δυνατόν :/
kaiowas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πριν κανα μηνα πηρα 2 κουστουμια απο Fena Θεσσαλονικης( οχι το στοκ το κανονικο), ειχε 60% εκπτωση σε περσινα μοντελα. Πηρα 2 Cerutti με 300 ευρω εκαστο, αρκετα καλη τιμη για την ποιοτητα τους. Αν ξερεις ακριβως το νουμερο σου στην εταιρια που θες να αγορασεις και το yoox εχει εκπτωσεις στα κουστουμια, συνηθως με 300-400 ευρω βρισκεις πολυ καλα κομματια.
sarantatessera Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Πριν κανα μηνα πηρα 2 κουστουμια απο Fena Θεσσαλονικης( οχι το στοκ το κανονικο), ειχε 60% εκπτωση σε περσινα μοντελα. Πηρα 2 Cerutti με 300 ευρω εκαστο, αρκετα καλη τιμη για την ποιοτητα τους. Αν ξερεις ακριβως το νουμερο σου στην εταιρια που θες να αγορασεις και το yoox εχει εκπτωσεις στα κουστουμια, συνηθως με 300-400 ευρω βρισκεις πολυ καλα κομματια. Συν τα παπούτσια όμως, πάει γύρω στα 500. Όντως πολύ καλά στο yoox, αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται τα παπούτσια στην τιμή, έτσι δεν είναι;
nikoss17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Γραβάτα δεν έχω φορέσεο ποτέ,ούτε σακάκι κουστουμιού,τα υπόλοιπα ναι,και είμαι 17.
pigos23 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια Μιας κ εχω τωρα το καλοκαιρι 4 γαμους συνολικα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας ως προς την επιλογη κουστουμιου... Εχω ηδη δυο σε μαυρο κ γκρι (σχετικα σκουρο) Αν ξεκινησουμε απο αυτα πιστευετε οτι ως χρωματα ''αντεχονται'' το καλοκαιρι?? Κ αν ναι ποιο απο τα 2 θα διαλεγατε?? Παπουτσια εχω μαυρα,μπλε σκουρα, λευκα κ γκρι(σουεντ) ολα σε στιλ μοκασινι... Γενικα επειδη δεν θελω να σκαω κ αλλα λεφτα πιο συνδυασμο θα προτεινατε?? Το γκρι σαν κουστουμι παει με λευκη ζωνη/παπουτσι ή μαυρη ζωνη/παπουτσι αντιστοιχα?? Αν αποφασισω τελικα να παρω ενα καινουριο κουστουμι τι καλοκαιρινο χρωμα θα μου προτεινατε (ετσι ωστε να το συνδυασω κ με τα παπουτσια που εχω) Thanks
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ποσο σκουρο ειναι το γκρι; Θα το προτιμουσα απο μαυρο ειδικα αν ειναι εντελως χειμερινα και τα δυο. Με το γκρι θα βαλεις μαυρη ζωνη και μαυρο μοκασινι. Αν παρεις καλοκαιρινο κοστουμι θα προτεινα χρωμα της αμμου (προς το μπεζ παει) σε λινο με καμηλο μοκασινι. Βεβαια το χρωμα που σου προτεινω δυσκολα να το συνδυασεις με τα υπαρχοντα παπουτσια, αλλα ειναι φοβερος συνδυασμος.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια Μιας κ εχω τωρα το καλοκαιρι 4 γαμους συνολικα θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας ως προς την επιλογη κουστουμιου... Εχω ηδη δυο σε μαυρο κ γκρι (σχετικα σκουρο) Αν ξεκινησουμε απο αυτα πιστευετε οτι ως χρωματα ''αντεχονται'' το καλοκαιρι?? Κ αν ναι ποιο απο τα 2 θα διαλεγατε?? Παπουτσια εχω μαυρα,μπλε σκουρα, λευκα κ γκρι(σουεντ) ολα σε στιλ μοκασινι... Γενικα επειδη δεν θελω να σκαω κ αλλα λεφτα πιο συνδυασμο θα προτεινατε?? Το γκρι σαν κουστουμι παει με λευκη ζωνη/παπουτσι ή μαυρη ζωνη/παπουτσι αντιστοιχα?? Αν αποφασισω τελικα να παρω ενα καινουριο κουστουμι τι καλοκαιρινο χρωμα θα μου προτεινατε (ετσι ωστε να το συνδυασω κ με τα παπουτσια που εχω) Thanks Εκτός από το χρώμα, το βασικό είναι και το ύφασμα του κοστουμιού. Αν είναι χειμερινά κοστούμια, θα σκάσεις εάν πας σε γάμο το καλοκαίρι. Ως προς τους συνδυασμούς: προσωπικά θα πρότεινα γκρίζο κουστούμι με μαύρη ζώνη-μαύρα παπούτσια. Ξεχνάς τη λευκή ζώνη και τα λευκά παπούτσια, εκτός αν έχεις λευκό κοστούμι.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Επισης μην ξεχασεις πως το χρωμα της καλτσας το συνδυαζουμε με το χρωμα του παντελονιου και οχι του παπουτσιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα