liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝ. ΟΤΙ Ο EXPLORER NEEDS TO CLOSE, SORRY FOR THE INCOV....., ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΩ, ΓΙΑΤΙ (THIS FILE USED BY ANOTHER PROCCESS)...! ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΕΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ SAFE MODE ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΩ (ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ)...ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ TUNEUP SHREDER KAI PALI TIPOTA... ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
kastromaN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 einai mh teleiwmeno download apo torrent... enas tropos einai na to kaneis cut se mia allh thesh kai meta del+shift
spell1977 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 πιθανοτατα καποιο προγραμμα που εχεις εγκαταστησει (ACDSee mPower κ.τ.κλ), προσπαθει να κανει thumnail του video μεσω του Plugin του και μπερδευεται με των windows... κατεβασε το unlocker για να σβηνεις τα αρχεια σε τετοιου ειδους περιπτωσεις και για να δεις ποιο software/plugin σου δημιουργει το προβλημα... http://ccollomb.free.fr/unlocker/
ahristos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Ο spell1977 έχει δίκιο κατά ένα μέρος. Αλλά δεν είναι κάποιο τρίτο πρόγραμμα που δημιουργεί το πρόβλημα, αλλά ο ίδιος ο explorer που προσπαθεί να αναλύσει το αρχείο, για τη διαδικασία που λέγεται media preview. Κι εγώ είχα σοβαρό πρόβλημα και απενεργοποίησα αυτή τη διαδικασία (με αποτέλεσμα βέβαια να μην υπάρχει προεπισκόπηση ούτε λεπτομέρειες γιά τον τύπο και τη διάρκεια στον explorer αλλά ποτέ δεν το χρειαζόμουνα αυτό). Πηγαίνουμε Έναρξη>Εκτέλεση και γράφουμε (ή επικολούμε) regsvr32 /u shmedia.dll Για να επαναφέρουμε το media preview αν το χρειαστούμε κάποτε regsvr32 shmedia.dll
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ Irfan View, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΜΕ ΤΟ Unlocker, (ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ)... ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ <<AXRISTOS>>..., ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ THUMBS KAI OI ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.