Προς το περιεχόμενο

Celeron 500Mhz & 20/19αρα TFT wide

akou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μια καινούργια οθόνη TFT (20αρα ή 19αρα, wide)

Ο υπολογιστής που έχω όμως είναι λίγο αρχαίος (Celeron 500Mhz, 256MB ram, 4mb onboard GPU).

Αναρωτιέμαι αν θα έχω προβλήματα (Παρατήρησα στα XP ότι υποστηρίζει ανάλυση wide 1152X864) :confused:

Δημοσ.

Μάλλον θα έχεις πολλά προβλήματα!Με τα χρήματα για την οθόνη δέν κάνεις καλύτερα καμμιά αναβάθμιση να το ευχαριστηθείς;

Δημοσ.

Η εικόνα σου με 20 wide θα είναι είτε τραβηγμένη, είτε θα είναι κανονική αλλά με μαύρο πλαίσιο.Όπως και να χει δεν αξίζει να έχεις τέτοια οθόνη σε τέτοια ανάλυση.

Αν θες να πάρεις οποσδήποτε οθόνη, πάρε και μια φτηνή-μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών που υποστηρίζει μεγαλύτερη ανάλυση.

Δημοσ.

με 4 mb on board μνημη θελεις να δουλεψεις την 20αρα?

Αδερφε για να δουλεψει αξιοπρεπως πρεπει να παρεις και μια καρτα οθονης...

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δυστυχώς στο μηχάνημα αυτό δεν μπορεί να γίνει αναβάθμιση (Είναι από αυτά τα “χαριτωμένα” αλλά ανίκανα για αναβάθμιση πολύ μικρά κουτιά)

Αφού συμφωνείτε όλοι ότι πρέπει να ξεχάσω την 20αρα:

• Για 19αρα wide τι γνώμη έχετε σε ανάλυση 1152X864

• Μήπως πρέπει να το πετάξω και να πάρω άλλο υπολογιστή (Η γνώμη του αδερφού μου) :confused:

Δημοσ.

H 1152x864 ειναι 4/3 αναλυση και οχι widescreen

Σε 19αρα wide θα δουλευεις αναγκαστικα (εκτος και αν γουσταρεις θολωμα) σε αναλυση 1440x900 (προφανως και στα display properties δεν σου εμφανιζει ακομα αυτη την αναλυση αφου η οθονη σου τωρα πρεπει να ειναι 4/3 CRT)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...