Creation Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Γραβατα με αθλητικα??????? 1η φορά το ακούς; lol
wgibson Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 ανασταινω το τοπικ και συνεχιζω τις αποριες ασπρο πουκαμισο + μαυρη γραβατα + καφε πουλοβερ με μπεζ και λευκους ρομβους (argyle i think)
Lucifer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 α δν έχω καμία επαφή, συνήθως ντύνομαι με κάτι λεπτό μαύρο, ένα μαύρο πουκάμισο, ένα μαύρο τζην και ένα μαύρο παλτό -στα κρύα μπαίνει και ένα πουλόβερ. απλώς αυτό το πατερν με τους ρόμβους μου θυμίζει τον πατήρ μου όταν είχε ακόμα καφέ μαλλιά και έπαιζα μπάλα στις αλάνες.
johnyboy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Καλα ολα μαυρα?Πριν ενα χρονο περιπου ετοιμαστικα να παω για καφεδια και αφου ειμαι ετοιμος κοιταζομαι στον καθρεφτη και ειμαι σαν κορακι.Μαυρο παντελονι , μαυρη μπλουζα, μαυρα παπουτσια , μαυρο μπουφαν.Ε ξαναγυρισα πισω και εβαλα αλλα ρουχα γιατι τα μαυρα δεν τα παω με τιποτα.
Lucifer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Νια, δν πολυφοράω άλλα χρώματα. Άντε κανένα σκούρο μπλε τζην το καλοκαίρι ή καμιά χακί "βερμούδα". Και ένα ζαχαρί κασκόλ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Συγχαρητήρια για το τόπικ ... και για το total black ... δε μπορώ να βγώ έξω αν δεν είμαι στα μαύρα με ΜΙΑ λεπτομέρεια χρώματος ) Lucifer 12 points )))
Freakster Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ενδιαφερον thread και ιδου μια ερωτηση. Εχω βαλει στο ματι κατι αθλητικα της asics που ειναι ασπρα περιπου με πρασινες ριγες φωσφοριζε.... Δε ξερω ομως με τι θα τα ταιριαξω.... Μονο με μαυρα; (αν και αυτο δε θα ειναι προβλημα, yay total black look, ειμαι ηδη ετοιμος για τετοια απαντηση! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.