Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα με media players !!!

moulianitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι αρκετά άσχετος με τα διάφορα είδη media files και επειδή δεν έχω βρει άκρη ψάχνοντας στο forum (υπερβολικά εξειδικευμένα posts)...

Υπάρχει κάποιο software που καλύπτει όλα τα είδη αρχείων (mp3, video clips, movies, dvd movies) ώστε να ελαφρύνουμε λιγάκι το σκληρό;

Αναγκάζομαι (;) να χρησιμοποιώ : α) windows media player 10 για video clips ...

β) winamp 5.3 για mp3...γ) dvd x player 4.0 professional για dvd movies ... δ) QuickTime για κάποια που υποστηρίζει μόνο αυτός (;) και τέλος ... υπάρχει εγκατεστημένος ο divx player και nero media player !!!

Τί λέτε; Τα χρειάζομαι όλα τελικά;

Υ.Γ. κατέβασα πρόσφατα ανάμεσα σε άλλα και 2 music clips (από p2p) τα οποία μου ζητούσαν license!; έχει σχάση με τίποτα codecs ;

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

allo to license kai allo ta codecs.....

gia mp3s to winamp einai mia xara....oso gia video genika ta best of einai to VLC player kai to BS player.....an kanw lathos as me diwr8wsoun oi akomoa pio eidikoi.....

Δημοσ.
Windows media player 11!!!...και βάλε και το K-Lite Mega Codec Pack και είσαι οκ

Χρειάζεται να διαγράψω τον 10 πριν εγκαταστήσω τον 11 ή όχι;

Δημοσ.
Χρειάζεται να διαγράψω τον 10 πριν εγκαταστήσω τον 11 ή όχι;

ok τελικά δε χρειάζεται απεγκατάσταση ο wmp10....απλά είχα κολλήσει παλιότερα επειδή δεν είχα αναγνώριση αυθεντικότητας...

Δημοσ.
Επειδή είμαι αρκετά άσχετος με τα διάφορα είδη media files και επειδή δεν έχω βρει άκρη ψάχνοντας στο forum (υπερβολικά εξειδικευμένα posts)...

Υπάρχει κάποιο software που καλύπτει όλα τα είδη αρχείων (mp3, video clips, movies, dvd movies) ώστε να ελαφρύνουμε λιγάκι το σκληρό;

Αναγκάζομαι (;) να χρησιμοποιώ : α) windows media player 10 για video clips ...

β) winamp 5.3 για mp3...γ) dvd x player 4.0 professional για dvd movies ... δ) QuickTime για κάποια που υποστηρίζει μόνο αυτός (;) και τέλος ... υπάρχει εγκατεστημένος ο divx player και nero media player !!!

Τί λέτε; Τα χρειάζομαι όλα τελικά;

Υ.Γ. κατέβασα πρόσφατα ανάμεσα σε άλλα και 2 music clips (από p2p) τα οποία μου ζητούσαν license!; έχει σχάση με τίποτα codecs ;

Τελικά εκτός από τον wmp11 και τον winamp όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα;Μόνο τα δύο αυτά καλύπτουν όλα τα media files;

Δημοσ.

Εγώ τα παίζω όοοολα αυτά που λες μόνο με Windows Media Player 11 - K-Lite Mega Codec Pack [ lots of stuff επιλεγμένο στο installation ] - QuickTime Alternative - RealAlternative - και για ταινίες PowerDVD ...

Δημοσ.
Το εχω ξαναπει και το ξαναλεω!Δοκιμαστε ολοι τον GOM Player και μετα ελατε και πειτε μου για ολους τους υπολοιπους...

Με μια πρώτη ματιά θα μου φαινόταν λιγάκι ύποπτος. Στη σελίδα του player δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από 2 download links και άλλo 2 links. Το οτι υπάρχει link που λέει πως η softpedia το βρήκε καθαρό δε μου λέει κάτι.

Δημοσ.
Εγώ τα παίζω όοοολα αυτά που λες μόνο με Windows Media Player 11 - K-Lite Mega Codec Pack [ lots of stuff επιλεγμένο στο installation ] - QuickTime Alternative - RealAlternative - και για ταινίες PowerDVD ...

Ok, αλλά το θέμα μου είναι εάν μπορώ να καλύψω όλα τα τα media files (+dvd) με ένα μόνο software (+το winamp για mp3)...

Δημοσ.

δεν νομίζω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα να παίζει.όλο και κάνα ακόμα προγ/κι θα χρειάζεσαι.αλλά μπορείς να μην έχεις πχ και winamp kai windows media player(music kai clips και τα δύο,+κάποιες ταινίες,όχι όλα τα format)(άρα μείον ένα).to nero media player δεν νομίζω να το χρειάζεσαι(πρέπει να ναι και βαρύ ως nero)(διορθώστε με μην λέω και μλκ)άρα μείον δύο.

Δημοσ.
Windows media player 11!!!...και βάλε και το K-Lite Mega Codec Pack και είσαι οκ

και κάτι ακόμα : Επειδή βρίσκω Klite Mega Codec Pack 2.71 Full (2006) σε 18.752kbs και Klite Mega Codec Pack 2005 σε 20.870kbs....ποια από τις δύο εκδόσεις είναι δοκιμασμένη;

Δημοσ.
Ok, αλλά το θέμα μου είναι εάν μπορώ να καλύψω όλα τα τα media files (+dvd) με ένα μόνο software (+το winamp για mp3)...

me ena software dn mporeis !

an se endiaferei kai to encoding i kaluteri lusi pisteuw pws einai:

k-lite mega codec pack ( paizeis ta pada meta kai dvd kai apola me ton player p erxetai mazi p einai polu sta8eros kai elafrus ) + winamp

an dn se noiazei to encoding kai 8es mono na vlepeis tote Combined Community Codec Pack

p paizei sxedon ta pada (ektos apo quick time kai real files sta opoia vazeis eukola support me to QuickTime Alternative Lite kai to Real Alternative Lite ...

enallaktika pame se VLC media player o opoios exei support gia ta perissotera files kai ka8e fora p dn paizei kapoio 8a psaxneis kai 8a vazeis ta codecs p s leipoun ...

ton gom player dn ton exw dokimasei kai dn skopeuw vsk dioti apokleietai na einai kaluteros apo ton opensource vlc kai me endiaferei to encoding perissotero kai gia auto teinw perissotero sta codec packs (an kai an 8es na eisai sovaros 8a prepei na vazei monos s ta codecs p xreiazesai xwris na epilegeis ena profile sto k-lite kai na to paizeis kai magas ..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...