funny Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Για ποιά ηλικια ειναι η ταινια ''ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ''; Οσοι εχουν δει την ταινια θα μου λεγανε να παω ;
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Πάνε αν: Δεν περιμένεις και να πεθάνεις στο γέλιο Δεν έχεις και τίποτα καλύτερο να κάνεις Σου αρέσει πολύ η Βλαντή... (πολύ μοuν@ρ#σ) Μην πας αν: Περιμένεις να γελάσεις πολύ (όπως γέλασες στο ''Το κλάμα βγήκε απο τον παράδεισο'' π.χ... ελπίζω να μην γέλασα μόνο εγώ) Δεν σου αρέσει να ξέρεις τι γίνεται παρακάτω... (Γιατί κακά τα ψέματα ήταν ΠΟΛΥ προβλέψιμη...)
rebel2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Έτσι ακριβώς...μια ακόμη μέτρια ελληνική ταινία... Έχει και τις καλές στιγμές της αλλα τίποτα ιδιαίτερο...
revil Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 προφανως ειναι δυσκολο για μας να βγαλουμε μια low budget κορυφαια ταινια οπως το 9 queens που βγαλανε οι Αργεντινοι ας πουμε. Τι να πεις
funny Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Σίγουρα θα εχω δει καλύτερες ταινιες απο αυτην
Greek-Lord Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εμένα πάντως μου άρεσε πάρα πολύ.Από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που έχω δει..Στην συστήνω ανεπιφύλακτα!!
mvaggel Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Σου αρέσει πολύ η Βλαντή... (πολύ μοuν@ρ#σ) OFFTOPIC : Δεν την λές άσχημη με τίποτα αλλά στο γυαλί/πανί φαίνεται πολύ καλυτερη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα. Συν το ότι είναι κάπως μεγαλύτερη από τους ρόλους που παίζει
Kathrine29 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Τι να πω...περίμενα οτι θα ήταν καλύτερη...βασικά ο Χαραλαμπόπουλος κρατάει όλη την ταινία (είναι πολύ καλός ηθοποιός για μένα...)και το δίδυμο Βαλαβανίδη-Πιατά έχει κάποιες καλές ατάκες...απο κει και πέρα..λίγα πράγματα!!!
Guerriero4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 sumpathitiko einai, alla oxi gia cinema..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.