wgibson Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 παιδια οποιος εχει παρομοιες ερωτησεις ας τις καταθεσει ξεκιναω πρωτος ----->τα μανικετοκουμπα πανε σε οποιοδηποτε πουκαμισο?
grigas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 όχι βέβαια...πρέπει να είναι πουκάμικο με μανσέτες για μανικετόκουμπα (κοινώς να έχει 2 κουμπότρυπες)
SCidER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 η καφε γραβατα ταιριαζει με τα νεα NIKE MILLENIUM?
kattistt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 η καφε γραβατα ταιριαζει με τα νεα NIKE MILLENIUM? Γραβατα με αθλητικα???????
Fan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Μέγιστη στυλιστική αήδια είχα δει σε ένα κλαμπάκι στη Χαλκιδική από τρείς μπακουροκάγκουρες όπου φορούσαν μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο, μαύρο καπέλο με άσπρη ζώνη και άσπρα παπούτσια. Τελείως καραγκιόζηδες. Το τι κράξιμο είχαν φάει από την παρέα μου δεν λέγετε.... ακόμα το θυμάμαι και γελάω
wgibson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 προτεινετε πουκαμισα για μαυρο κουστουμι ριγε (αλλα με ριγα δεν ξεχωριζει αισθητα) μεχρι τωρα εχω ενα φουξια και ενα απαλο ροζ με λευκο γιακα και το συνδυαζω με μια ροζ γραβατα(με περιτεχνο σχεδιο που να μην χανεται ετσι απο το χρωμα του πουκαμισου) αλλοι συνδυασμοι? υγ το κουστουμι δεν χρησιμοποιειται για καθε μερα
LL_NEO Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 για μαυρο κουστουμι ριγε (αλλα με ριγα δεν ξεχωριζει αισθητα) aka pinstripe άσπρο πουκάμισο κόκκινη γραβάτα κυπαρισσί πουκάμισο ριγέ μαύρη κυπαρισσί γραβάτα και γενικώς έχεις πολλές επιλογές με αυτό το σακάκι και θα πρέπει να προσπαθήσεις για να βγάλεις κάτι άσχημο
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 ξερει κανεις με τι παντελονι ταιριαζουν σκουρα καφε παπουτσια; ειναι δερματινα casual (πρωτα τα αγορασα και μετα αναρωτιεμαι :???
LL_NEO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 καφέ, μπεζ, μπλε (ειδικά αν το φορέσεις με ένα ανοιχτό (κίτρινο, ροζ) πουκάμισο
-nick- Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 καφε παπουτσια δεν πανε και με (ψιλοσκουρο)πρασινο/λαδι παντελονι?
LL_NEO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Έχω αρχίσει και νοιώθω σαν τον Bruno (το gay alter ego του Ali G/Borat). Προσπαθώ να το σκεφτώ με ένα συνδυασμό πουκαμίσου που να ταιριάζει και δε μου βγαίνει κάτι καλό (διότι πρέπει να τα κοιτάς ως σύνολο και όχι ένα προς ένα). Με ένα μπεζ πουκάμισο ίσως; Η και πάλι όχι.
^BOOMBOOM Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασε να φοράς και παντελόνι μαζι με το πουκάμισο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 οκ, μια φωτο ισως βοη8ησει, αυτα εδω ειναι. Τα φορεσα με μπλε σκουρο και δεν πολυταιριαζουν, με μπεζ παντελονι τι μπλουζα να φορω απο πανω;
gatoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Pablo τα παπούτσια αυτά ταιριάζουν με μπλέ τζηνάκι(σκούρο) να είναι ίσια γραμμή και όχι πολύ καμπάνα απλά να καλύπτει αρκετά τα κορδόνια.τα δερμάτινα κυρίως πάνε με τζην.όσο αφορα το μπέζ παντελόνι τι παπούτσι θα φοράς?θα σου πρότεινα σουετ μοκασίνι καφε. η γνώμη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.