ennatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Βλέπω ότι η ίδια κάρτα στο eshop έχει 30 ευρώ φθηνότερα. Τι να κάνουμε ΄-)) από την στιγμή που κάνω αλλαγή δεσμεύομαι στο ίδιο κατάστημα. Πάντως οι τιμές παίζουν συνεχώς, έχω δεί και στο Πλαίσιο τις καλύτερες τιμές της ημέρας και τις χειρότερες. Το μόνο καλό που έχει ακόμη το Πλαίσιο (είμαι 20 χρόνια πελάτης...) είναι το σύστημα αλλαγών του, αλλάζει αμέσως και χωρίς πολλά σχόλια ότι θές. Από τα μαγαζιά της Στουρνάρη δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο, και για να μην θάβω και το eshop δεν έχω εμπειρία από την δική τους πολιτική. Στο Πλαίσιο μόνο μια φορά τόσα χρόνια έχω "ανεβάσει" ένταση, μια δύσκολη Μεγάλη Πέμπτη που έχω πάει να αλλάξω επεξεργαστή (καμμένος) και μετά από μια ώρα αναμονή μου λένε "περάστε από Τρίτη του Πάσχα γιατί τώρα δεν προλαβαίνουμε να ελένξουμε". Η απάντηση μου ήταν "δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν ο επεξεργαστής είναι καμμένος θέλω καινούργιο ΤΩΡΑ, αν δεν είναι καμμένος, τότε μου αλλάζετε ένα επεξεργαστή που λειτουργεί με έναν ίδιο, οπότε κι εσείς δεν χάνετε τίποτα". Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ότι μου άλλαξαν επεξεργαστή και μου έδωσαν και ένα σε ελαφρά μεγαλύτερη συχνότητα καθώς δεν είχαν το μοντέλο που τους είχα πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.