@topos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Kανανε το καλο οι ανθρωποι και τους βγαλαμε και ανωμαλους.... Διαστροφη!?!?
NeithaN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 oti na nai symvainei paidia se olous tous computerakides anava8miseis kai ta palia de3ia kai aristera:P
Lafas1987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Εγώ έχω δώσει DVD-R, εκτυπωτές, κινητά, Gamepads, αλλά και τόσο ακριβά πράγματα δεν έχω δώσει ποτέ! Μπράβο πάντως, πολυ καλοί άνθρωποι!!!
Blackman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 εντάξει...δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα οι άνθρωποι, αλλά πραγματικά τους ήταν άχρηστη η κάρτα...καθότι το ένα PC πλέον είχε την 7900 και το άλλο φορούσε ήδη δύο SLI...οπότε περίσσευε... α...περιττό να πω ότι μου έδωσαν και λεφτά για τις ώρες που έφαγα εκεί. Δεν ήθελα...τελικά με το ζόρι τα πήρα (όχι δεν με χάλασαν)...και στο φεύγα μου λένε "Περίμενε"...και τσουπ...στο χέρι η κάρτα. "Πάρτη και αυτή...τι να την κάνουμε εμείς?"
tarrasque Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 μήπως ήταν το γραφείο γνωστού αρχιτέκτονα ; αν ναι, μήπως χρησιμοποίησες την τουαλέτα ; :D πέραν πλάκας, μεγειά και ας είναι καλά οι άνθρωποι
mihalakis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Φίλε μου καταλαβαίνω τι περνάς....Ξέρω,είναι δύσκολο αυτό που κάνεις, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή σου ή απλά αναγκάζεσαι να το κάνεις, αλλά να ξέρεις οτι έχεις την συμπαράσταση της κοινότητας. Και μια που το φερε η κουβέντα και όλοι το παίζουμε ευγενικοί, τι την θέλεις την 7800;Μήπως την πλήρωσες?Τι την φορτώθηκες;Άντε κάνε το καλό και χάρισέ μου την....
tolis86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 ναι δε λεω τους ηταν αχρηστη αλλα γιατι να μη βγαλουν καμια 200αρα πουλονταστην?? δε το καταλαβαινω,.... ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑ!!
vaggelis_3333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εχουν τρελα λεφτα και δε τους νοιαζει που τα πετανε καλοι αυτοι να μας τους συστησεις
npapagri_xtra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 υπαρχει αλλη μια λυση αν εχει ddr μνημες και socket 478 επεξεργαστη και θες pci-x vga. to board ειναι της asus P4GD1. το που θα το βρεις ειναι αλλη ιστορια. P4GD1 Intel 915P chipset PCI Express Architecture Dual-Channel DDR400 High Definition Audio 4 Ports Serial ATA & IDE RAID AI NOS™ AI NET2
Blackman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 χαχαχα...είστε απίστευτοι... επειδή έκοψα την παραγγελία που έκανα...γιατί με καθυστερούσαν... δεν προτίνετε mobo-επεξεργαστή-μνήμη...για να βάλω και τα υπόλοιπα πάνω? α...σε λογικές τιμές ρε έτσι?
Apatewna Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Θα σου πω ένα καλό μέρος να πετάξεις όλα αυτά τα μηχανήματα του σατανά! Κάνε ΡΜ
thanos_kar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 ego paidia doulevo sti Philips stin Ollandia. De fantazestai ti exo parei apo ti mama Philips, apo monitors 15'-19'-20'wide, wireless routers mp3 players, streamium wirelless media adapters klp klp klp Yparxoun kai kalitera.... :) Alla de tha eniotha tin anagki na to postaro to gegonos sto forum....
Blackman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 δεν είναι ανάγκη να μοιραστείς κάτι καλό που θα εκτιμούσαν ανθρώποι σαν καλό που θα το εκτιμούσαν και οι ίδιο...αλλά περισσότερο χαρά ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Και αυτό ου συνέβει σε εμένα δεν είναι το ίδιο με το δικό σου παράδειγμα. Καθότι εμένα μου το δώσανε...χαρίσανε...άλλοι. Δεν το πήρα μόνος μου... Αυτό από μόνο του μου προξένησε χαρά που ήθελα να την μοιραστώ με άτομα που καταλαβαίνουν την αξία της κίνησης αυτής. Άντε τώρα προτίνεται και τι να πάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.