Sonick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν,σήμερα θα τρελαθώ!Άνοιξα τον υπολογιστή,πήγα να μπω στο yahoo,η σελίδα δεν ανοιγε.Πάω να μπω στο google τα ίδια.Άλλες σελίδες τις ανοίγει κανονικά.Π.χ in.gr,pathfinder.gr.yahoo,google,msn τίποτα.Έχω adsl σύνδεση.Υποψιάζομαι ιό.Έχει τύχει τίποτα παρόμοιο σε κανέναν;
GRECTORAS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 IE, firefox opera sth else?με τι?πάντως ένα γενικότερο κόλλημα παιζει(κ σε μένα με firefox)και στη δουλεια.κάνε και κάνα scanarismataki καλού κακού
Sonick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Υπάρχουν σελίδες με κατάληξη com που ανοίγουν και με κατάληξη gr που δεν ανοίγουν.Χρησιμοποιώ και firefox και explorer.Kαι scan έκανα,δεν βρήκε τίποτα.Μέχρι και restore έκανα.Σκέφτομαι μήπως είναι πρόβλημα πάροχου.
antonisid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ε ναι λογικά..πάρε τους ένα τηλέφωνο..Good luck
tony_pap3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 γνώμη μου. ότι provider και να έχεις προτείνω να βάλεις dns της Forthnet. πχ 194.219.227.2
Anduril Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Εχω το ιδιο προβλημα ακριβως απο σημερα το μεσημερι!!!Δεν ανοιγει τπτ!!!Μπορω σε γενικες γραμμες να συνδεθω στο νετ (πχ να μπω στο world of warcraft) αντε και σε ελληνικες σελιδες,αλλα απο ξενες...τπτ!!!ουτε τον firefox δε μπορω να κατεβασω!!Στην αρχη σκεφτηκα οτι θα ηταν τα windows Και κοπανησα ενα format αλλα τπτ!!!DSL εχω και γω,φοιτητικο κιολας.Εκανα ενα diganostic με sto router και μου βγαζει fail στο 'Test ATM OAM F5 end-to-end ping'.Ολα τα αλλα PASS. Εχω Otenet.
lefteragas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Για κοιταξτε λιγο τα firewall σας,μηπως εκει εντοπιζεται το προβλημα σας..
Sonick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε.Πρέπει να ήταν πρόβλημα των provider.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.