Προς το περιεχόμενο

PS3 Grill photoshops become a reality

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The PS3 Grill has been made!!! Sucess!! Right now we are cooking sausages and steak on it...We would like to thank the people who donated money to help us make the PS3 Grill. We look forward to creating more modifcations and upgrades to the current PS3 grill...

The original photoshop:

grillkut.jpg

The real working PS3 Grill:

301992384_73dfe11eb9_o.jpg

301992387_61e213bb89_o.jpg

301992392_fa2d8a4f1a_o.jpg

http://www.therealps3grill.com/ps3grillpics.htm

http://www.therealps3grill.com/ps3insides.htm

Δημοσ.

αυτο θα πει next-gen!! εκει που παιζεις το motorstorm νιωθεις μια λιγουρα... no prob!!! πετας τις μπριζολες μεσα και --προσοχη-- συνεχιζεις να παιζεις μεχρι να γινουν!!:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Ελα ρε παιδια, το PS2 οταν ηρθε Ελλαδα θυμαστε ποσο ειχε σε €?

Ειχε 718€.....

Δημοσ.

οχι μονο κατ' εμε, αλλα η τιμη ειναι ok, μιας και το PS2 ερχοταν ακομα πιο ακριβο... δεν ειδα το 2000 κανεναν να παραπονιεται....

Δημοσ.
Ελα ρε παιδια, το PS2 οταν ηρθε Ελλαδα θυμαστε ποσο ειχε σε ??

Ειχε 718?.....

Σαν να εχεις δικιο φιλε μου...και το PS2 δεν εψηνε μπριτζολιδια,ειχε μονο 3 διαστασεις κτλ...

Παντως βλεποντας και τις φωτος με τα λουκανικα και τις μπριζολες αποκταει νεα διασταση το it will be worth the wait...σλουρπ!:-D

Δημοσ.
οχι μονο κατ' εμε, αλλα η τιμη ειναι ok, μιας και το PS2 ερχοταν ακομα πιο ακριβο... δεν ειδα το 2000 κανεναν να παραπονιεται....

για καποιον που το συμπαν του αρχιζει και τελειωνει στη λεξη sony, δεν εχεις αδικο.

απο εκει και περα, υπαρχουν οπως ξερεις και αλλες λυσεις και απεχουν αρκετα στην τιμη.

ΣΙΓΟΥΡΑ σε αυτη τη γενια των κονσολων, τα κοστη ειναι μεγαλυτερα απο το κοστος της κονσολας (βαλε και καμια hdtv κλπ)

αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα 200ε διαφορα αναμεσα σε 2 συστηματα ειναι αμελητεα διαφορα.

Δημοσ.

Πόσο στοιχίζει το 360 με σκληρό δίσκο, ασυρματα χειριστήρια και HD player? Γιατί ορισμένοι προσπαθείτε να πεισετε τον κόσμο ότι ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ απο ένα κιλό βαμβάκι.

Δεν έχω καμία απο τις δύο κονσόλες και απο τον Μάρτη είτε θα αγοράσω καποια είτε θα αναβαθμίσω το pc μου. Την απόφαση μου θα την λάβω με βάση τα διαθέσιμα (εκείνη την περίοδο) παιχνίδια. Και για να εξηγούμε, αν το Forza 2 είναι αντάξιο του GT:HD, το pro evolution συνεχίσει να βγαίνει και τις επόμενες χρονιές στο 360 και το online της Sony δεν βελτιωθεί, θα καταληξω λογικά στο 360. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πολύ καλό το 360 αλλά δεν είναι τόσο φθηνότερο όσο πολλοί προσπαθείτε να μας πείσετε.

Δημοσ.
Πόσο στοιχίζει το 360 με σκληρό δίσκο, ασυρματα χειριστήρια και HD player? Γιατί ορισμένοι προσπαθείτε να πεισετε τον κόσμο ότι ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ απο ένα κιλό βαμβάκι.

Δεν έχω καμία απο τις δύο κονσόλες και απο τον Μάρτη είτε θα αγοράσω καποια είτε θα αναβαθμίσω το pc μου. Την απόφαση μου θα την λάβω με βάση τα διαθέσιμα (εκείνη την περίοδο) παιχνίδια. Και για να εξηγούμε, αν το Forza 2 είναι αντάξιο του GT:HD, το pro evolution συνεχίσει να βγαίνει και τις επόμενες χρονιές στο 360 και το online της Sony δεν βελτιωθεί, θα καταληξω λογικά στο 360. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Πολύ καλό το 360 αλλά δεν είναι τόσο φθηνότερο όσο πολλοί προσπαθείτε να μας πείσετε.

+1

Λογικότατος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...