Προς το περιεχόμενο

xathikan ta startup apo to msconfig HELP

gianni7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις αντιμετωπησα ενα σοβαρο προβλημα.

μολις ανοιξα το PC και διπλα στο ρολογακι ειδα να λειπουν μερικα εικονιδια.παραξενευτηκα και πηγα στο στο msconfig και ειδα οτι λειπουν παρα πολλα start up και δεν υπαρχουν καν ουτε εχουν απενεργοποιηθει....

δεν μου τρεχει το nod32,δεν τρεχει ι soundmax ενω εχω ηχο,δεν τρεχει το ctfmoδ μου εχει χαθει το language bar και δεν μπορω να το ξαναβαλω απο το regional settings and options disable εντελως.

δεν μου τρεχουν και καποια αλλα προγραμματα παρολο που ειναι εγκατεστημενα και ανοιγουν σαν εφαρμογες.

ρωτησα ενα φιλο και μου ειπε οτι ειναι προβλημα της nvidia Και θελω φορματ αλλα η πλακα ειναι οτι εκανα την προηγουμενη βδομαδα φορματ γιατι ειχα καιρο να κανω και εβαλα τους νεους drivers gia tin GPU 93.71

δοκιμασα system restore αλλα δεν μπορεσε να μου κανει ,μπηκα απο safe mode και τα ιδια ,πατησα και Load με τις τελευταιες ρυθμησεις αλλα τιποτα

υπαρχει λυση ρε παιδια η πρεπει να κανω φορματ ?

αν ειναι πειτε μου γρηγορα

Δημοσ.

τωρα που το θυμηθηκα χτες μου εξαφανιστηκε το εικονιδιο της soundmax απο το ρολοι διπλα αλλα ελειπε και απο το msconfig το soudmax.exe νομιζα οτι το ειχα κανει disable εγω και ειχα σβησει το key και αναγκαστηκα να κανω ξανα εγκατασταση για να φανερωθουν ολα...σημερα λοιπον εξαφανιστηκαν και ολα τα υπολοιπα.

Αυτο που εκανα ηταν να παω στο tune up utilities 2006 kai sto start up manager και απο εκει να κανω προσθηκη τα προγραμματα που θελω να ξεκινουν με τα windows.Πραγματικα πετυχε τα εβαλα εκανα επανεκκινηση και ειμαι οκ τωρα αλλα που ξερω οτι δεν θα μου φυγουν παλι ξαφνικα οπως χτες και σημερα ? τι μπορει να φταιει ?

λετε να φταινε τα προγραμματα που εχω για την registry ?

system mechanic 6,registry mechanic 6, tune up utilities2006

αλλα και το regVac για οσους ξερουν εχει ενα κουμπακι που μπορει και σβηνει τα disable keys απο το msconfig...και μονο αυτα και οχι οσα ειναι ενεργα για να μην μου λετε οτι φταιει αυτο που το πειραζω....

Λοιπον ξερει κανεις τιποτα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...