n1k0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Εχω το εξης προβλημα οταν παιζω οποιδηποτε παιχνιδι παιζω, λιγο μετα με πεταει το 95% απο οσες φορες παιζω. Σημερα παρατηρησα οτι μου εκανε το ιδιο ενω εβλεπα DVD. Ενω πολλεσ κολαει το PC οταν μπαινω ιντερνετ και παταω να ανοιξει το msn messenger. Εψαξα το PC μου για ιους και δεν βρηκα τιποτα. Εχω κανει πολλα format αλλα το προβλημα παραμενει. Το PC ειναι p4 1,7GHz 1024RAM 80GB HDD καρτα γραφικων 6200 256MB Και τα παιχνιδια που χρησιμοποιω ειναι PES 5 και NFS CARBON και Most Wanted. Και το προγραμμα για DVD ειναι nero showtime
asmilon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μαλλον εχεις προβλημα στην RAM σου φιλε μου, κανε ενα memtest για να το επιβεβαιωσεις...
n1k0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Το ειχα δωσει το pc για service και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα η μνημη μου. Μηπως μπορεις να με βοηθησεις με το πως λειτουργει το memtest για να το δοκιμασω και μονος μου
asmilon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Κατεβασε το απο εδω: MemTest 3.2 Boot Iso και γραψε το ISO σε ενα CD με το Nero Burning Rom. Κανε File->Open, επελεξε το και πες του burn. Μετα κανε επανεκκινηση και boot from cd. Το τεστ θα ξεκινησει μονο του, αστο να τρεξει τουλαχιστον μια ωρα και δες αν θα σου βγαλει error. Αν το κανει σημαινει οτι αυτο ειναι το προβλημα σου...
n1k0s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Σε περιπτωση που δεν φταει η μνημη τι μπορει να φταει ?
asmilon Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Τσεκαρε την και βλεπουμε, μαλλον hardware ειναι απο την στιγμη που εχεις κανει format και σου συνεχιζει. Μπορει να ειναι τροφοδοτικο, δισκος, καρτα γραφικων κλπ... Σου πεταει καποιο μηνυμα λαθους? Κολλαει ή κανει επανεκκινηση?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 pisteuo oti tha einai h ram sou h karta grafikon sou. eixa to ido problima me ta games kai ebala allous drivers stin drivers stin vga kai ola lithikan. dokimase alli ram stin arxi kai meta des kai tous drivers. kali epitixia!!
n1k0s Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2006 Μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει μας συγχωρειτε για την ενοχληση η εφαρμογη αντιμετωπισε σφαλμα..... και παταω κλεισιμο.Αλλα δεν μου κολαει το pc ουτε μου δειχνει οτι φορτωνει η μνημη ή ο επεξεργαστης. Σχετικα με το τροφοδοτικο ειναι 250Watt αλλα η μητρικη ειναι ειναι barebone δηλαδη για minipc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.