Amadeus7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Έχω δύο σκληρούς εναν 80gb και εναν120gb. Στην αρχή ο υπολογιστής τους αναγνώριζε κανονικά, μετά ομως από ενα format τους αναγνώριζε ως 40 και 72 gb αντίστοιχα. Δηλαδή μου εμφάμιζε πως η συνολική τους χωριτικότητα είναι 40gb και 72gb με αποτέλεσμα όταν έφτανα αυτες τισ χωρητικότητες να μου λέει πως οι σκληροί είναι γεμάτοι και να μην μπορώ να αποθικεύσω τίποτε παρά πάνω. Τι να κάνω? Έκανα και άλλα format αλλά τίποτα.
megas-ARIS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 pano stin diadikasia tou format sou anagnorizei kanonika tous diskous????me pio programma kaneis format???? oi diskoi sou einai ide,s-ata???ama einai ide exeis ta jumper sti sosti thesi????master-slave????
takis456 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Εάν πας control panel => Administrative Tools => Computer Management και μετά στο Disk Management τι βλέπεις? Βλέπεις να υπάρχει και άλλος κενός χώρος ή μονο τα 40 και 72GB?
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 kai mporeis episis na xekiniseis me partition magic kai logika tha deis olo ton xoro stous sklirous sou.opote tha kaneis resize to partition kai tha ise ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.