Προς το περιεχόμενο

PS3 Grill photoshops become a reality

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+1

Λογικότατος

+1 kai apo mena

και αυτο τι σημαινει κατ'εσε?

diaxronikh aksia

aspida ston plithwrismo kai ston akrato kapitalismo

xi.......xi

Δημοσ.
Πόσο στοιχίζει το 360 με σκληρό δίσκο, ασυρματα χειριστήρια και HD player? Γιατί ορισμένοι προσπαθείτε να πεισετε τον κόσμο ότι ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ απο ένα κιλό βαμβάκι.

Δεν έχω καμία απο τις δύο κονσόλες και απο τον Μάρτη είτε θα αγοράσω καποια είτε θα αναβαθμίσω το pc μου. Την απόφαση μου θα την λάβω με βάση τα διαθέσιμα (εκείνη την περίοδο) παιχνίδια. Και για να εξηγούμε, αν το Forza 2 είναι αντάξιο του GT:HD, το pro evolution συνεχίσει να βγαίνει και τις επόμενες χρονιές στο 360 και το online της Sony δεν βελτιωθεί, θα καταληξω λογικά στο 360. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πολύ καλό το 360 αλλά δεν είναι τόσο φθηνότερο όσο πολλοί προσπαθείτε να μας πείσετε.

απο ποτε σχετιζονται αμεσα τα HD PLAYERS με τα games?

δηάδη αν εγω αυριο βγαλω ενα pc με blackray, αυτοματως ολα τα αλλα pc θα υστερουν στη χρηση τους αν δεν εχουνε κι αυτα blackray?

οσο για το αν το forza2 ειναι "ανταξιο" με το GT:HD..:-D

φαινεται πως δεν ειχες ποτε xbox1.

Δημοσ.

Καταπληκτικό!!!

Τώρα θα μπορούμε να ψήνουμε τα κρεατικά μας στο PS3 και την ομελέτα μας στο XBOX360.

Το μόνο που λείπει είναι να μπορούμε να ψήσουμε και κάνα καφέ με το Wii.

Δημοσ.
απο ποτε σχετιζονται αμεσα τα HD PLAYERS με τα games?

δηάδη αν εγω αυριο βγαλω ενα pc με blackray, αυτοματως ολα τα αλλα pc θα υστερουν στη χρηση τους αν δεν εχουνε κι αυτα blackray?

Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σου. Απο τη στιγμή που το PS3 προσφέρει και HD playback δεν θα το λαβεις υπόψιν σου? Απο τι στιγμή που το dvd "τελειώνει" σαν τεχνολογιά είναι λογικό μια next-gen κονσόλα να έχει και next-gen drive. Για το λόγο αυτό η MS προσφέρει ώς αναβάθμιση το HD-DVD drive. Αν ίσχυε το σκεπτικό σου η MS δεν θα έμπαινε στον κόπο να βγάλει αυτό το drive καθώς το 360 είναι καθαρά παιχνιδομηχανή και όποιος θέλει να δεί ταινίες ας πάρει stand alone hd player.

Για να δώσω και ένα πιο τραβηγμένο παράδειγμα: Το Nokia 8210 είναι ένα κινητό 7-8 χρόνων. Τηλέφωνα μπορείς να πάρεις αλλά και να σε καλέσουν. SMS το ίδιο. Είναι μικρό (πιο μικρό απο όλα τα σύγχρονα κινητά) και λόγω μη έγχρωμης οθόνης έχει φοβερή αυτονομία. Επίσης είναι πολύ φθηνό. Αυτά τα χαρακτηριστικά του σου επιτρέπουν εσένα να το συγκρίνεις με το Mio A701 που είναι κινητό, pda,media player και gps και να μου λές πως το Α701 είναι πανάκριβο καθώς προσφέρει πράγματα που το 8210 δεν έχει, ενώ στις core λειτουργίες είναι και τα δύο ίδια? Ξαναλέω πως το παράδειγμα είναι τραβηγμένο αλλά περιγράφει ένα σκεπτικό που έχω διαβάσει πολύ τον τελευταίο καιρό στο ινσόμνια απο χρήστες που κατηγορούν ότι το PS3 είναι ακριβό.

Και προσοχή! Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι φθηνό. Αλλά με τα αντίστοιχα features και το 360 στα ίδια χρήματα παίζει.

οσο για το αν το forza2 ειναι "ανταξιο" με το GT:HD..

φαινεται πως δεν ειχες ποτε xbox1.

Ο μόνος λόγος που "ζήλευα" το xbox ήταν το Amped ένα παιχνίδι snowboard αντίστοιχο του οποίου δεν υπάρχει σε καμία κονσόλα ή υπολογιστή. Το forza 1 ήταν καλό, αλλά την περίοδο εκείνη έπαιζα το GT 4 οπότε είχα κάτι να απασχολούμαι. Αλήθεια, το forza 2 πότε περίπου βγαίνει?

Δημοσ.

για τα κινητα δεν ξερω, οποτε δεν μπορω να καταλαβω και πολλα.

οποτε ας μεινουμε επι του θεματος..

οσο για το οτι "το dvd τελειωνει", εμενα προσωπικα με ευχαριστει ΠΑΡΑ πολυ η υπαρχουσα κατασταση με τα dvd's, και με ευχαριστει επισης ιδιεταιρα η δυνατοτητα να βλεπω ολες τις dvd ταινιες σε 720p.

δεν με ευχαριστει το γεγονος οτι οι μεγαλες εταιρειες προκειμενου να μην χανουν ουτε πενταρα απο την πειρατεια (και αλλος λογους) σκιζονται να φτιαξουνε νεα φορμα για να ειναι copy-proof.

επισης δεν με ευχαριστει που το ps3 δεν κανει rescale ΤΙΠΟΤΑ απο την συλλογη με τα dvd μου, ή που δεν θα παιζουνε τα bluray σε 720p. (ελπιζω να αλλαξει αυτο, εστω εκ των υστερων, αν και η sony εχει αποδειξει πολλες φορες τι μ@λ@κας ειναι σε τετοια πραγματα)

αφου ειχες ps2, και εβλεπες και ταινιες, πιθανον να ειχες φθορες στην κεφαλη του drive σου.. σωστα ή λαθος?

ας πουμε οτι σε εσενα δεν ειχε συμβει αυτο. ειμαι σιγουρος πως γνωριζεις αρκετους αλλους που τους ειχε συμβει, με συνεπεια ειτε αλλαγη κονσολας ειτε αλλου ειδους μαστορεματα.

στο 360 με το κοστος του ps3, εχεις 2 drives. ενα για τα games σου και ενα για τις HD ταινιες σου.

το ενα λειτουργει ανεξαρτητα απο το αλλο και δεν φθειρει το αλλο.

επισης, δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι ή οχι, σχετικα με τον διαδοχο του dvd γινεται ενας πολεμος τωρα. τα μισα στουντιο φτιαχνουνε για τα μισα format.

δεν ειναι σιγουρο οτι το bluray θα επικρατησει, ουτε ειναι σιγουρο πως το HDDVD θα επικρατησει επισης.

η διαφορα ειναι οτι στη μια κονσολα απο τις δυο, εχεις επιλογη να προσθεσεις HD PLAYER για ταινιες, οποτε θελησεις.

και χωρις να πληρωσεις το κοστος προκαταβολικα. ειναι η ιδια κονσολα που σου επιτρεπει να "αναβαθμισεις" την υπαρχουσα συλλογη σου με τα dvd, αφου στα κανει ενα πολυ ωραιο rescale σε 720p αναλυση.

επισης για οσους σκεφτονται μπροστα, το μελλον στο HD περιεχομενο ειναι digital distribution, και οχι παμε στο μπακαλη να ψωνισουμε το φχψω-disk.

αυριο, 22 του μηνα, η microsoft εγκαινιαζει στο marketplace του xbox live αυτη ακριβως την υπηρεσια, η οποια οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ πιο future proof και απο το HDDVD αλλα και απο το BluRay

οσο για το Amped, υπαρχει μια πολυ ωραια εκδοση του Amped, το Amped3 στο 360 απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε..

το Forza2 ειναι ετοιμο. ειναι θεμα σχεδιασμου της m$ ποτε θα το κυκλοφορησει.

ηδη εβγαλε 2 games που "καθαρισαν" το θεμα "ποιος εχει τα καλυτερα games", οποτε πιστευω θα το κρατησει μεχρι το ευρωπαϊκο launch του ps3.

ο πιο σημαντικος λογος που δεν θελω ΚΑΜΙΑ αλλη καθυστερηση απο τη Sony ειναι αυτος.

Δημοσ.

Στα περισσότερα συμφωνούμε επι της ουσίας απλά εγώ έχω άλλη οπτική.

Εξηγούμαι:

οσο για το οτι "το dvd τελειωνει", εμενα προσωπικα με ευχαριστει ΠΑΡΑ πολυ η υπαρχουσα κατασταση με τα dvd's, και με ευχαριστει επισης ιδιεταιρα η δυνατοτητα να βλεπω ολες τις dvd ταινιες σε 720p.

δεν με ευχαριστει το γεγονος οτι οι μεγαλες εταιρειες προκειμενου να μην χανουν ουτε πενταρα απο την πειρατεια (και αλλος λογους) σκιζονται να φτιαξουνε νεα φορμα για να ειναι copy-proof.

Έχει μεγάλη διαφορά το τι σου αρέσει και τι προτιμάς με το αν η μία κονσόλα είναι πιο ακριβή απο την άλλη. Απο τη στιγμή που και το 360 μπορεί να είναι και hd-player με αυτή τη τιμή θα το συγκρίνεις με το PS3. Καταλήγουμε λοιπόν πως δύο κονσόλες με ανάλογες δυνατότες τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια κοστίζουν τα ίδια χρήματα. Το επιχείρημα λοιπόν ότι οι Ιάπωνες μας κλέβουν με το ΠιΕς δεν ισχύει. Όποιος θέλει να σέβεται τον εαυτό του και διαθέτει στοιχεώδη νοημοσύνη θα επιλέξει μια απο τις δύο κονσόλες βασιζόμενος σε άλλα κριτήρια (παιχνίδια, δυνατότητες, ακόμη και το design παίζει ρόλο).

αφου ειχες ps2, και εβλεπες και ταινιες, πιθανον να ειχες φθορες στην κεφαλη του drive σου.. σωστα ή λαθος?

ας πουμε οτι σε εσενα δεν ειχε συμβει αυτο. ειμαι σιγουρος πως γνωριζεις αρκετους αλλους που τους ειχε συμβει, με συνεπεια ειτε αλλαγη κονσολας ειτε αλλου ειδους μαστορεματα.

Ταινίες δεν έβλεπα γιατί την εποχή που πήρα εγώ το μεταχειρισμένο ps2 τα dvd players είχαν φθηνήνει πολύ. Όμως ήταν πολύ σοβαρός λόγος για κάποιον να αγοράσει το ps2 στα τέλη του 2000 η δυνατότητα να το συνδέσει στην τηλεόραση του και να δεί ταινίες.

Επίσης, σχετικά με την κεφαλή, είχα προβλήματα. Όπως και θα είχα προβλήματα αν είχα το xbox. Με 30-40 ευρώ αγόραζες καινούργιο laser (αντίστοιχα drive στο xbox) και το πρόβλημα λυνόταν. Άσε που μετά απο 7-8 χρόνια πιστεύω πως η τεχνολογία έχει προοδεύσει και πως το blue ray του ps3 δεν θα τα φτύνει τόσο εύκολα. Μένει να αποδειχθεί.

στο 360 με το κοστος του ps3, εχεις 2 drives. ενα για τα games σου και ενα για τις HD ταινιες σου.

το ενα λειτουργει ανεξαρτητα απο το αλλο και δεν φθειρει το αλλο.

Δηλαδή οι δύο κονσόλες κοστίζουν το ίδιο. Που είναι η "αλητεία της Sony" που διαβάζω τον τελευταίο καιρό απο (εντελώς συμπτωματικά) άτομα που έχουν ήδη αγοράσει το 360? Εκτός και αν το "μένος" τους πηγάζει απο το γεγονός ότι στο 360 έχεις 2 drive και στο ps3 1.

επισης, δεν ξερω αν το εχεις παρει χαμπαρι ή οχι, σχετικα με τον διαδοχο του dvd γινεται ενας πολεμος τωρα. τα μισα στουντιο φτιαχνουνε για τα μισα format.

δεν ειναι σιγουρο οτι το bluray θα επικρατησει, ουτε ειναι σιγουρο πως το HDDVD θα επικρατησει επισης.

Δόξα το θεό internet έχω, όλο και κάτι παίρνει το αυτί μου. Σίγουρα έχει γίνει μαλακία με τον διαχωρισμό, δεν είμαι σίγουρος ότι η μοιρασιά είναι μισό-μισό μεταξύ των studio, αλλά και αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Πιθανότατα και τα δύο φορμά να πορευτούν παράλληλα και αργότερα να βγούν συσκευές συμβατές και με τα δύο. Και μην απατάσαι πως η MS δεν σου έβαλε default το HD-DVD γιατί σκέφτεται την τσέπη σου. Δεν στα πήρε τότε για τον Χ,Υ λόγο, θα στα πάρει σε λίγο καιρό.

δη εβγαλε 2 games που "καθαρισαν" το θεμα "ποιος εχει τα καλυτερα games", οποτε πιστευω θα το κρατησει μεχρι το ευρωπαϊκο launch του ps3.

ο πιο σημαντικος λογος που δεν θελω ΚΑΜΙΑ αλλη καθυστερηση απο τη Sony ειναι αυτος.

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Και εγώ περιμένω να βγούν τα πρώτα σοβαρά παιχνίδια στο πιες να τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα του 360 και να αποφασίσω.

Δημοσ.
Έχει μεγάλη διαφορά το τι σου αρέσει και τι προτιμάς με το αν η μία κονσόλα είναι πιο ακριβή απο την άλλη. Απο τη στιγμή που και το 360 μπορεί να είναι και hd-player με αυτή τη τιμή θα το συγκρίνεις με το PS3. Καταλήγουμε λοιπόν πως δύο κονσόλες με ανάλογες δυνατότες τόσο για ταινίες όσο και για παιχνίδια κοστίζουν τα ίδια χρήματα. Το επιχείρημα λοιπόν ότι οι Ιάπωνες μας κλέβουν με το ΠιΕς δεν ισχύει. Όποιος θέλει να σέβεται τον εαυτό του και διαθέτει στοιχεώδη νοημοσύνη θα επιλέξει μια απο τις δύο κονσόλες βασιζόμενος σε άλλα κριτήρια (παιχνίδια, δυνατότητες, ακόμη και το design παίζει ρόλο).

............................................

λαθος! εγω θελω παιχνιδομηχανη για να παιζει παιχνιδια.

το οτι μπορει να ειναι και HD player ή καφετιερα ειναι δευτερευον.

ειδικα οταν το πληρωνεις εξτρα, και οταν δεν εχει αποδειξει ακομα την αξιοπιστια του ή το πολυ λαμπρο(?) του μελλον.

στα υπολοιπα συμφωνουμε. τα παιχνιδια και οι υπηρεσεις γυρω απο αυτα ειναι το μεγαλυτερο κριτηριο για την αγορα μιας κονσολας (και ο ηλιος δυει στη δυση).

εκει λοιπον το ps3 δεν φαινεται να εχει κανενα πλεονεκτημα. αντιθετα φαινεται οτι ειναι ενα χρονο πισω σε μερικα πραγματα και σε αλλα ακομα περισσοτερο.

το design ειναι υποκειμενικο, οποτε οτι αρεσει στον καθενα.

τα παντα μπορουν να αλλαξουν, αλλα να εχεις υποψη σου οτι αυτο ισχυει και για τις 2 πλευρες, και η m$ δεν φαινεται να ειναι και πολυ στατικη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...